valby Ekspert
12. juli 2018 - 14:25 Der er 6 kommentarer og
1 løsning

Chrome laver kuk i proxy

Jeg har problemer med mit internet, fordi Chrome automatisk sætter flueben i brug proxy til lan. Når jeg fjerne de flueben, så kører det igen et stykke tid, indtil Chrome igen sætter flueben i. Kan jeg gøre noget ved det?
sidwave Ekspert
12. juli 2018 - 14:36 #1
har du fået malware ? rens med malwarebytes.org
ellers slet og opdater chrome
valby Ekspert
12. juli 2018 - 14:50 #2
Jeg har Malewarebytes kørende konstant sammen med Trend micro. Så ja, en nyinstallation kan nok blive nødvendig. Det har stået på mindst et par måneder nu.
sidwave Ekspert
12. juli 2018 - 15:26 #3
prøv lige at checke hvad trend micro gør
valby Ekspert
12. juli 2018 - 15:42 #4
Trend micro går på nettet med proxy, men Trend er ret ny, og jeg mener, at problemet opstod før install. af den. https://picee.dk/3849-proxy
valby Ekspert
12. juli 2018 - 15:44 #5
Ps. hvis jeg, i Trend micro,  fjerner markeringen i proxy, vil det så stadig gå på nettet?
valby Ekspert
13. juli 2018 - 14:54 #6
Nå jeg kommer vist ikke videre. Men jeg har geninstalleret Chrome, og så må jeg jo se hvordan det går. Tak for dit indlæg. 😊
valby Ekspert
17. juli 2018 - 14:35 #7
Det samme problem, med en ny Chrome. 😠 Det er bare en oplysning.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
IBM brugte mere end et år på at charmere sig til Watson-aftale med Region Hovedstaden: Her er første del af beretningen om, hvordan det højtprofilerede samarbejde kollapsede på blot 17 måneder
Watson-trilogien - kapitel 1 af 3: I kulissen knoklede IBM i månedsvis på at lande den nu kollapsede Watson-aftale med Region Hovedstaden. Charmeoffensiven bød blandt andet på en fremvisning af Watsons evner i New York for regionens topfolk. En række aktindsigter, som Computerworld har fået, afdækker forløbet.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Toke Kruse: Jeg spår, at humankapital i 2019 erstattes af it-kapital
I 2019 vil vi se en kæmpe udskiftning af ressourcer, hvorunder de menneskelige processer overtages af software, der gør os mennesker hurtigere og mere effektive. Betyder det store fyringsrunder? Måske.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.