valby1 Ekspert
12. juli 2018 - 14:25 Der er 6 kommentarer og
1 løsning

Chrome laver kuk i proxy

Jeg har problemer med mit internet, fordi Chrome automatisk sætter flueben i brug proxy til lan. Når jeg fjerne de flueben, så kører det igen et stykke tid, indtil Chrome igen sætter flueben i. Kan jeg gøre noget ved det?
sidwave Ekspert
12. juli 2018 - 14:36 #1
har du fået malware ? rens med malwarebytes.org
ellers slet og opdater chrome
valby1 Ekspert
12. juli 2018 - 14:50 #2
Jeg har Malewarebytes kørende konstant sammen med Trend micro. Så ja, en nyinstallation kan nok blive nødvendig. Det har stået på mindst et par måneder nu.
sidwave Ekspert
12. juli 2018 - 15:26 #3
prøv lige at checke hvad trend micro gør
valby1 Ekspert
12. juli 2018 - 15:42 #4
Trend micro går på nettet med proxy, men Trend er ret ny, og jeg mener, at problemet opstod før install. af den. https://picee.dk/3849-proxy
valby1 Ekspert
12. juli 2018 - 15:44 #5
Ps. hvis jeg, i Trend micro,  fjerner markeringen i proxy, vil det så stadig gå på nettet?
valby1 Ekspert
13. juli 2018 - 14:54 #6
Nå jeg kommer vist ikke videre. Men jeg har geninstalleret Chrome, og så må jeg jo se hvordan det går. Tak for dit indlæg. 😊
valby1 Ekspert
Skrevet i går kl. 14:35 #7
Det samme problem, med en ny Chrome. 😠 Det er bare en oplysning.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Søren fik en god ide og overhalede Spotify inden om: Her er historien om skabelsen af verdens måske første gratis musiktjeneste - som var dansk
Fra Computerworlds arkiv: Søren Stig Tvilsted fik for knap 10 år siden idéen til TDC Play, der overhalede Spotify indenom og blev verdens første gratis musiktjeneste. "Folk var ved at dø af grin. De havde ganske enkelt aldrig hørt noget så tåbeligt før," fortæller han i dag. Her er historien om, hvordan TDC Play blev til.
Computerworld
Ny-opdaget malware blokerer programmer som forsøger at slette den: Særligt windows 10 er ramt
En ny type malware er blevet opfanget, der både overvåger din computer og generer falske reklameindtægter til bagmændende. Og så har den en forkærlighed for Windows 10.
CIO
Henrik Jeberg om at arbejde i Silicon Valley: "Er du dygtig nok får du tilbud der får en til at falde ned af stolen."
Henrik Jeberg bor i San Francisco og er direktør i Hampleton Partners, der rådgiver om opkøb med særligt fokus på teknologi. Hør ham fortælle om forskellen på Danmark og Silicon Valley - og om nogle af de vilde forhold der hersker i verdens ubestridte tech-hovedstad.
Job & Karriere
KMD opsagde tryghedsaftaler med medarbejderne få måneder før 300 medarbejdere blev outsourcet til IBM
KMD har i løbet af foråret opsagt to såkaldte tryghedsaftaler med en del af selskabets medarbejdere. Når aftalerne stopper ved udgangen af 2018, er de pågældende medarbejdere ikke længere berettiget til særlig godtgørelse. Det kan få konsekvenser, hvis IBM som forventet skærer i antallet af de 300 KMD-medarbejdere, som selskabet overtager.
White paper
Du slipper ikke … digitaliseringen rammer også dig og din virksomhed. Men gå ikke i panik, for de fundamentale færdigheder er (næsten) de samme som altid
Hvordan slipper industrivirksomheder i alle størrelser igennem det minefelt af markedskræfter, stadig mere krævende digitale kunder, konkurrencepres og digitale forventninger? Nøglen er at begynde med det fundamentale. Mennesker, smidige processer, digitalt lederskab og tilfredse kunder. Læs dette whitepaper fra Columbus med bidrag fra eksperter og få indsigt i relevant benchmarking. 24 sider på engelsk.