17. juli 2018 - 14:28 Der er 4 kommentarer

Gemme powerpoint præsentationer som PDF filer

Jeg har hele tiden gemt PowerPoint præsentationer som PDF filer i forbindelse med jobsøgning og pludselig har den lavet alle PDF'erne om til word-filer, hvor alt står rodet sammen. Tillige vil den også gemme nye PowerPoint ansøgninger i Word!

Hvad kan jeg gøre?

Håber på meget hurtig hjælp - som sagt er det ansøgninger?

Med venlig hilsen
Pia Marianne Trampedach
220661 Ekspert
17. juli 2018 - 19:22 #1
Også hvis du i filer vælger gem som og her vælger PDF?
220661 Ekspert
17. juli 2018 - 19:23 #2
Skriv lige hvilken version Office version du bruger som hjælp til at løse dit problem.
220661 Ekspert
17. juli 2018 - 19:25 #3
Thomas S Ekspert
18. juli 2018 - 07:42 #4
Ja - I Office16 (og også 365) kan Word åbne/læse PDF-filer - men det er noget rod hvis ikke den kan finde ud af at formatere teksten ordentligt, så ser det mærkeligt ud.
Du skal i hvert fald på din maskine ændre PDF-læseren til at være noget andet end Word (feks Adobe reader) og følg #3 for at gemme som noget andet end pdf
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Datatilsynet vil ikke forholde sig til danske skolers brug af Microsoft 365: "Det er lidt ud over det normale pensum"
Interview: Datatilsynet vil ikke komme med en klar anbefaling til, om danske skoler kan bruge udenlandske cloud-løsninger, før man har set konkrete eksempler. “Det er helt bestemt et område, der har vores bevågenhed og hele tiden bliver vurderet.”
Computerworld
Huaweis topchef: Vores nye styresystem er betydelig hurtigere end Android
Huawei er svært tilfreds med selskabets nye operativsystem, der hedder Hongmeng. Systemet er meget hurtigere end Android, lover topchefen, og Huawei vil udbrede det til en masse andre enheder.
CIO
The Digital Edge: Ørsteds CIO Michael Biermann styrker it-afdelingen: "Vi får en masse nye kollegaer med kompetencer, som vi overhovedet ikke har set før. Det er virkeligt spændende"
The Digital Edge: Et styrket fokus på it-arkitektur, agile og værktøjer som design thinking har på få år sat fart på den 780 personer store it-afdeling hos energikoncernen Ørsted. Hør hele historien om transformationen og hvad fremtiden byder direkte fra CIO Michael Biermann.
Job & Karriere
Nye danskkrav får ansøgertallet til at falde på IT-Universitetet
Et nyt sprogkrav, der skal begrænse antallet af internationale studerende, har betydet, at 16 procent færre har søgt om at blive optaget på en bacheloruddannelse på IT-Universitetet i København.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.