gerhardpet Juniormester
19. september 2018 - 19:51 Der er 10 kommentarer

film af album i google fotos

Jeg bruger Google fotos til stort set alle mine billeder og de fleste er samlet i albums, så jeg bedre kan finde dem frem igen. I de enkelte albums ligger billederne i en bestemt rækkefølge og der er sat tekster ind mellem billederne.

Nu vil jeg gerne kunne lave film/videos af nogle af mine albums, men hvordan kan jeg det? Jeg kan finde ud af at oprette en film i Google fotos, men der skal jeg vælge de enkelte billeder fra "fotos". Dermed forsvinder teksterne og det er en stort arbejde.
Er det mon ikke muligt at vælge et helt album og lave det om til en film?  Det ville lette mit arbejde meget.
sidwave Ekspert
20. september 2018 - 06:46 #1
det er nok smartest at bruge en video editor.

https://www.oberlo.com/blog/best-free-video-editing-software
gerhardpet Juniormester
20. september 2018 - 07:16 #2
ved du om jeg kan lave en video direkte fra et google foto album med dette program? Jeg har prøvet et par videoredigeringsprogrammer, men de kan ikke klare opgaven.
mort1 Ekspert
20. september 2018 - 09:26 #3
Windows Movie Maker, ind til en af de seneste Windows 10 opdatering standard program under Windows, men desværre væk nu.
Jeg er overbevist om, at Movie Maker kan klare opgaven - Programmet kan hentes her: 
http://www.tucows.com/preview/753874/Windows-Live-Essentials-Movie-Maker?q=Windows+Live+Movie+Maker
ink Ekspert
20. september 2018 - 09:54 #4
Google Fotos kan vise et Diasshow for et album. Men det er måske ikke nok?
Har ikke helt forstået hvordan dine tekster er lagt ind.
gerhardpet Juniormester
20. september 2018 - 10:21 #5
Diashow er ikke godt nok. Teksterne er lagt i Google albums og dem vil jeg gerne have med i en video.
Alle de billeder, jeg har taget med en smartphone går direkte ind på Google fotos, så hvis jeg skal bruge et video redigerings program så skal jeg først have dem over på min pc eller finde et program, der kan tage dem direkte fra Google fotos.
gerhardpet Juniormester
21. september 2018 - 11:57 #6
Hej Mort1. Jeg lavede en del videos med Movie Maker i "gamle dage", men det program kan ikke længere downloades og heller igennem dit link med tucows. Jeg er ved at prøve at bruge appen billeder som skulle være det nye movie maker og så må vi se, hvordan det går. Jeg vender tilbage, når jeg har noget nyt om det eller en anden løsning.
tak - gerhard
mort1 Ekspert
21. september 2018 - 14:40 #7
Der er tilsyneladende et problem, men for 3 uger siden virkede www.topwin-movie-maker.com her er der mulighed for at hente Windows Movie Maker til forskellige Windows versioner.
Det kunne jo være...………, det er i hvert fald møgærgerligt hvis det ikke kan lade sig gøre mare, jeg kan i hvert fald ikke undvære programmet - Lad os høre om du opnår et resultat
claes57 Ekspert
21. september 2018 - 14:45 #8
der er programmer til at optage skærm-sekvenser (fx til undervisning i windows). Med den type kan du bladre rundt, kommentere og alt på skærm kommer på video.
gerhardpet Juniormester
21. september 2018 - 15:02 #9
Jeg vender tilbage, når jeg har fundet noget brugelige! Tak for jeres input!
gerhardpet Juniormester
26. september 2018 - 13:21 #10
Jeg har nu været gennem en del forskellige programmer og talt med andre, der ved mere om sådan noget end jeg, og jeg må konkludere, at det er bedst at bruge et redigeringsprogram, som man har betalt for.  Og så var det, at jeg kom i tanker om, at jeg for mange år siden brugte et Pinnacle program. Efter nogen tids søgen fandt jeg CD'en fra Pinnacle Studio 14. Det fik jeg installeret igen og det virker! Jeg kan fortsat ikke lave video direkte fra Google album, men jeg er da på vej.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Microsoft klar med en række store opdateringer til Teams: Se dem demonstreret her
Senere på året kan du se frem til at par nye funktioner i Teams. Microsoft er klar til at give dig større kontrol over samarbejdet på tværs af din organisation, men har også en overhaling klar til video-chat og det klassiske whiteboard. Få overblikket her.
Computerworld
Google slipper første version af Android 10 løs: Her er de vigtigste nyheder
Tiende version af styresystemet Android er ude i sin første betaversion: Her er de nye funktioner, som systemsoftwaren vil byde på.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Kvartalsrapport på cyber-trusselslandskabet
I denne rapport dykker vi ned i cyber-trusselsbilledet for Q4. Vi har opsummeret statistikkerne fra millioner af trusselsforekomster observeret af Fortinet enheder i live produktionsmiljøer i hele verden. Ifølge IDC er Fortinet den mest adapterede netværks-sikkerhedsløsning, med 4,2 mio. implementerede devices. Det giver et unikt perspektiv på trusselslandskabet, som er destilleret ned i denne rapport. Download den her og få det fulde overblik.