Thur Juniormester
16. maj 2018 - 23:41 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Ekstern harddisk - mapper forsvundet, hjælp

Hej, jeg er i krise efter flere af mine vigtige mapper pludselig er forsvundet på min eksterne harddisk.
Jeg var ved at overføre en fil til harddisken og gik kort fra PCen og da jeg vendte tilbage viste den fejl og fryste. Jeg lukkede ned med Ctrl, Alt, Delete, da den ikke reagerede ved at trykke X og finder så ud af mapperne er forsvundet pist væk!
Jeg får frakoblet harddisken ud af USB indgangen og indsætter igen og vælger muligheden for at reparere og det lykkes. Men mapperne er væk. Der er stadig én mappe tilbage på den med en masse andre af mine filer, men mangler størstedelen af mine mapper. Jeg kan på harddisken under Denne computer se at det er som om at de forsvundne mapper stadig fylder. Så mit håb er selvfølgelig at de eksistere og kan fremkaldes?
Hvad kan jeg gøre for at redde/finde mine filer?

Jeg har forsøgt at sætte flueben i at der skal vises skjulte filer og mapper, men det har ikke nogen virkning..
puren Professor
17. maj 2018 - 00:04 #1
der er mange måder at løse det på men den måde du skriver det på lyder du som meget grøn i IT-verden så vil anbefale dig at tage disken ud og gå til en professionel.. jo mere du selv forsøger at gøre noget jo mere kan du skade din data, personligt vil jeg anbefale ibas.dk de giver en gratis analyse
sidwave Ekspert
17. maj 2018 - 04:15 #2
du kan genskabe filerne med Recuva
https://www.ccleaner.com/recuva
Thur Juniormester
21. maj 2018 - 13:44 #3
Det er lykkes mig at få genskabt filerne, så jeg er vældig tilfreds. Kiggede kort på Recuva, men valgte at bruge et andet program jeg fandt: Easeus https://www.easeus.com/?ad&gclid=EAIaIQobChMIw-Ogu9uW2wIVSZnVCh3gBQQsEAAYASAAEgLwl_D_BwE som
Kan anbefales, hvis andre oplever noget lignende.

Jeg siger tak for svarene, selvom jeg ikke er stor fan af det første svar, som bare springer henover alle muligheder fordi jeg forekommer at være "grøn" pga min formulering. Markere sidwaves svar som løsning da det er nærliggende ift. hvordan jeg kom i mål :-)
puren Professor
22. maj 2018 - 12:15 #4
Det er set mange gange at folk har ødelagt fotos, videoer og andre uerstatteligt data fordi at folk ikke vil betale men i stedet for at prøve selv og i forsøget ødelægge deres data.

men er glad på dine vejene at du fik det til at virke.

og selv pro folket kan få brug for hjælp https://www.youtube.com/watch?v=gSrnXgAmK8k
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Frank Rasmussen nægter at afvise Hopper stjæler data fra Saphe: "Vi har masser af servere, så jeg ved ikke, hvad det er, jeg skal afvise"
Interview: Telerigmanden Frank Rasmussen tager endnu en gang til genmæle over for konkurrenten Saphe, der beskylder ham for at stjæle data. Han nægter dog at afvise, at det rent faktisk sker. "Vi har masser af servere, så jeg ved ikke, hvad det er, jeg skal afvise," lyder det.
Computerworld
Windows 10's katastrofe-update: Derfor begyndte den pludseligt at slette brugernes filer
Den seneste Windows 10 opdatering kunne i værste fald slette vigtige filer. Microsoft sætter tal på hvor mange der er berørt af den katastrofale fejl.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Her er syv job-annoncer der overrasker med helt usædvanlige overskrifter
Der er mange ledige it-job i øjeblikket. It-jobbank har her fundet syv spændende stillinger, der har det til fælles, at annoncen har en utraditionel overskrift.
White paper
Sådan flytter du din Dynamics løsning i skyen
I dette Whitepaper fokuseres der på hvordan din virksomheds eksisterende Dynamics CRM on-premise løsning kan flyttes i skyen til en Microsoft Dynamics 365 online platform, og hvilke fordele og ulemper der er ved det i forhold til On-premise. Der er i dag bred enighed om, at en online løsning er langt mere omkostningseffektiv og lettere at drifte samtidig med, at den giver betydelig flere fordele i forhold til funktionalitet. Hent dit Whitepaper i dag, og bliv klogere på de næste skridt i processen.