14. september 2018 - 13:34 Der er 5 kommentarer

windows 10 starter ikke efter bios

Hej min drengs computer starter op i bioen, men når jeg vil gå u af den og trykker sker der intet, der har lige været problemer med at den ikke ville finde 2 af hans drives, men det er løst, men lige der efter opstod problemet.
claes57 Ekspert
14. september 2018 - 14:02 #1
De to drev skal byttes om i bios bootrækkefølge.
14. september 2018 - 14:29 #2
Det burde egentlig ikke være nødvendigt da SSD som indeholder styresystem ligger på samme placering
220661 Ekspert
14. september 2018 - 18:24 #3
Hvordan løste du at de andre drev blev synlige i bios?
claes57 Ekspert
14. september 2018 - 18:24 #4
der kan ligge en boot-sector på en af de andre - afhængig af installationen - men det er din pc, der ikke starter, så det ved du.
Hvis nu fx at disk 1 (som nu er disk2) havde den oprindelige windows, og ssd er eftermonteret og win er lagt ind på den, så kan den stadig tro, at disk1 er boot.
220661 Ekspert
01. december 2018 - 07:44 #5
Det her må være løst eller droppet. Hopper af tråden.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Mens Kevin Magnussen kører Formel 1-ræs, kæmper international top-CIO i kulissen for at beskytte vitale data
Det vigtigste for CIO hos Haas F1 er it-sikkerhed. Her fortæller han til amerikansk medie, hvordan han griber den opgave an med sikkerhedslag og en ny platform, der overvåger racerholdets globale netværk.
Computerworld
Google blokerer med omgående virkning for Huaweis brug af Android-licenser - se hvad det kommer til at betyde for dig
Google begrænser med omgående virkning kinesiske Huaweis brug af Android. Huawei vil ikke længere have adgang til tjenester fra Google.
CIO
Danske Joachim Ærtebjerg er med i toppen som CTO for Intel i EMEA - hør hans bud på it-udviklingen efter 25 år hos processor-giganten
Tech fra Toppen: Danske Joachim Ærtebjerg har arbejdet for Intel siden de lancerede Pentium-processoren i midten af 90´erne. I dag er han CTO for EMEA-området - og giver her sit bud på it-udviklingen.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Kvartalsrapport på cyber-trusselslandskabet
I denne rapport dykker vi ned i cyber-trusselsbilledet for Q4. Vi har opsummeret statistikkerne fra millioner af trusselsforekomster observeret af Fortinet enheder i live produktionsmiljøer i hele verden. Ifølge IDC er Fortinet den mest adapterede netværks-sikkerhedsløsning, med 4,2 mio. implementerede devices. Det giver et unikt perspektiv på trusselslandskabet, som er destilleret ned i denne rapport. Download den her og få det fulde overblik.