16. januar 2019 - 12:30 Der er 3 kommentarer

Split test af produkt side / billede

Hvilket værktøj kan jeg bruge til at split teste på mine produktsider. Hos PurePower har vi et produkt som har vundet en pris og det vil jeg gerne teste på om det har en indflydelse på om folk de klikker og køber produktet oftere når banneret er på billedet eller når det ikke er på.

Produktet hedder energy gel citrus-te. Se siden her.
https://www.purepower.dk/shop/9-energi-gel/

Som man kan se så har vores citrus gel et rundt mærke som er den pris produktet har vundet. Det jeg vil teste er som sagt om det har nogen indflydelse.

Har i selv en ligende case må i gerne dele den.

Mvh
Tobias
CRKrogh Ekspert
16. januar 2019 - 12:43 #1
Hvorfor ikke bare en pragmatisk tilgang til det:
Giv den en løbetid på f.eks. 14 dage, fjern banneret og evaluer efter de næste 14 dage?
16. januar 2019 - 12:56 #2
Jeg har blot hørt at det var muligt med et tool som kunne teste det for en. Nu mest fordi vi ikke helt har daten på 14 dage til at skulle have et valid datagrundlag. Derfor tænkte jeg om der var et system som kunne håndtere det i 2-3 måneder.
CRKrogh Ekspert
16. januar 2019 - 13:00 #3
Hvis I nu selv udvikler på siden, kunne man så ikke, hver gang produktlisten opdateres, lade det være tilfældigt, om banneret var med eller ej, og så blot lade en markør på bestilingen vise, om den er med eller uden banner?
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Wingmen Solutions fortsætter den stejle vækstkurve trods corona: Hæver overskuddet med 120 procent
Wingmen Solutions fastholder de eksplosive vækstrater trods corona-pandemien. Det viser selskabets nye regnskab, hvor overskuddet er mere end fordoblet. "Det er fantastisk, at vi er kommet igennen et år med corona på den her måde," lyder det fra topchef Kåre Christensen.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Optimér netværket til håndtering af hybrid- og multicloud infrastruktur
I januar 2020 konstaterede Gartner, at cloudcomputing var blevet ”The New Normal” – og op gennem året gjorde Covid-19 det endda helt essentielt at være i stand til at drifte infrastrukturen helt eller delvist fra skyen. Situationen har tvunget virksomheder til hastigt at omstille eller gentænke deres driftsstrategi, og hybride infrastrukturmodeller er nu mere udbredte end nogensinde før. Men mange har også været nødt til at erkende, at den stigende kompleksitet – i særdeleshed på det netværks- og sikkerhedsbaserede felt – stiller helt nye krav til de organisationer, der anvender dem. Denne hvidbog går i dybden med nogle af de mest udbredte udfordringer, som disse transformationsscenarier stiller din organisation overfor. Den giver et solidt bud på, hvordan en netværkshub baseret på Interxion-teknologi gør det muligt at gentænke og optimere netværksinfrastrukturen. Særligt med henblik på at optimere den til at kunne håndtere en hybrid- eller multicloudbaseret infrastruktur.