Thur Juniormester
16. maj 2018 - 23:41 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Ekstern harddisk - mapper forsvundet, hjælp

Hej, jeg er i krise efter flere af mine vigtige mapper pludselig er forsvundet på min eksterne harddisk.
Jeg var ved at overføre en fil til harddisken og gik kort fra PCen og da jeg vendte tilbage viste den fejl og fryste. Jeg lukkede ned med Ctrl, Alt, Delete, da den ikke reagerede ved at trykke X og finder så ud af mapperne er forsvundet pist væk!
Jeg får frakoblet harddisken ud af USB indgangen og indsætter igen og vælger muligheden for at reparere og det lykkes. Men mapperne er væk. Der er stadig én mappe tilbage på den med en masse andre af mine filer, men mangler størstedelen af mine mapper. Jeg kan på harddisken under Denne computer se at det er som om at de forsvundne mapper stadig fylder. Så mit håb er selvfølgelig at de eksistere og kan fremkaldes?
Hvad kan jeg gøre for at redde/finde mine filer?

Jeg har forsøgt at sætte flueben i at der skal vises skjulte filer og mapper, men det har ikke nogen virkning..
puren Forsker
17. maj 2018 - 00:04 #1
der er mange måder at løse det på men den måde du skriver det på lyder du som meget grøn i IT-verden så vil anbefale dig at tage disken ud og gå til en professionel.. jo mere du selv forsøger at gøre noget jo mere kan du skade din data, personligt vil jeg anbefale ibas.dk de giver en gratis analyse
sidwave Ekspert
17. maj 2018 - 04:15 #2
du kan genskabe filerne med Recuva
https://www.ccleaner.com/recuva
Thur Juniormester
21. maj 2018 - 13:44 #3
Det er lykkes mig at få genskabt filerne, så jeg er vældig tilfreds. Kiggede kort på Recuva, men valgte at bruge et andet program jeg fandt: Easeus https://www.easeus.com/?ad&gclid=EAIaIQobChMIw-Ogu9uW2wIVSZnVCh3gBQQsEAAYASAAEgLwl_D_BwE som
Kan anbefales, hvis andre oplever noget lignende.

Jeg siger tak for svarene, selvom jeg ikke er stor fan af det første svar, som bare springer henover alle muligheder fordi jeg forekommer at være "grøn" pga min formulering. Markere sidwaves svar som løsning da det er nærliggende ift. hvordan jeg kom i mål :-)
puren Forsker
Skrevet i går kl. 12:15 #4
Det er set mange gange at folk har ødelagt fotos, videoer og andre uerstatteligt data fordi at folk ikke vil betale men i stedet for at prøve selv og i forsøget ødelægge deres data.

men er glad på dine vejene at du fik det til at virke.

og selv pro folket kan få brug for hjælp https://www.youtube.com/watch?v=gSrnXgAmK8k
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Computerfans' paradis kæmper for livet: Nye nørder har indtaget Tokyos elektriske kvarter
Reportage: Tag med til Akihabara, der har været kendt som Tokyos elektriske bydel. Kvarterets gamle omdømme er under pres. De gamle boder med komponenter til selvbyggerne er kommet kraftigt i undertal, mens de nye nørder er rykket ind.
Computerworld
SSD står overfor et stort teknologisk spring: Nu kommer næste generation - og den er stærkt forbedret
SSD-diske står overfor et af de store teknologiske spring med udviklingen af næste generations teknologi.
CIO
Allersidste opdatering på vej: Om en uge er det slut med stor-version af Windows 10 - skynd dig at opdatere
Om en uge er det slut for altid med den første store udgave af Windows 10, som Microsoft efter 29 måneder ikke længere vil supportere.
Job & Karriere
Vil strejkende it-folk kunne lægge hele Statens It ned? "Det har vi ingen kommentarer til," lyder den kryptiske melding fra Statens It
50 it-medarbejdere hos Statens It truer med at nedlægge arbejdet i sympatistrejke. Vil det betyde, at Statens It går ned?
Statens It nægter at svare.
White paper
Hvilken slags CRM understøtter bedst din forretning?
Hvordan vælger jeg det rigtige CRM-system? Hvad skal jeg prioritere? Denne guide giver dig et solidt grundlag for at vælge det CRM-system, der understøtter netop din virksomhed og jeres processer bedst – og som støtter op om arbejdet med bl.a. salg, marketing og service gennem den samlede kunderejse. Du får også konkrete og brugbare tips til, hvordan du øger sandsynligheden for, at CRM bliver en naturlig og selvfølgelig del af dine medarbejderes dagligdag. Hvilket jo er grundlaget for, at det samlede CRM-projekt bliver til en succes.