puren Ekspert
24. september 2018 - 14:12 Der er 5 kommentarer og
1 løsning

video klippe klistre

hey

søger anbefaling af redigerings software der kan klippe video stumper ud af en video gæmme det som en fil skal understøtte MKV(h.264)
J. Nielsen Guru
24. september 2018 - 14:19 #1
https://www.nchsoftware.com/videopad/index.html

Efter min mening den bedste gratis (til ikke kommerciel brug) videoeditor.
mort1 Ekspert
24. september 2018 - 14:54 #2
Efter min mening er Movie Maker rigtig god og fyldt med muligheder, og utrolig nem at arbejde med - Movie Maker hed tidligere Windows Movie Maker, men er desværre forsvundet ud af Windows 10. Jeg ved ikke præcis om den understøtter "dit format" men mon dog ikke.
Movie Maker fås til alle Windows versioner, og kan hentes her:  https://www.topwin-movie-maker.com/
eurositi Ekspert
24. september 2018 - 17:56 #3
NCH ser rigtig god ud, men jeg kan dog ikke se, at Lossless-eksportfunktionen fungerer. Det ser ud til, at programmet omkoder alle videoer, som eksporteres - også når det ikke er nødvendigt.

Xmedia Recode er også 100% gratis og har en simpel trimnings/redigeringsfunktion. Og det kan remuxe på få sekunder (altså helt uden omkodning og kvalitetstab), hvis du bare vil skære en stump video ud af en større video.
J. Nielsen Guru
24. september 2018 - 20:35 #4
#3 Jeg kan godt lide NCH netop pga. at min erfaring var at man kunne klippe i en MP4 video og eksportere uden omkodning, altså uden kvalitetstab og med højere hastighed. Det er noget tid siden jeg har checket det, men jeg kan huske at det var det, der udmærkede NCH fremfor andre gratisprogrammer, der gerne vil gemme i andre opløsninger og kode det hele om en gang til.
Det er svært at finde et simpelt videoredigeringsprogram, de fleste kan en mængde forvirrende ting, og eksporterer med omkodning, ikke nemt hvis man egentlig bare vil klippe de dele ud af videoen.
Jeg vil kigge på https://www.xmedia-recode.de/ ved lejlighed. Det lyder interessant
puren Ekspert
06. oktober 2018 - 14:21 #5
VideoPad Video Editor kunne det jeg søgte
eurositi Ekspert
07. oktober 2018 - 16:32 #6
Lige en bemærkning: AviDemux er i modsætning til NCH helt gratis. NCH kan ikke ret meget (f.eks. er det ikke muligt at beskære videoen uden omkodning) i den gratis version.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Fremtiden har aldrig set mere usikker ud for Intel: Her er det, der kan redde – og dødsdømme chip-kæmpen
Computerviews: Intels nyslåede topchef Pat Gelsinger står overfor en stribe rigtig svære beslutninger. Hvis han ikke træder varsomt, vil chip-giganten sandsynligvis sygne hen.
Computerworld
Denne malware er den største trussel mod din virksomhed lige nu
Den mest aktive malware i verden sniger sig ind, og at svært at gøre nøget ved. Se her hvordan du tager dine forholdsregler.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.