gerhardpet Juniormester
27. september 2018 - 15:40 Der er 9 kommentarer

video redigering

Jeg er begyndt efter nogle års pause igen at redigere videoer med Pinnacle Studio 14. Det virker fint indtil jeg vil tilføje baggrundsmusik. Det kan jeg ikke. Jeg kan høre musikken eller se videoen, men ikke begge dele på en gang, hvad der jo er meningen med baggrundsmusik.  Er der en af jer, der har en god ide??
gerhardpet
sidwave Ekspert
27. september 2018 - 19:04 #1
for at undgå problemer, sørg for at musikken er WAV 16 bit 44.100 hz
gerhardpet Juniormester
27. september 2018 - 19:59 #2
Hej. Tak. Den musik jeg prøver at tilføje er Scorefitter, som jeg forstår er en del af Pinnacle programmet. Det er altså ikke musik, jeg har hentet udefra. Det har jeg prøvet, men det virkede heller ikke. Jeg må indrømme, at jeg er på bar bund.
sidwave Ekspert
27. september 2018 - 20:49 #3
er lydsporet muted ?
gerhardpet Juniormester
27. september 2018 - 21:00 #4
Nej
sidwave Ekspert
28. september 2018 - 09:03 #5
godt nok har du version 14, men prøv så alligevel at se en af de video der er på youtube om det: skriv (i youtube): "how to add music in pinnacle studio"
gerhardpet Juniormester
28. september 2018 - 09:18 #6
Det prøver jeg, tak
kurtba Ekspert
28. september 2018 - 23:55 #7
Jeg kender ikke programmet, udover at jeg er vidende om, at versioner under 18 kan have problemer med windows 10. Så bruger du windows 10, kan det være en del af problemet. Prøv evt. at lade det starte som win 7 kompatibelt, hvis du har windows 10.
gerhardpet Juniormester
29. september 2018 - 13:17 #8
Kurtba
Det vil jeg prøve, tak
kurtba Ekspert
29. september 2018 - 23:58 #9
Alternativt sidder der nogle pinnacle guruer på davk.dk
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Er Huawei truet på livet? Her er konsekvenserne af Google-forbud og amerikansk modstand
ComputerViews: Huawei indkasserer flere voldsomme bredsider fra blandt andre den amerikanske stat og Google. Den kinesiske tech-gigant er dog ikke sendt til tælling - endnu. Se her, hvad der kan komme til at ske.
Computerworld
Google blokerer med omgående virkning for Huaweis brug af Android-licenser - se hvad det kommer til at betyde for dig
Google begrænser med omgående virkning kinesiske Huaweis brug af Android. Huawei vil ikke længere have adgang til tjenester fra Google.
CIO
Danske Joachim Ærtebjerg er med i toppen som CTO for Intel i EMEA - hør hans bud på it-udviklingen efter 25 år hos processor-giganten
Tech fra Toppen: Danske Joachim Ærtebjerg har arbejdet for Intel siden de lancerede Pentium-processoren i midten af 90´erne. I dag er han CTO for EMEA-området - og giver her sit bud på it-udviklingen.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Spændende undersøgelse: Her ligger forretningsværdien i print-sikkerhed
En undersøgelse fra IDC viser, at der for virksomheder er en solid business case i at prioritere sikkerhed på print, og ethvert it-initiativ der kan nedbringe omkostninger, er attraktivt for ledere. I undersøgelsen har IDC lavet dybdegående interviews med 16 organisationer, som bruger en entreprise printerløsning, og disse interviews viser at der ligger stor forretningsværdi i denne løsning. Organisationerne blev bedt om at beskrive forskellen på ”før” og ”efter” og det viser sig, at de har opnået et mere sikkert print-miljø, samtidig med at der spares både penge og tid.