Klaus Fagerlund Juniormester
09. november 2018 - 11:49 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

Gråtoneprofil til gimp

Er der nogen der kan hjælpe mig med hvor jeg kan finde en gråtoneprofil til gimp
milter Ekspert
09. november 2018 - 13:20 #1
falster Ekspert
09. november 2018 - 16:50 #2
Som milter antyder, er det et lidt kortfattet spm.

Men her er noget, som du måske kender:

https://digital-photography-school.com/adding-icc-profiles-in-gimp/

hvor der er et download link til "ICC Profile for Adobe 1998 RGB", der vist klarer de fleste fotobehov.
milter Ekspert
09. november 2018 - 17:07 #3
#2. Og måske skal der lige tilføjes, at det ikke er tilrådeligt at bruge Adobe RGB 1998-  profilen, medmindre man arbejder i et professionelt fotomiljø med professionelle maskiner hele vejen igennem :-)

https://www.geofflawrence.com/color_space_srgb_adobe_rgb_1998.html
falster Ekspert
09. november 2018 - 17:09 #4
OK. Det er - synes jeg - komplicerede sager :-)
milter Ekspert
09. november 2018 - 17:20 #5
#4.  Yep, og den simple løsning er at holde sig til sRGB, medmindre man er 120% klar over, hvornår man skal bruge hvilken :-)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Elgiganten har skiftet støvet intranet ud med Facebooks Workplace: "Nu er det okay at svare på direktørens besked med en GIF af Leonardo DiCaprio fra filmen Wolf of Wall Street"
De 2.300 medarbejdere i Elgiganten blev i 2016 præsenteret for et nyt moderne intranet. Ind kom Facebooks erhvervsrettede kommunikationsplatform Workplace, som selskabet efter et par år nu gør status på. Læs her om elektronikkædens erfaringer og oplevelser med platformen.
Computerworld
Overblik: Så meget betaler danske virksomheder i løn til it-medarbejderne - se listerne her
Overblik: Der er meget stor forskel på løn-niveauet for it-medarbejderne i de danske virksomheder. Få overblikket over, hvor lønnen er højest og lavest her.
CIO
SAP's nye nordiske direktør: "De seneste uger har jeg besøgt en del kunder her i Norden - og alle talte om at vende tilbage til en eller anden form for standard."
Det store ryk til cloud brød med mange års it-konsolidering og skabte komplicerede it-miljøer. Men nu peger kundernes kompas den anden vej, fortæller erfaren SAP-boss efter nordisk rundrejse.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Sikkerhedsimplikationerne ved digital transformation
I Fortinets rapport fra 2018 omkring sikkerhedsimplikationerne ved digital transformation, tages temperaturen på den aktuelle tilstand for Cybersecurity i organisationer rundt omkring i hele verden. Blandt de 300 respondenter viste der sig en række spændende trends. Her er et par stykker af dem: - Digital Transformation er den mest indflydelsesrige it-trend i organisationer i dag. Hele 92% svarede at det har stor indvirkning på deres forretning - Sikkerhed er den klart største udfordring i forhold til digital transformation. Hele 85% mener det har stor indvirkning på deres forretning Download hele rapporten her og få flere spændende findings.