Vahid Juniormester
08. november 2018 - 20:06 Der er 5 kommentarer og
1 løsning

Leauge of legens fryser

Hej eksperter, min ven har en pc, hvor League of legends fryser in game. Det eneste han kan gøre derfra er at control - alt - delete og genstarte computeren. Det ikke altid den gøre det, men ca. i hvert andet spil.

Windows 10, 64.

Grafikkort - nvidia Gforce gtx 760

Intel 7 processer.

Alt hjælp modtages med kyshånd :)
J. Nielsen Professor
08. november 2018 - 20:54 #1
Den slags problemer skyldes at pc´en ikke kan komme af med varmen.
En pc bør støvrenses en gang imellem
https://www.youtube.com/watch?v=pKYQJYmVIpA
sidwave Ekspert
09. november 2018 - 00:45 #2
sæt en ekstra blæser i pcen
Tordenfusk Seniormester
09. november 2018 - 10:08 #3
Download https://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html og tjek temperaturene på maskinen, hvis alt er under 80c når der games. Så er temperaturen ikke problemet.
Vahid Juniormester
09. november 2018 - 15:31 #4
Hans pc køre med 56C når han gamer, og den er fri for støv :(
Tordenfusk Seniormester
09. november 2018 - 15:40 #5
Så er problemet enten spillet eller windows. Hvis problemet er spillet kan det måske fikses med en reperation, opdatering af drivere til videokortet.
Er det windows kan det måske fikses med en reperation af windows. Men start med at prøve at fikse spillet og se om det ikke er der problemet er.
Vahid Juniormester
20. november 2018 - 09:50 #6
Han ordnede sin Windows, som løste problemet :)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Dansk iværksætter står bag et af Europas hurtigst voksende it-selskaber: Her er hele historien om hans op- og nedture
Det danske it-selskab Anytech365 leverer så høje vækstrater, at det er kommet med på Financial Times liste over de hurtigst voksende virksomheder i Europa. Her er historien om den danske iværksætter Janus Rægaard Nielsen, der har to konkurser bag sig og leder virksomheden fra Marbella.
Computerworld
Overblik: Så meget betaler danske virksomheder i løn til it-medarbejderne - se listerne her
Overblik: Der er meget stor forskel på løn-niveauet for it-medarbejderne i de danske virksomheder. Få overblikket over, hvor lønnen er højest og lavest her.
CIO
SAP's nye nordiske direktør: "De seneste uger har jeg besøgt en del kunder her i Norden - og alle talte om at vende tilbage til en eller anden form for standard."
Det store ryk til cloud brød med mange års it-konsolidering og skabte komplicerede it-miljøer. Men nu peger kundernes kompas den anden vej, fortæller erfaren SAP-boss efter nordisk rundrejse.
White paper
Kan din virksomhed klare kontinuerlige updates på Dynamics 365?
Som del af deres ”Evergreen” strategi, udgiver Microsoft pr. 1. april 2019 månedlige opdateringer på deres Dynamics 365, og holder jeres ERP-platform opdateret. Denne approach eliminerer inkonsistente releases og massive opgraderinger, som – historisk set – har vist sig at være tidskrævende og dyre at implementere. På negativsiden, så er din organisation nødt til at studere og forberede hver eneste opdatering på forhånd. Hvis ikke I gør det, så er i ude af stand til at forudse, hvis det har indvirkning på jeres processer, applikationer og tilpasninger. Læs mere i dette white paper og minimér risici fremadrettet.