Mik2000 Seniormester
17. maj 2018 - 00:56 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

Synology - webserver - flere computere - PHPStorm

Hej
Jeg har en synology disk og vil gerne opsætte web station derpå så jeg nemt kan arbejde på de samme sider på både bærbar og stationær mv. uanset hvor jeg befinder mig (PHP sider med database)

Det smarte vil være at database og filer ligger på den, så jeg har adgang til begge fra mine computere og uanset hvor jeg er.

Hvordan vil det være smartest at opsætte det:
1: Mapped drive de begge benytter
    Fordel: Filer er altid ens
    Ulempe: Kører langsommere og PHPStorm mister måske nogle features

2: FTP
    Fordel: Filer kører lokalt/hurtigt, og PHPStorm har alle features
    Ulempe: Synkroniserer ikke, så kan komme til at overskrive noget når jeg arbejder på 2 computere

3: Andre forslag?
... eller er der noget jeg bare ikke tænker på - andre må have haft samme problem
Rune1983 Forsker
17. maj 2018 - 07:19 #1
Kunne Cloud Station i Synology ikke anvendes i dit tilfælde. Så synkroniseres der op mod NAS realtime. Installer Cloud Client på begge maskiner og Cloud Station på synology. Quickconnect kan anvendes til at forbinde til din NAS hvor som helst.
Slater Ekspert
17. maj 2018 - 08:34 #2
Det normale er at have en kopi på hver maskine og bruge versionsstyring, som f.eks. Git, til at holde dem synkroniseret.
Mik2000 Seniormester
17. maj 2018 - 10:42 #3
Tak for jeres svar

Cloud: Er det ligesom Git - kan man være sikker på den gør det korrekt så man ikke pludselig står med filer med fejl osv.?

Git: Jeg har prøvet git gennem Github - kan man opsætte git så man bruger det ift. Synology NAS i stedet for github?
Mik2000 Seniormester
17. maj 2018 - 23:03 #4
Jeg har prøvet cloud, men det giver et andet problem.

Hvis jeg benytter Synology web station, så kan jeg ikke få HTACCESS til at virke og rewrite virker ikke da linket bliver f.eks. 12.12.12.12/navnpaaside i stedet for f.eks. navnpaaside.local (dvs. den ser navnpaaside som en mappe)

Jeg kunne også blot have en lokal server, men så kan jeg ikke arbejde med det andre steder da database ikke er synkroniseret

Nogle forslag - beklager hvis det er dumme spørgsmål
Mik2000 Seniormester
20. august 2018 - 12:26 #5
Fik det til at fungerer med domainer - tak for svar
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Sådan afgør Lyngby Taarbæk Kommune valget mellem Schultz og KMD: "Der er ingen tvivl om, at det vil være allernemmest bare at blive hos KMD"
Interview: Kampen om at levere det nye fagsystem til Lyngby Taarbæk Kommunes jobcenter står mellem Schultz og KMD, efter KMD har opsagt den nuværende kontrakt tre måneder før tid. Læs her hvordan Lyngby Taarbæk Kommune beslutter sig for, hvilket af de to nye systemer kommunen skal bruge fra årsskiftet.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
It-fagforbund rasler med sablerne over for IBM: Kræver overenskomst til 300 fyringstruede KMD-medarbejdere
It-fagforbundene Prosa og HK kræver nu, at de 300 fyringstruede KMD-medarbejdere, der den 1. oktober bliver virksomhedsoverdraget til IBM, bliver sikret med en overenskomst. Hvis kravene ikke bliver efterkommet, kan det ende med en faglig tvist, lyder det fra Prosa.
White paper
Du slipper ikke … digitaliseringen rammer også dig og din virksomhed. Men gå ikke i panik, for de fundamentale færdigheder er (næsten) de samme som altid
Hvordan slipper industrivirksomheder i alle størrelser igennem det minefelt af markedskræfter, stadig mere krævende digitale kunder, konkurrencepres og digitale forventninger? Nøglen er at begynde med det fundamentale. Mennesker, smidige processer, digitalt lederskab og tilfredse kunder. Læs dette whitepaper fra Columbus med bidrag fra eksperter og få indsigt i relevant benchmarking. 24 sider på engelsk.