nemlig Forsker
14. oktober 2018 - 09:57 Der er 2 kommentarer

Portforwarding på Zyxel-router

Hejsa.
Jeg er ved at hjælpe min svoger med opsætning af kameraovervågning, og vi vil gerne kunne tilgå kamera-boksen ude fra. Der er fast ekstern IP og kameraboksen har static ip: 192.168.1.55.

På lokal-nettet tilgår vi fint kameraboksen ved at indtaste førnævnte IP.

Vi har prøvet at lave portforwarding i routeren, som er en Zyxel NBG6616, men det virker ikke.
Jeg benytter port 5050. Routeren sagde, at port 5000 var optaget.

Her fremgår indstillingerne i routeren: http://fam-johansen.dk/zyxel.jpg
Her fremgår indstillingerne i kameraboksen: http://fam-johansen.dk/kameraboks.jpg

Når jeg ude fra vil tilgå kameraboksen, skriver jeg http://212.112.14?.??:5050
(Spørgsmålstegn skriver jeg for at skjule den eksakte IP).

Håber der er nogen, som kan komme med løsningsforslag.
René Iversen Novice
17. oktober 2018 - 07:23 #1
vil det sige at du forwarder port <eksternip>:5050 til <internip>:5050 eller <internip>:5000? Jeg kender ikke kameraet, men kan det tænkes det er https og ikke http du skal skrive i browseren? Nogle routere kræver også, at du laver en firewall regel, selvom du har PAT'et korrekt.
nemlig Forsker
17. oktober 2018 - 17:56 #2
Jeg har haft en tråd kørende hos www.recordere.dk, men som var ubesvaret.  Jeg har imellemtiden fået et brugtbart svar. Jeg skal åbne for http-trafik og ikke TCP.
Tak for dit bidrag.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Elgiganten har skiftet støvet intranet ud med Facebooks Workplace: "Nu er det okay at svare på direktørens besked med en GIF af Leonardo DiCaprio fra filmen Wolf of Wall Street"
De 2.300 medarbejdere i Elgiganten blev i 2016 præsenteret for et nyt moderne intranet. Ind kom Facebooks erhvervsrettede kommunikationsplatform Workplace, som selskabet efter et par år nu gør status på. Læs her om elektronikkædens erfaringer og oplevelser med platformen.
Computerworld
Overblik: Så meget betaler danske virksomheder i løn til it-medarbejderne - se listerne her
Overblik: Der er meget stor forskel på løn-niveauet for it-medarbejderne i de danske virksomheder. Få overblikket over, hvor lønnen er højest og lavest her.
CIO
SAP's nye nordiske direktør: "De seneste uger har jeg besøgt en del kunder her i Norden - og alle talte om at vende tilbage til en eller anden form for standard."
Det store ryk til cloud brød med mange års it-konsolidering og skabte komplicerede it-miljøer. Men nu peger kundernes kompas den anden vej, fortæller erfaren SAP-boss efter nordisk rundrejse.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Hvad gør du? Printsikkerhed er en trussel for din virksomhed!
Du tænker nok: Er printere virkelig så stort en sikkerhedstrussel? På mange måder ja, for i en tid med konstante angreb, er en printer et nemt og ofte overset mål. Blandt andet viser undersøgelsen i dette whitepaper, at der er 68% større sandsynlighed for at printere er kilden til en ekstern trussel eller brist, end der var i 2016, og hele 118% større sandsynlighed for sker internt. Med dette in mente er det overraskende, at kun 30% af de adspurgte it-professionelle anerkender at printere udgør en sikkerhedsrisiko. Læs dette whitepaper og bliv klar over hvad det er du skal være opmærksom på.