Daniel Novice
10. august 2018 - 11:58 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Opgradere til flere ram

Hej,
jeg har en bærbar Lenovo z50-70, som jeg overvejer at opgradere med flere ram. Jeg har pt. 8 gb, og tænker at sætte 8 mere i. Jeg har forsøgt at læse mig lidt frem, men føler mig stadig på herrens mark. Jeg håber der er nogle af jer der har et par minutter til at hjælpe.
I mine systemoplysninger står der, at jeg har en x64-baseret PC, så så vidt jeg forstår kan den godt håndtere flere ram. Er det korrekt?
Mit andet spørgsmål er om det skal være samme type ram jeg køber, som jeg allerede har i? Jeg har kigget på selve ramblokken og der står en masse oplysninger: Samsung 8g 2Rx8 12800S 11-17-F3. Jeg er ikke kyndig og ved ikke hvilke dele af informationen, jeg skal bide fast i, hvis det er vigtigt at købe samme type ram. Kan nogen hjælpe her også?
Og kan det eventuelt give mening simpelthen bare at købe 2 gange 8 gb nye blokke og så sætte dem i?
På forhånd tak.
Daniel
sidwave Ekspert
10. august 2018 - 12:04 #1
ja, den kan godt ha mere ram.
det skal være DDR3L SDRAM

1600 MHz / PC3L-12800 - 1600 MHz
SO-DIMM 204-pin

der står den max kan håndtere 16gb ram

kig her
https://www.cnet.com/products/lenovo-z50-70-laptop-59444499-black-doorbuster-4th-generation-intel-core-i7-4510u-2-00ghz-1600-mhz-4mb/specs/
Daniel Novice
10. august 2018 - 12:11 #3
Mange tak. Så producent etc. betyder ikke noget, så længe det er de samme specifikationer på rammene?
Hvilket vil sige, at jeg fx kan købe dem her:
https://www.komplett.dk/product/752033/pc-tablets/pc-tilbehoer/hukommelse-ram/crucial-ddr3l-1600mhz-8gb-sodimm#
Er det rigtigt forstået?
Daniel Novice
10. august 2018 - 12:14 #4
Nå, der var du lige en tand hurtigere end mig. Men det ser ud til, at den, jeg linkede til godt kan bruges så. Mange tak for hjælpen :)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Fem vigtige CRM-trends, som det er værd at holde øje med
Aldrig har forholdet til dine kunder været vigtigere - og CRM-systemerne er godt på vej til at skifte over mod en mere holistisk tilgang, som er drevet af masser af data. Her har du fem vigtige trends, som dominerer brugen af CRM lige nu.
Computerworld
Google indfører Android-gebyr efter kæmpe EU-bøde: Android-producenter skal nu betale for brug af Google-tjenester
Efter sommerens kæmpe EU-bøde indfører Google licensbetaling for Android-producenters brug af blandt andet Play Store. Men "Android vil forblive gratis og open source," lyder det fra selskabet.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Her er syv job-annoncer der overrasker med helt usædvanlige overskrifter
Der er mange ledige it-job i øjeblikket. It-jobbank har her fundet syv spændende stillinger, der har det til fælles, at annoncen har en utraditionel overskrift.
White paper
Test jeres it-sikkerhed gratis i 14 dage med Cisco Cloudlock - og få rapport med resultaterne direkte i din indbakke
Du kan nu - kvit og frit - teste banebrydende it-sikkerhedsløsninger fra Cisco. Cisco Cloudlock er en sikkerhedsløsning, der hjælper dig med at kontrollere dine brugeres rettigheder på tværs af systemer. Løsningen fungerer altså med Office 365, Salesforce og lignende, helt usynligt for dine brugere. Efter 14 dage modtager du en rapport direkte i din indbakke med en vurdering af jeres sikkerhedsprofil på tværs af jeres cloud-løsninger. Når du booker en demo, registrerer vi dig i vores system og retter henvendelse til dig via en af vores partnere inden for ganske få dage. Demoen er enkel at installere og kræver ingen ny hardware.