posten Ekspert
07. december 2018 - 23:48 Der er 5 kommentarer og
1 løsning

lukker for min app til mic. solitaire coll.

efter jeg har kørt 1803 2018-11 ind lukker den ned for denne app inden den er startet op hvordan får jeg den til et virke "normalt" igen ??
da jeg tit sidder og "leger" med de 3 øverste i daglig udfordring har ingen chancer for at gendanelse da jeg har slået den fra
mort1 Ekspert
08. december 2018 - 00:37 #1
Der en app med Solitaire, som du kan installere
posten Ekspert
08. december 2018 - 00:42 #2
jo men den sku jo gerne være med alle 5 i den (magen til)
claes57 Ekspert
08. december 2018 - 08:02 #3
mort1 Ekspert
08. december 2018 - 10:55 #4
Jeg er ikke helt klar over hvad du mener med "de 3 øverste", men min hustru har hentet "Microsoft Solitaire Collection" hvor der er flere valgmuligheder
posten Ekspert
10. december 2018 - 04:24 #5
mort1 : når du tar det der hedder dagens udfordringer er der 5 forskellige spil at vælge i mellem men når de nu ligger fast i win. 10 og ikke som i 8 hvor du selv sku hente den
men kan forstå den skal afstall. først inden jeg kan hente den igen ???
nu har prøvet at hente den igen samme resultat der kommer en besked ny app er install tjek den ud men når jeg så klikker på den enten som app eller en genvej lukker den kort tid efter  men hvordan fjerner man den for derefter la win 10 genstarte
posten Ekspert
10. december 2018 - 06:03 #6
nu har jeg så hentet : Solitaire Collection X hvor de 5 samme spil er til rådighed så gider vi ikke gøre mere ved det
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Anne Marie Engtoft Larsen gør klar til at rejse til USA som Danmarks nye tech-ambassadør: "Jeg har glædet mig helt vildt"
Interview: Om få dage drager Anne Marie Engtoft Larsen til Silicon Valley, hvor hun indtager embedet som Danmarks nye tech-ambassadør. "Mit mandat bliver at at fokusere på, hvordan vi skaber handling," siger hun i sit første interview som Danmarks tech-ambassadør.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Overhold GDPR med Vulnerability Management
Efter afsløringen af Spectre og Meltdown i januar 2018 advarede ICO’s Head of Technology Policy om, at virksomheder kunne blive straffet for eksisterende sårbarheder i deres databeskyttelsesprotokoller i henhold til EU’s generelle forordning om databeskyttelse (GDPR). En Vulnerability Management-løsning er den mest effektive måde at sikre, at virksomheden opfylder det krævede databeskyttelsesniveau. Den kan hjælpe dig med at identificere, evaluere, prioritere, rapportere, patche og afhjælpe sikkerhedssårbarheder og fejlkonfigurationer i dine digitale aktiver. Disse aktiver kan f.eks. være forretningsprocesser, webapps, datanetværkssystemer og eventuel tilhørende software. Vi dykker ned i ovenstående, og lidt til i dette whitepaper.