Finn Novice
10. oktober 2018 - 21:23 Der er 4 kommentarer

Dårligt netværk på gammel computer

Hjælp!!!
Min gamle mormor på 80 har en Asus computer Windows 2007. Internettet virker  dog rigtig dårligt, hvis man tage den med ind i et andet værelse end modemmet.
Hvis jeg kører hastighedstest på min mac så kører den 50/20 så det er ikke problemet. Tænker det er fordi computeren er gammel, men det skal helst  ikke skiftes ud, så kan hun ikke finde 
Så mit spørgsmål er:  Kan man købe en "dims" og sætte i computeren, så nettet virker ? vi vil meget gerne undgå at trække en ledning gennem hele huset.
kurtba Ekspert
10. oktober 2018 - 23:35 #1
Hvis du mener, at signalet i huset er godt nok, skal du nok kigge på et nyt netkort til pc.en i stedet for. Det kunne f.eks. være denne
https://www.eurodk.com/en/products/alfa-wifi-usb/alfa-awus036nhr
Den er med 5 dbi antenne, hvilket betyder, at den suger signalet meget kraftigere ind. Lidt nede på linket, kan du se, at du  kan tilkøbe en 9 dbi antenne, hvilket gør at den suger signalet endnu kraftigere ind.
Jeg har den selv, idet jeg har brug for på campingpladser, hvor wifi signalet i visse områder er meget dårligt, at kunne få fat i det trådløse netværk.
Det er altså noget, som virkelig giver et kraftigt signal. Generelt har jeg ingen problemer i mit eget hus, hvor jeg har flere accespunkter opsat. Med det indbyggede netkort i min pc, kan jeg "kun" se 2 naboers netværk, udover mit eget.
Signalet på deres netværk er meget dårligt. Hvis jeg sætter ovenstående netkort i og sætter 9dbi antennen til, kan jeg se 9 netværk, og flere af dem kan jeg se med rimeligt godt signal.
Jeg har selv handlet med ovenstående firma, som ligger i Letland, da det var absolut billigste tilbud på dette netkort. På Amazon koster det mere end dobbelt så meget.
Handlen var helt problemfri.
Overgaard1654 Mester
11. oktober 2018 - 00:29 #2
Windows 2007 ???? er det Windows xp vista 7 ?
Mikael Ekspert
11. oktober 2018 - 09:55 #4
Har altid en "håndfuld" af disse til mine "ældgamle" computere liggende.

De gør til prisen en kæmpe forskel ;)

Denne er normalt alt rigeligt.. Og taler vi om en bærbar, så fylder den meget lidt i computerens usb stik.
https://www.av-cables.dk/usb-wifi-stik/tp-link-wireless-n-nano-usb-adapter-150-mbps.html

Denne er kraftigere, men stikker lidt længere ud på den bærbares usb.
Hvilket KAN være lidt upraktisk.
https://www.av-cables.dk/usb-wifi-stik/wireless-usb-dongle-300-mbps.html
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
IBM siger farvel til Lotus Notes: Her er historien om systemet, der var elsket af konsulenter, hadet af slutbrugere - og en vigtig del af Stein Bagger-sagen
IBM's milliardsalg af Notes kan blive enden på eventyret om et af historiens mest succesfulde stykker enterprise-software. Gennem mere end 30 år har Notes været elsket af it-folk og konsulenter, hadet af frustrerede slutbrugere og spillet en birolle i Stein Baggers spektakulære svindel.
Computerworld
Microsoft smider håndklædet i ringen: Vil lukke Microsoft Edge og bygge ny open source-browser i Windows 10
Det kan snart være slut med den udskældte webbrowser Microsoft Edge i Windows 10. Allerede i første halvår af 2019 kan Microsofts egen browser blive erstattet af en ny open source-browser bygget på Chromium.
CIO
Tag med på Computerworlds store lederkonference og mød de danske top-CIO'er, som bygger de nye it-afdelinger
Anvendelsen af digital teknologi og organiseringen af it-afdelinger er under radikal transformation. På konferencen Digitaliseringsledelse 2.0 kan du møde de CIO'er fra Bankdata, Adform og Rockwool, som står i spidsen for teknologi-adoptionen.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Sådan flytter du din Dynamics løsning i skyen
I dette Whitepaper fokuseres der på hvordan din virksomheds eksisterende Dynamics CRM on-premise løsning kan flyttes i skyen til en Microsoft Dynamics 365 online platform, og hvilke fordele og ulemper der er ved det i forhold til On-premise. Der er i dag bred enighed om, at en online løsning er langt mere omkostningseffektiv og lettere at drifte samtidig med, at den giver betydelig flere fordele i forhold til funktionalitet. Hent dit Whitepaper i dag, og bliv klogere på de næste skridt i processen.