gerhardpet Juniormester
11. oktober 2018 - 16:49 Der er 7 kommentarer

Pinnacle Studio 21 ultimate

Jeg har netop installeret dette fine program, og jeg er sikker på, at det er godt.
Det kan givetvis langt mere end jeg nogensinde får brug for, men jeg har det problem, at jeg ikke kan komme i gang! Jeg har forsøgt at læse  den udførlige vejledning (440 sider), men den er tilsyneladende skrevet af amerikanske nørder for andre nørder og derefter oversat med en google-robot til noget, der skulle være dansk.
Jeg vil bare gerne kunne lave en fim af billeder og videoklip, tilføje tekster og baggrundsmusik, men det synes at være mere end svært at komme i gang. Er der nogen af jer, der er vant til at arbejde med det program? Så kunne I måske hjælpe mig i gang. Jeg hører meget gerne fra jer. Gerhard Petersen
sidwave Ekspert
11. oktober 2018 - 16:53 #1
kør 3 filmklip ind, så kan du se de er efter hinanden på en tidslinie.
så kan du rykker dem rundt, skrive tekster på, og sætte lyd på.

bare gå igang, og når der opstår et problem, prøv at finde ud af hvordan man gør
gerhardpet Juniormester
11. oktober 2018 - 18:20 #2
Tak for det svar. Jeg er kommet så vidt at jeg kan lægge billederne ind, rykke dem rundt, rette dem til, hvor langt de skal vises. Det er også lykkedes for mig at sætte en titel på i begyndelsen og også mellem de enkelte billeder, hvis det skulle ønskes. Men hvordan jeg kan lave tekst- farven om og lave en overlægningstekst til billederne, det har jeg ikke fundet ud af endnu - og lyden  begynder jeg først på, når det andet virker.
Videoklip skal jeg også sætte ind og klippe dem til, men det venter jeg også med til det andet virker.
Du siger, at jeg skal prøve at finde ud af, hvordan man gør. Ja, men det er lige det, jeg gerne vil, men den vejleding, der følger med finder jeg håbløs, så det tager noget tid. Jeg håber, du eller en anden kan hjælpe mig på vej.
sidwave Ekspert
11. oktober 2018 - 21:06 #3
der er jo mange video editorer, de virker forskelligt.
det tager lidt tid at lære dem at kende.

vælg en funktion af gangen, bare aktiver den, og se hvad den gør.
bare en prøveklud edit
Gerhard Petersen Praktikant
11. oktober 2018 - 21:25 #4
Det er lige det, jeg er i gang med. De første 3-4 film er legeprojekter og så laver jeg min egen manual efterhånden som lærer noget nyt, men hvis der nu var et sted hvor gærdet var lidt lavere, så ville jeg springe over der!
J. Nielsen Forsker
11. oktober 2018 - 22:42 #5
Jeg bruger selv Pinnacle 12, den er mere simpel. Pinnacle er som mange andre programmer blevet en slags "bloatware" fordi der fyldes funktioner ovenpå hele tiden. Men bortset fra det er det et godt program. glem manualen, den er mere til at slå ting op i. Kig i stedet efter Youtube tutorials.
https://www.youtube.com/watch?v=oKcPZ-0qz9E
Dem er der mange af og de viser trin for trin hvordan man gør
gerhardpet Juniormester
12. oktober 2018 - 07:59 #6
Jeg har tidligere brugt Pinnacle 11 og 14, men jeg fik problemer med at installere dem nu, da jeg nu bruger Windows 10. Derfor installerede jeg en opdatering til 21. Den giver mig noget hovedbrud, men det skal lykkes hen ad vejen og så får jeg lavet min egen manual. Det lærer jeg også meget af. Tak for jeres venlige svar og hjælp.
Gerhard
J. Nielsen Forsker
12. oktober 2018 - 12:27 #7
#6 Jeg bruger Pinnacle Studio 12 Ultimate på Windows 10 uden problemer.
Jeg købte også en opdatering til version 19 på et tidspunkt men gik tilbage til version 12.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Alt afhænger af en håndfuld røde mapper, hvis Novozymes bliver ramt af et hackerangreb: ”Sikkerhed har i mange år været en flok gamle mænd, der siger nej. Den tid er forbi”
Der er ikke kritiske data som i fremtiden ikke skal være tilgængeligt online. Sådan lyder forudsigelsen fra Novozymes' it-sikkerhedschef, der mener, at it-sikkerhed skal bevæge sig væk fra at være sure mænd, der bare siger 'nej'.
CIO
Tag med på Computerworlds store lederkonference og mød de danske top-CIO'er, som bygger de nye it-afdelinger
Anvendelsen af digital teknologi og organiseringen af it-afdelinger er under radikal transformation. På konferencen Digitaliseringsledelse 2.0 kan du møde de CIO'er fra Bankdata, Adform og Rockwool, som står i spidsen for teknologi-adoptionen.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Gratis e-bog: Mister du pusten på BI-bjergetapen? Tag den lige vej i stedet!
Denne e-bog er relevant for dig der sidder i en virksomhed, der allerede arbejder med Dynamics 365 for Finance & Operations, eller som overvejer at få det. Det er din genvej til at komme tilbage på BI-motorvejen, hurtigt og på den rigtige måde. Du finder ud af hvordan du kommer ud over bumpene og uden om hullerne på bjergvejen med CBI Plugin, så du igen kommer tilbage på motorvejen og kan køre direkte mod målet. Læs videre og bliv klogere på, hvordan du kommer over – eller helt undgår – de største bump på bjergetapen.