14. september 2018 - 13:34 Der er 5 kommentarer

windows 10 starter ikke efter bios

Hej min drengs computer starter op i bioen, men når jeg vil gå u af den og trykker sker der intet, der har lige været problemer med at den ikke ville finde 2 af hans drives, men det er løst, men lige der efter opstod problemet.
claes57 Ekspert
14. september 2018 - 14:02 #1
De to drev skal byttes om i bios bootrækkefølge.
14. september 2018 - 14:29 #2
Det burde egentlig ikke være nødvendigt da SSD som indeholder styresystem ligger på samme placering
220661 Ekspert
14. september 2018 - 18:24 #3
Hvordan løste du at de andre drev blev synlige i bios?
claes57 Ekspert
14. september 2018 - 18:24 #4
der kan ligge en boot-sector på en af de andre - afhængig af installationen - men det er din pc, der ikke starter, så det ved du.
Hvis nu fx at disk 1 (som nu er disk2) havde den oprindelige windows, og ssd er eftermonteret og win er lagt ind på den, så kan den stadig tro, at disk1 er boot.
220661 Ekspert
01. december 2018 - 07:44 #5
Det her må være løst eller droppet. Hopper af tråden.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
"Det kan godt være, at du tjener flere penge i det private, men du har ikke det samme fokus på faglighed, sammenhold og netværk som i det offentlige."
"Når først noget fungerer i det offentlige, så går man all in, og det kan man også mærke for tiden i forhold til ny teknologi og digitalisering i kommunerne."
CIO
Tech fra Toppen: Tim Vang får hastigheden op og de rigtige idéer frem med Googles pretotyping
Tech fra Toppen: Tim Vang får ideerne frem og hastigheden op ved konstant at tænke små overskuelige eksperimenter ind idéprocessen. Metoden hedder pretotyping og stammer fra Google. Lær meget mere om, hvordan du kan bruge værktøjet her.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Spændende undersøgelse: Her ligger forretningsværdien i print-sikkerhed
En undersøgelse fra IDC viser, at der for virksomheder er en solid business case i at prioritere sikkerhed på print, og ethvert it-initiativ der kan nedbringe omkostninger, er attraktivt for ledere. I undersøgelsen har IDC lavet dybdegående interviews med 16 organisationer, som bruger en entreprise printerløsning, og disse interviews viser at der ligger stor forretningsværdi i denne løsning. Organisationerne blev bedt om at beskrive forskellen på ”før” og ”efter” og det viser sig, at de har opnået et mere sikkert print-miljø, samtidig med at der spares både penge og tid.