degnens Juniormester
25. september 2018 - 18:56 Der er 5 kommentarer og
3 løsninger

Woocommerce Subscriptions vil ikke opdatere?

Jeg bruger plugin Woocommerce Subscriptions til at styre online-abonnementer. Mit plugin er forældet og der er en funktion i den nyere version, jeg har brug for. Men når jeg forsøger at opdatere, får jeg bare fejlmeddelelsen: Opdateringspakke er ikke tilgængelig. Jeg har fundet ud af, at der skal tilkøbes en opdateringslicens, der gælder for et år ad gangen. Når jeg købte det, fik jeg mulighed for at downloade den aktuelle version i en zip-fil. Men når jeg forsøger at installere den, får jeg fejlmeddelelsen, at "Destinationsmappen eksisterer allerede. Installering af plugin mislykkedes". Hvordan kommer jeg videre herfra? Jeg tør ikke slette destinationsmappen, fordi jeg ikke ved, om der ligger en masse data om eksisterende subscriptions i den, som jeg derved mister? Jeg vil jo ikke slette og installere på ny, men bare opdatere den version jeg har til den sidst nye?
stjans Professor
26. september 2018 - 07:49 #1
Jeg ville slette det gamle plugin - og så uploade zip filen via Wordpress admin. Du skal nok så indtaste en kode, men den bør ligge i din mail fra søælger.

Den helt sikre måde er, at du logger ind via FTP, finder pluginmappen under content - plugins - og sletter hele mappen. Herefter upload af zipfil via WP.
degnens Juniormester
26. september 2018 - 09:42 #2
Tak, det var også der, jeg var ved at være landet. Men jeg er usikker på, om det så sletter alle data om eksisterende subscriptions, for så går det jo ikke?
a3-seo.dk Guru
26. september 2018 - 10:28 #3
Hej Degnens
Du installerer først det gratis plugin https://a3-seo.dk/backup-kopiering-cloning-wordpress/ tage en manuel backup, instruktionene finder du på ovenstående link.

Derefter deaktiverer du den ældre version og sletter det efterfølgende, indefra WordPress "IKKE via FTP".
Installerer den nye pakke efterfølgende.

Skulle noget gå galt eller du mister data, "Hvilket sandsynligvis ikke sker", uploader du de 2 backup filer via FTP. Skriver i søgelinien i din browser https://ditdomæne.dk/installer.php og din installation, spoles tilbage til før du deaktiverede det gamle plugin.

Skulle du få brug for hjælp i denne process, så skriv i pv ;-)
stjans Professor
27. september 2018 - 11:04 #4
@ A3: Jeg er i princippet enig, men hvis mappen som plugin i er skrivebeskyttet (og det kan det godt se ud til) så skal mappen enten slettes via FTP eller tilladelserne laves om. Ellers vil opdateringen stadig ikke virke.
degnens Juniormester
27. september 2018 - 11:26 #5
Tak for hjælpen. Jeg forsøgte mig med den løsning som stjans gav først. Jeg kom i tanke om, at jeg har et plugin, der tager backup et par gange i døgnet. Det kunne jeg også bruge til at gennemtvinge backup umiddelbart inden jeg gjorde forsøget. Jeg slettede det gamle plugin, installerede den nye version, jeg havde købt og havde liggende i zip-format og vupti! installerede det problemfrit og alle indstillinger tilsyneladende gemt fra det gamle version :-) Så jeg fik slet ikke brug for at gå ind via FTP eller lign. Tak for hurtig hjælp!
a3-seo.dk Guru
27. september 2018 - 11:34 #6
@Stjans: enig, men forsøget indefra WP bør forsøges først, det giver den "reneste" sletning.
Men ser ud til at det er løst og Degnen havde selv et backup plugin :-D
degnens Juniormester
27. september 2018 - 12:07 #7
Hov, der var jeg lige lidt hurtig med at vælge løsningen. Faktisk var det din løsning, jeg brugte @a3-seo.dk! Jeg slettede ikke via FTP, men inde fra WP-kontrolpanelet, efter jeg havde taget en backup af siden. Så jeg markerer lige dit svar som løsning også. Kh Degnen.
stjans Professor
27. september 2018 - 12:08 #8
God stil :-)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Wingmen Solutions fortsætter den stejle vækstkurve trods corona: Hæver overskuddet med 120 procent
Wingmen Solutions fastholder de eksplosive vækstrater trods corona-pandemien. Det viser selskabets nye regnskab, hvor overskuddet er mere end fordoblet. "Det er fantastisk, at vi er kommet igennen et år med corona på den her måde," lyder det fra topchef Kåre Christensen.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Kan Microsoft 365 styrke sikkerheden på hjemmearbejdspladsen?
Microsoft 365 er både Officeapplikationer og produktivitet – men også meget mere end det! Med Microsoft 365 får du faktisk adgang til en lang række sikkerhedsydelser, der kan øge modstandsdygtigheden i tilfælde af cyberangreb. Mange af tjenesterne er særligt velegnede til at styrke sikkerheden, når medarbejderne arbejder hjemmefra. Samtidig gør Microsoft 365 det lettere at sikre adgangen til virksomhedens systemer, beskytte kundedata og forebygger, opsporer og automatiserer reaktioner på avancerede trusler. Microsoft 365 tilbyder over 50 forskellige sikkerhedsydelser, og denne guide er skrevet med henblik på at øge forståelsen for, hvordan de fungerer og kan være med til at optimere sikkerheden i din virksomhed.