17. juli 2018 - 14:28 Der er 4 kommentarer

Gemme powerpoint præsentationer som PDF filer

Jeg har hele tiden gemt PowerPoint præsentationer som PDF filer i forbindelse med jobsøgning og pludselig har den lavet alle PDF'erne om til word-filer, hvor alt står rodet sammen. Tillige vil den også gemme nye PowerPoint ansøgninger i Word!

Hvad kan jeg gøre?

Håber på meget hurtig hjælp - som sagt er det ansøgninger?

Med venlig hilsen
Pia Marianne Trampedach
220661 Ekspert
17. juli 2018 - 19:22 #1
Også hvis du i filer vælger gem som og her vælger PDF?
220661 Ekspert
17. juli 2018 - 19:23 #2
Skriv lige hvilken version Office version du bruger som hjælp til at løse dit problem.
220661 Ekspert
17. juli 2018 - 19:25 #3
Thomas S Ekspert
18. juli 2018 - 07:42 #4
Ja - I Office16 (og også 365) kan Word åbne/læse PDF-filer - men det er noget rod hvis ikke den kan finde ud af at formatere teksten ordentligt, så ser det mærkeligt ud.
Du skal i hvert fald på din maskine ændre PDF-læseren til at være noget andet end Word (feks Adobe reader) og følg #3 for at gemme som noget andet end pdf
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
En skærmrevolution er på vej: Her er alt du bør vide om fremtidens mini-LED og micro-LED-skærme
En mindre skærmrevolution er nu under opsejling. Tre nye skærmteknologier kommer med hver deres løfte om vild kontrast, flottere farver og modulære egenskaber.
Computerworld
Overblik: Så meget betaler danske virksomheder i løn til it-medarbejderne - se listerne her
Overblik: Der er meget stor forskel på løn-niveauet for it-medarbejderne i de danske virksomheder. Få overblikket over, hvor lønnen er højest og lavest her.
CIO
The Digital Edge: Claus H. Andersen står i spidsen for at gøre dit indkøb nemmere i Salling Groups 1.500 butikker
Podcast: Salling Groups digitale chef, Claus H. Andersen, er på en digital mission: Det skal være nemmere at handle, nemmere at være kunde og nemmere være forbruger - i alle kædens 1.500 butikker. Hør hvordan den digitale chef arbejder.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Ny undersøgelse blandt detail- og produktionsvirksomheder
En ny stor rapport viser, at 100% af de virksomheder i undersøgelsen, som ikke bruger EDI i dag, mener, at det vil være en fordel for deres forretning, hvis de benyttede EDI. Undersøgelsen er foretaget af Vanson Bourne på vegne af TrueCommerce, som er baseret på besvarelser fra 300 detail- og produktionsvirksomheder. Virksomheder inden for især detail og produktion oplever i dag et marked og en supply chain, som er i konstant udvikling. Forbrugerne stiller stadig større krav til leveringstid, priser, produktudvalg, lagertilgængelighed, m.v., og der kommer hele tiden nye købskanaler til. Det kan være en udfordring for detail- og produktionsvirksomheder at holde sig på forkant med udviklingen, både når det drejer sig om at være til stede i de rette kanaler og - ikke mindst - den teknologi, som understøtter en mere effektiv supply chain. Hent hele rapporten helt gratis her.