mlmp1978 Praktikant
14. september 2018 - 13:34 Der er 5 kommentarer

windows 10 starter ikke efter bios

Hej min drengs computer starter op i bioen, men når jeg vil gå u af den og trykker sker der intet, der har lige været problemer med at den ikke ville finde 2 af hans drives, men det er løst, men lige der efter opstod problemet.
claes57 Ekspert
14. september 2018 - 14:02 #1
De to drev skal byttes om i bios bootrækkefølge.
mlmp1978 Praktikant
14. september 2018 - 14:29 #2
Det burde egentlig ikke være nødvendigt da SSD som indeholder styresystem ligger på samme placering
220661 Ekspert
14. september 2018 - 18:24 #3
Hvordan løste du at de andre drev blev synlige i bios?
claes57 Ekspert
14. september 2018 - 18:24 #4
der kan ligge en boot-sector på en af de andre - afhængig af installationen - men det er din pc, der ikke starter, så det ved du.
Hvis nu fx at disk 1 (som nu er disk2) havde den oprindelige windows, og ssd er eftermonteret og win er lagt ind på den, så kan den stadig tro, at disk1 er boot.
samuel nueva Praktikant
18. september 2018 - 14:06 #5
Try to remove the battery from CPU or Laptop and then check it. or I think it will be stuck in Boot loop so its solution is a format or recover window 10. By the way, if you are QuickBooks user then try to visit Quickbooks online support and get the best support from them for more detail visit at https://247quickbooks.us/
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
IBM kommer med kortfattet kommentar: "Vi påtænker at nedlægge cirka 90 stillinger"
IBM bekræfter nu, at selskabet internt har annonceret, at det vil nedlægge omkring 90 stillinger. Den amerikanske virksomhed forsøger at nedbringe antallet af stillinger, lyder det.
Computerworld
Danske tech-topfolk blæst bagover efter besøg i Kina: Danmark er nødt til at gøre noget
Danmark skal i den grad op i gear, hvis ikke vi skal køres helt bag ad dansen af Kina, lyder det fra bekymrede danske techfolk efter besøg i Kina.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Manden bag Stack Overflow til softwareudviklere og folk i it-branchen: Disse ting skal du lære, hvis du vil undgå at blive tromlet totalt
Interview: Manden bag Stack Overflow og Trello har en opsang til folk i it-branchen. Her er de kompetencer, som du bare skal tilegne dig nu.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.