Victor Juniormester
05. oktober 2018 - 20:50 Der er 8 kommentarer og
1 løsning

Problemer med Skærm og Extra harddisk

Hej, jeg har lige haft købt mig en ny stationær, men jeg har lidt problemer med den.
Der er en 480 GB SSD i pc'en som er til selve systemet, og så skulle der også være en 3 TB HDD i, jeg kan se at den ligger i pc'en, men jeg kan ikke finde den under "Denne pc", jeg har også kigget under "Diskhåndtering" og der kan jeg heller ikke finde den.

Der er også et problem med min skærm. billedet begynder ikke helt nede i venstre hjørne men starter en halv cm længere oppe og også lidt ude fra kanten lodret. Dette gør er jeg ikke kan se alt øverst på skærmen og i højre side af billedet.

Hvis der er nogen der kender en løsning til noget af det ville det glæde mig.

Tak på forhånd.
Vh Victor
milter Ekspert
05. oktober 2018 - 20:54 #1
Hvor har du købt computeren? Kan du give os et link til modellen?
jalved Ekspert
05. oktober 2018 - 20:59 #2
#1... Og er den ny, så har du formodentlig garanti på den også?
Victor Juniormester
05. oktober 2018 - 21:58 #3
#2 Jeg har købt pc'en på topdata "http://topdata.dk/product.asp?product=12287"

#3 Ja den har 2 års garanti, jeg håbede bare på at der måske er en herinde der kan hjælpe mig.
kurtba Ekspert
05. oktober 2018 - 22:34 #4
Harddisken kan skyldes, at kablet måske er gået løs. Så åben lige kabinettet og tag kablerne af hd og sæt dem i igen og se om ikke det hjalp. Husk evt. også at gøre det, hvor det sidder fast  på bundkortet.
Skærmen kan måske skyldes en indstilling på selve skærmen. Prøv at gå i menuen på selve skærmen (der plejer at være nogle knapper nede i højre hjørne) og se om ikke der er en reset indstilling eller noget lignende.
valby Ekspert
05. oktober 2018 - 23:02 #5
Måske skulle du se i Diskhåndtering om disken har et drevbogstav, for har den ikke det, kan den ikke ses i Denne PC. Windowstasten+X.
mort1 Ekspert
05. oktober 2018 - 23:12 #6
Hvis det er noget der kan klares med gode råd og lidt tastearbejde, så gør det, men lad være med at begynde og åbne maskinen, så risikerer du at leverandøren Ikke vil tage en eventuel garantireparation
Victor Juniormester
06. oktober 2018 - 11:22 #7
Jeg har løst skærmen, jeg takker #4. Min HDD virker stadig ikke men jeg prøver lige at ringe ind til leverandøren når der er mulighed for det og så spørger jeg lige ad der, i forhold til hvad de har at sige.
Victor Juniormester
27. februar 2019 - 18:04 #8
Det vidste sig at HDD ikke virkede og at skærmen havde nogle indstillinger som man skulle tilpasse.

alt er løst, tak for svarene.
kurtba Ekspert
27. februar 2019 - 19:45 #9
En anden god gang. Når man finder en løsning, er det faktisk meningen, at man markerer det svar som løsning, som gav en løsning eller viste vejen, eller var tættest på. Ikke at man tildeler løsningen til sig selv.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Her er verdens 10 bedste outsourcing-leverandører: Se listen her
For tredje år i træk vinder samme it-outsourcingleverandør førstepladsen på liste over verdens bedste. 85 leverandører er blevet vurderet inden for 26 kategorier for at kunne skære feltet ind til de 10 bedste. Se hele listen her.
Computerworld
Google blokerer med omgående virkning for Huaweis brug af Android-licenser - se hvad det kommer til at betyde for dig
Google begrænser med omgående virkning kinesiske Huaweis brug af Android. Huawei vil ikke længere have adgang til tjenester fra Google.
CIO
Danske Joachim Ærtebjerg er med i toppen som CTO for Intel i EMEA - hør hans bud på it-udviklingen efter 25 år hos processor-giganten
Tech fra Toppen: Danske Joachim Ærtebjerg har arbejdet for Intel siden de lancerede Pentium-processoren i midten af 90´erne. I dag er han CTO for EMEA-området - og giver her sit bud på it-udviklingen.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Markedsanalyse: Sådan forbedrer EDI din samhandel
I en markedsundersøgelse fra august 2018 blev 300 retailers og producenter spurgt til, hvordan EDI og supply chain-teknologi hjælper dem med at forbedre deres samhandel. Det er ikke nogen hemmelighed, at konkurrenceforholdene er blevet skærpet i det seneste årti, og specielt priserne er udsat for øget pres. Dette betyder, at virksomheder hele tiden skal arbejde for at implementere mere effektive handelsprocesser. Heldigvis er der stadig forretningsområder, som er nemme at strømline ved hjælp af intelligente outsourcede løsninger. Ét af disse er den elektroniske udveksling af ordrer og fakturaer (EDI). I dette whitepaper kigger vi nærmere på de fem vigtigste områder, hvor EDI ifølge de 300 respondenter spiller en stor rolle i at forbedre virksomhedernes samhandel.