xWeezor Juniormester
14. september 2018 - 15:22 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

Søg i et stykke tekst, og find det tekst som er ukendt.

Det jeg vil er at finde den ukendte. Jeg vil søge efter det her, hvor så at jeg vil :
<script type="text/javascript" src="js/oukendt.js">

Teksten jeg vil søge i er den her, hvori at ukendt ændre sig nogengange:
<html><head><script type="text/javascript" src="js/script.js"><script type="text/javascript" src="js/andetscript.js"><script type="text/javascript" src="js/oukendt.js"></head><body><a></a></body></html>

Jeg har en idé med at søge efter <script type="text/javascript" src="js/o og så finde det som er efter indtil at man når til afslutningen som er .js">

Problemet er bare at jeg ikke ved hvordan man ville skulle gøre det, og det er så der at i eksperter kommer ind i billedet. Håber at alt var til at forstå, og på forhånd tak:)
arne_v Ekspert
14. september 2018 - 15:53 #1
xWeezor Juniormester
16. september 2018 - 19:18 #2
Kunne det være at det kunne forklares nærmere?
arne_v Ekspert
16. september 2018 - 23:49 #3

<?php
$html = '<html><head><script type="text/javascript" src="js/script.js"><script type="text/javascript" src="js/andetscript.js"><script type="text/javascript" src="js/ofoobar.js"></head><body><a></a></body></html>';
// find first
preg_match('#<script type="text/javascript" src="(js/o([^.]+).js)">#', $html, $match);
echo 'ukendt=' . $match[2] . ' src=' . $match[1] . "\r\n";
// find all
preg_match_all('#<script type="text/javascript" src="(js/o([^.]+).js)">#', $html, $matches);
for($i = 0; $i < count($matches[0]); $i++) {
    echo 'ukendt=' . $matches[2][$i] . ' src=' . $matches[1][$i] . "\r\n";
}
?>
xWeezor Juniormester
17. september 2018 - 12:55 #4
Tak for hjælpen:) Det kunne være godt, hvis man stadig kunne give point.
arne_v Ekspert
17. september 2018 - 17:35 #5
Regex kan godt minde lidt om sort magi. Men det kan vaere nyttigt en gang imellem og er noget man boer have i sin vaerktoejskasse som udvikler.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
EG-direktør præsenterer første regnskab efter frasalg: "Vi har overgået vores egne forventninger - det har hjulpet til, at vi blev solgt for 3,7 milliarder"
Interview: EG har for første gang aflagt regnskab udelukkende for software-forretningen. Det sker efter, at serviceforretningen blev solgt fra i februar 2019. Selskabet leverer over egne forventninger "på alle væsentlige parametre," forklarer topchef Mikkel Bardram.
Computerworld
Overblik: Så meget betaler danske virksomheder i løn til it-medarbejderne - se listerne her
Overblik: Der er meget stor forskel på løn-niveauet for it-medarbejderne i de danske virksomheder. Få overblikket over, hvor lønnen er højest og lavest her.
CIO
The Digital Edge: Claus H. Andersen står i spidsen for at gøre dit indkøb nemmere i Salling Groups 1.500 butikker
Podcast: Salling Groups digitale chef, Claus H. Andersen, er på en digital mission: Det skal være nemmere at handle, nemmere at være kunde og nemmere være forbruger - i alle kædens 1.500 butikker. Hør hvordan den digitale chef arbejder.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Ny undersøgelse blandt detail- og produktionsvirksomheder
En ny stor rapport viser, at 100% af de virksomheder i undersøgelsen, som ikke bruger EDI i dag, mener, at det vil være en fordel for deres forretning, hvis de benyttede EDI. Undersøgelsen er foretaget af Vanson Bourne på vegne af TrueCommerce, som er baseret på besvarelser fra 300 detail- og produktionsvirksomheder. Virksomheder inden for især detail og produktion oplever i dag et marked og en supply chain, som er i konstant udvikling. Forbrugerne stiller stadig større krav til leveringstid, priser, produktudvalg, lagertilgængelighed, m.v., og der kommer hele tiden nye købskanaler til. Det kan være en udfordring for detail- og produktionsvirksomheder at holde sig på forkant med udviklingen, både når det drejer sig om at være til stede i de rette kanaler og - ikke mindst - den teknologi, som understøtter en mere effektiv supply chain. Hent hele rapporten helt gratis her.