Daniel Novice
10. august 2018 - 11:58 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Opgradere til flere ram

Hej,
jeg har en bærbar Lenovo z50-70, som jeg overvejer at opgradere med flere ram. Jeg har pt. 8 gb, og tænker at sætte 8 mere i. Jeg har forsøgt at læse mig lidt frem, men føler mig stadig på herrens mark. Jeg håber der er nogle af jer der har et par minutter til at hjælpe.
I mine systemoplysninger står der, at jeg har en x64-baseret PC, så så vidt jeg forstår kan den godt håndtere flere ram. Er det korrekt?
Mit andet spørgsmål er om det skal være samme type ram jeg køber, som jeg allerede har i? Jeg har kigget på selve ramblokken og der står en masse oplysninger: Samsung 8g 2Rx8 12800S 11-17-F3. Jeg er ikke kyndig og ved ikke hvilke dele af informationen, jeg skal bide fast i, hvis det er vigtigt at købe samme type ram. Kan nogen hjælpe her også?
Og kan det eventuelt give mening simpelthen bare at købe 2 gange 8 gb nye blokke og så sætte dem i?
På forhånd tak.
Daniel
sidwave Ekspert
10. august 2018 - 12:04 #1
ja, den kan godt ha mere ram.
det skal være DDR3L SDRAM

1600 MHz / PC3L-12800 - 1600 MHz
SO-DIMM 204-pin

der står den max kan håndtere 16gb ram

kig her
https://www.cnet.com/products/lenovo-z50-70-laptop-59444499-black-doorbuster-4th-generation-intel-core-i7-4510u-2-00ghz-1600-mhz-4mb/specs/
Daniel Novice
10. august 2018 - 12:11 #3
Mange tak. Så producent etc. betyder ikke noget, så længe det er de samme specifikationer på rammene?
Hvilket vil sige, at jeg fx kan købe dem her:
https://www.komplett.dk/product/752033/pc-tablets/pc-tilbehoer/hukommelse-ram/crucial-ddr3l-1600mhz-8gb-sodimm#
Er det rigtigt forstået?
Daniel Novice
10. august 2018 - 12:14 #4
Nå, der var du lige en tand hurtigere end mig. Men det ser ud til, at den, jeg linkede til godt kan bruges så. Mange tak for hjælpen :)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Sådan afgør Lyngby Taarbæk Kommune valget mellem Schultz og KMD: "Der er ingen tvivl om, at det vil være allernemmest bare at blive hos KMD"
Interview: Kampen om at levere det nye fagsystem til Lyngby Taarbæk Kommunes jobcenter står mellem Schultz og KMD, efter KMD har opsagt den nuværende kontrakt tre måneder før tid. Læs her hvordan Lyngby Taarbæk Kommune beslutter sig for, hvilket af de to nye systemer kommunen skal bruge fra årsskiftet.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
It-fagforbund rasler med sablerne over for IBM: Kræver overenskomst til 300 fyringstruede KMD-medarbejdere
It-fagforbundene Prosa og HK kræver nu, at de 300 fyringstruede KMD-medarbejdere, der den 1. oktober bliver virksomhedsoverdraget til IBM, bliver sikret med en overenskomst. Hvis kravene ikke bliver efterkommet, kan det ende med en faglig tvist, lyder det fra Prosa.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.