kasperchr Novice
19. januar 2019 - 22:19 Der er 4 kommentarer

Lokale skribenter søges

Hej

Jeg søger lokale skribenter til nyheder på https://nyheder24.dk.

Mvh
irve Praktikant
19. januar 2019 - 22:44 #1
Hej
Kan du måske være lidt mere uddybende i hvad du søger?
Og evt. en direkte kontakt mulighed = e-mail adresse ?

/Morten
20. januar 2019 - 06:41 #2
... eller var det måske blot en opdatering til folket, skabt til at forebygge de mange der dagligt går og får disse spontane "GISP; søger de mon reportere lokalt på nyheder24!??!" - "HVORFOR VED JEG IKKE OM DE GØR DET!!!!!!!" stunder :-) I så fald, så synes jeg sgu det er flot og imødekommende journalistisk praksis.... skulle det imidlertid IKKE være tilfældet, så er jeg nok mere inclined til at holde med #1 :-)

Jep....det er for tidligt at stå op! Jeg er tilsyneladende stadigvæk minimum 15% mere skør end min normværdi foreskriver er et tåleligt niveau!
claes57 Ekspert
20. januar 2019 - 08:49 #3
info er på siden https://nyheder24.dk./om
20. januar 2019 - 11:46 #4
#3: tak for update :-) det var nu alt andet end særlig seriøst mit tidligere indlæg, blot en følgevirkning af massivt søvnunderskud for min part ! :-)

SÅ meget klogere synes jeg nu heller ikke man bliver:
"Har du en god historie, så send den til kontakt@nyheder24.dk eller kontakt os på Facebook."

:-)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Det næste store it-sikkerhedsområde: ‘Deepfake’ - se her hvad der kan ramme dig
‘Deepfake’ kan blive det næste store it-sikkerhedsområde. Området er under hastig udvikling i takt med, at hackerne tager AI og andre avancerede algoritmer i brug.
Computerworld
Google klar med ny funktion: Nu kan Android-brugere droppe passwordet
I disse dage udruller Google en ny Android-funktion, der gør, at du kan logge ind på flere Google-tjenester med et fingeraftryk.
CIO
Er du omgivet af idioter? ...så er du måske i den opvarmede fase
Klumme: Jeg har endnu ikke været i en virksomhed, der står foran implementeringen af et nyt forretningskoncept, der jubler ved tanken om, at it skal inddrages. Det må vi it-mennesker begynde at forholde os til. Lad os få katten ud af sækken: I rigtig mange virksomheder er akilleshælen
it.
Job & Karriere
Nye danskkrav får ansøgertallet til at falde på IT-Universitetet
Et nyt sprogkrav, der skal begrænse antallet af internationale studerende, har betydet, at 16 procent færre har søgt om at blive optaget på en bacheloruddannelse på IT-Universitetet i København.
White paper
Spændende undersøgelse: Her ligger forretningsværdien i print-sikkerhed
En undersøgelse fra IDC viser, at der for virksomheder er en solid business case i at prioritere sikkerhed på print, og ethvert it-initiativ der kan nedbringe omkostninger, er attraktivt for ledere. I undersøgelsen har IDC lavet dybdegående interviews med 16 organisationer, som bruger en entreprise printerløsning, og disse interviews viser at der ligger stor forretningsværdi i denne løsning. Organisationerne blev bedt om at beskrive forskellen på ”før” og ”efter” og det viser sig, at de har opnået et mere sikkert print-miljø, samtidig med at der spares både penge og tid.