Avatar billede ps76 Forsker
30. april 2018 - 14:48 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

Må ikke gemme i mappe

Jeg må prøve igen: Mit software til hjemmesider - webbuilder - vil gerne gemme templates, jeg downloader  i mappen: c:\users\mitbrugernavn\Documents\WYSIWYG...Men jeg får beskeden: "Du har ikke tilladelse til at gemme på denne placering. Kontakt administratoren for at få tilladelse. Vil du gemme i xcxx i stedet?"

For det første så mener jeg da selv, at jeg er administrator for min egen computer - men hvordan kan jeg så give mig selv tilladelse til at gemme i den ønskede mappe?
Avatar billede Slettet bruger
30. april 2018 - 15:01 #1
Hvis man forudsætter at mappen "WYSIWYG" findes i forvejen. bør du (hvis du er administrator), selv kunne ændre på rettighederne i mappen.
Avatar billede ps76 Forsker
30. april 2018 - 15:15 #2
Tjo, men de ser rigtige nok ud, synes jeg - omend jeg ikke er ekspert i det. Men hvis jeg højreklikker på mappen, og vælger egenskaber/sikkerhed, og så vælger mit brugernavn, så er der flueben ved tilladt hele vejen ned, undtagen i "specielle tilladelser" som er greyout. Er det ikke i orden?
Avatar billede claes57 Ekspert
30. april 2018 - 15:16 #3
hvis du gemmer på anden placering (kan du det) - kan du så i stifinder flytte templates bagefter til den rigtige placering? Hvis det dur, så se i din firewall om der er mulighed for at lave undtagelse for programmet
Avatar billede ps76 Forsker
30. april 2018 - 16:13 #4
Den kommer faktisk selv og foreslår en anden placering - et par skridt ude fra hvor den ellers skulle - og der kan jeg godt gemme. Kan også godt derefter flytte dem manuelt ind i "templates" mappen. Har prøvet uden firewalls, ingen forskel, stadig samme besked om manglende tilladelser.
Avatar billede claes57 Ekspert
30. april 2018 - 16:43 #5
jeg tror, win er hysterisk - den vil nok have, at programmet skulle bruge C:\Users\brugernavn\AppData\RoamingWYSIWYG...
så win blokerer for at et program kan hente fra nettet og gemme i dokumenter.
Til der kommer en idé, så må du bruge to-trins modellen og stifinder
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester