Finn Novice
10. oktober 2018 - 21:23 Der er 4 kommentarer

Dårligt netværk på gammel computer

Hjælp!!!
Min gamle mormor på 80 har en Asus computer Windows 2007. Internettet virker  dog rigtig dårligt, hvis man tage den med ind i et andet værelse end modemmet.
Hvis jeg kører hastighedstest på min mac så kører den 50/20 så det er ikke problemet. Tænker det er fordi computeren er gammel, men det skal helst  ikke skiftes ud, så kan hun ikke finde 
Så mit spørgsmål er:  Kan man købe en "dims" og sætte i computeren, så nettet virker ? vi vil meget gerne undgå at trække en ledning gennem hele huset.
kurtba Ekspert
10. oktober 2018 - 23:35 #1
Hvis du mener, at signalet i huset er godt nok, skal du nok kigge på et nyt netkort til pc.en i stedet for. Det kunne f.eks. være denne
https://www.eurodk.com/en/products/alfa-wifi-usb/alfa-awus036nhr
Den er med 5 dbi antenne, hvilket betyder, at den suger signalet meget kraftigere ind. Lidt nede på linket, kan du se, at du  kan tilkøbe en 9 dbi antenne, hvilket gør at den suger signalet endnu kraftigere ind.
Jeg har den selv, idet jeg har brug for på campingpladser, hvor wifi signalet i visse områder er meget dårligt, at kunne få fat i det trådløse netværk.
Det er altså noget, som virkelig giver et kraftigt signal. Generelt har jeg ingen problemer i mit eget hus, hvor jeg har flere accespunkter opsat. Med det indbyggede netkort i min pc, kan jeg "kun" se 2 naboers netværk, udover mit eget.
Signalet på deres netværk er meget dårligt. Hvis jeg sætter ovenstående netkort i og sætter 9dbi antennen til, kan jeg se 9 netværk, og flere af dem kan jeg se med rimeligt godt signal.
Jeg har selv handlet med ovenstående firma, som ligger i Letland, da det var absolut billigste tilbud på dette netkort. På Amazon koster det mere end dobbelt så meget.
Handlen var helt problemfri.
Overgaard1654 Mester
11. oktober 2018 - 00:29 #2
Windows 2007 ???? er det Windows xp vista 7 ?
Mikael Ekspert
11. oktober 2018 - 09:55 #4
Har altid en "håndfuld" af disse til mine "ældgamle" computere liggende.

De gør til prisen en kæmpe forskel ;)

Denne er normalt alt rigeligt.. Og taler vi om en bærbar, så fylder den meget lidt i computerens usb stik.
https://www.av-cables.dk/usb-wifi-stik/tp-link-wireless-n-nano-usb-adapter-150-mbps.html

Denne er kraftigere, men stikker lidt længere ud på den bærbares usb.
Hvilket KAN være lidt upraktisk.
https://www.av-cables.dk/usb-wifi-stik/wireless-usb-dongle-300-mbps.html
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Kendt dansk trafik-app virker igen som før: Har lukket ned for Frank Rasmussens adgang til data
Interview: Saphe har stoppet for telerigmanden Frank Rasmussens adgang til trafik-appens data. Det er sket på utraditionel vis, men betyder, at Fartkontrol.nu-appen igen fungerer som før. "Beskyldningerne var rigtige nok, men vi har lukket ned, så vi kan se, at Hopper ikke tager vores data længere," lyder det fra Saphe.
Computerworld
Google indfører Android-gebyr efter kæmpe EU-bøde: Android-producenter skal nu betale for brug af Google-tjenester
Efter sommerens kæmpe EU-bøde indfører Google licensbetaling for Android-producenters brug af blandt andet Play Store. Men "Android vil forblive gratis og open source," lyder det fra selskabet.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Her er syv job-annoncer der overrasker med helt usædvanlige overskrifter
Der er mange ledige it-job i øjeblikket. It-jobbank har her fundet syv spændende stillinger, der har det til fælles, at annoncen har en utraditionel overskrift.
White paper
Kundeservice som et konkurrencevåben
Kundeservice har i mange år været ensbetydende med lange telefonkøer, men i dag er situationen heldigvis helt anderledes. Virksomheder bruger det som et vigtigt konkurrenceparameter, og kunderne forventer ligeledes at få den rigtige hjælp, ellers går de til en anden virksomhed. I dette whitepaper gennemgår vi fem simple trin, der kan give jer vigtige konkurrencefordele.