Daniel Novice
10. august 2018 - 11:58 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Opgradere til flere ram

Hej,
jeg har en bærbar Lenovo z50-70, som jeg overvejer at opgradere med flere ram. Jeg har pt. 8 gb, og tænker at sætte 8 mere i. Jeg har forsøgt at læse mig lidt frem, men føler mig stadig på herrens mark. Jeg håber der er nogle af jer der har et par minutter til at hjælpe.
I mine systemoplysninger står der, at jeg har en x64-baseret PC, så så vidt jeg forstår kan den godt håndtere flere ram. Er det korrekt?
Mit andet spørgsmål er om det skal være samme type ram jeg køber, som jeg allerede har i? Jeg har kigget på selve ramblokken og der står en masse oplysninger: Samsung 8g 2Rx8 12800S 11-17-F3. Jeg er ikke kyndig og ved ikke hvilke dele af informationen, jeg skal bide fast i, hvis det er vigtigt at købe samme type ram. Kan nogen hjælpe her også?
Og kan det eventuelt give mening simpelthen bare at købe 2 gange 8 gb nye blokke og så sætte dem i?
På forhånd tak.
Daniel
sidwave Ekspert
10. august 2018 - 12:04 #1
ja, den kan godt ha mere ram.
det skal være DDR3L SDRAM

1600 MHz / PC3L-12800 - 1600 MHz
SO-DIMM 204-pin

der står den max kan håndtere 16gb ram

kig her
https://www.cnet.com/products/lenovo-z50-70-laptop-59444499-black-doorbuster-4th-generation-intel-core-i7-4510u-2-00ghz-1600-mhz-4mb/specs/
Daniel Novice
10. august 2018 - 12:11 #3
Mange tak. Så producent etc. betyder ikke noget, så længe det er de samme specifikationer på rammene?
Hvilket vil sige, at jeg fx kan købe dem her:
https://www.komplett.dk/product/752033/pc-tablets/pc-tilbehoer/hukommelse-ram/crucial-ddr3l-1600mhz-8gb-sodimm#
Er det rigtigt forstået?
Daniel Novice
10. august 2018 - 12:14 #4
Nå, der var du lige en tand hurtigere end mig. Men det ser ud til, at den, jeg linkede til godt kan bruges så. Mange tak for hjælpen :)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Microsoft har snedig plan for at lokke stædige brugere væk fra Skype for Business: "Når vi vil flytte kunderne, er der som regel to muligheder: Enten er det pisk eller også er det gulerødder"
Kundernes migration væk fra Skype for Business og hen mod Microsoft Teams skal ikke foregå med en ladt revolver i ryggen. Derfor arbejder Microsoft efter en plan, der mere eller mindre lægger Skype for Business i koma.
Computerworld
Gratis wifi på vej i 15 danske byer: Disse danske byer bliver del af europæisk wifi-initiativ
Femten danske byer er blevet udvalgt til at deltage i et EU-initiativ, der betyder, at borger og turister i byerne i løbet af de kommende år vil få adgang til gratis wifi.
CIO
Tag med på Computerworlds store lederkonference og mød de danske top-CIO'er, som bygger de nye it-afdelinger
Anvendelsen af digital teknologi og organiseringen af it-afdelinger er under radikal transformation. På konferencen Digitaliseringsledelse 2.0 kan du møde de CIO'er fra Bankdata, Adform og Rockwool, som står i spidsen for teknologi-adoptionen.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Vil du snydes når du skal vælge printløsning?
Svaret er forhåbentlig/naturligvis nej, men sandheden er at det er et reelt problem for mange virksomheder. I langt de fleste tilfælde skrives der under på kontrakter, der binder virksomheder til unødigt kostbare og langvarige leasing og lejeforløb, og underskriften er desværre bindende. Derfor – der er mange penge at spare ved at få den rigtige rådgivning og sætte sig ind i aftalerne, og vi har samlet 5 gode råd i dette whitepaper.