valby1 Ekspert
12. juli 2018 - 14:25 Der er 6 kommentarer og
1 løsning

Chrome laver kuk i proxy

Jeg har problemer med mit internet, fordi Chrome automatisk sætter flueben i brug proxy til lan. Når jeg fjerne de flueben, så kører det igen et stykke tid, indtil Chrome igen sætter flueben i. Kan jeg gøre noget ved det?
sidwave Ekspert
12. juli 2018 - 14:36 #1
har du fået malware ? rens med malwarebytes.org
ellers slet og opdater chrome
valby1 Ekspert
12. juli 2018 - 14:50 #2
Jeg har Malewarebytes kørende konstant sammen med Trend micro. Så ja, en nyinstallation kan nok blive nødvendig. Det har stået på mindst et par måneder nu.
sidwave Ekspert
12. juli 2018 - 15:26 #3
prøv lige at checke hvad trend micro gør
valby1 Ekspert
12. juli 2018 - 15:42 #4
Trend micro går på nettet med proxy, men Trend er ret ny, og jeg mener, at problemet opstod før install. af den. https://picee.dk/3849-proxy
valby1 Ekspert
12. juli 2018 - 15:44 #5
Ps. hvis jeg, i Trend micro,  fjerner markeringen i proxy, vil det så stadig gå på nettet?
valby1 Ekspert
13. juli 2018 - 14:54 #6
Nå jeg kommer vist ikke videre. Men jeg har geninstalleret Chrome, og så må jeg jo se hvordan det går. Tak for dit indlæg. 😊
valby1 Ekspert
17. juli 2018 - 14:35 #7
Det samme problem, med en ny Chrome. 😠 Det er bare en oplysning.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Globalconnect skifter navn efter fusion: Skal have ny identitet til nytår
Interview: Globalnet? Eller BroadConnect? GlobalConnect og og Broadnet har fusioneret, og det betyder, at det nye selskab skifter navn. Virksomheden skal også beslutte, om hovedkvarteret skal ligge i København eller Oslo.
CIO
Machine learning og kunstig intelligens med Jesper Steen Møller "Der er rigtigt meget teknik som for nogen ser nærmest magisk ud"
Tech fra Toppen: Hvornår det giver mening at bruge machine learning - og hvordan du kommer bedst muligt i gang? Få svaret i den seneste udgave af Computerworlds podcast "Tech fra toppen" med datalog Jesper Steen Møller.
Job & Karriere
Her er syv job-annoncer der overrasker med helt usædvanlige overskrifter
Der er mange ledige it-job i øjeblikket. It-jobbank har her fundet syv spændende stillinger, der har det til fælles, at annoncen har en utraditionel overskrift.
White paper
Hop på digitaliseringstoget nu – få de bedste råd fra eksperterne
Det er ikke længere et spørgsmål om du skal digitalisere, men hvornår du skal digitalisere. Transformationen er i fuld gang og i dette Whitepaper kan du se en rapport, som inkluderer en Q&A med nogle af de mest innovative firmaer i UK. Du kan blandt andet høre eksperternes mening om hvilke teknologier der er vigtige at investere i, og hvordan digital transformation ser ud i deres industri og en perspektivering til hvordan fremtiden kommer til at se ud.