kasperchr Novice
19. januar 2019 - 22:19 Der er 4 kommentarer

Lokale skribenter søges

Hej

Jeg søger lokale skribenter til nyheder på https://nyheder24.dk.

Mvh
irve Praktikant
19. januar 2019 - 22:44 #1
Hej
Kan du måske være lidt mere uddybende i hvad du søger?
Og evt. en direkte kontakt mulighed = e-mail adresse ?

/Morten
20. januar 2019 - 06:41 #2
... eller var det måske blot en opdatering til folket, skabt til at forebygge de mange der dagligt går og får disse spontane "GISP; søger de mon reportere lokalt på nyheder24!??!" - "HVORFOR VED JEG IKKE OM DE GØR DET!!!!!!!" stunder :-) I så fald, så synes jeg sgu det er flot og imødekommende journalistisk praksis.... skulle det imidlertid IKKE være tilfældet, så er jeg nok mere inclined til at holde med #1 :-)

Jep....det er for tidligt at stå op! Jeg er tilsyneladende stadigvæk minimum 15% mere skør end min normværdi foreskriver er et tåleligt niveau!
claes57 Ekspert
20. januar 2019 - 08:49 #3
info er på siden https://nyheder24.dk./om
20. januar 2019 - 11:46 #4
#3: tak for update :-) det var nu alt andet end særlig seriøst mit tidligere indlæg, blot en følgevirkning af massivt søvnunderskud for min part ! :-)

SÅ meget klogere synes jeg nu heller ikke man bliver:
"Har du en god historie, så send den til kontakt@nyheder24.dk eller kontakt os på Facebook."

:-)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Knald eller fald? Det kommer Googles Huawei-forbud til at betyde for din smartphone
Eksisterende og kommende ejere af Huawei telefoner kan se frem til en del usikkerhed omkring Android- og Google-økosystemet på deres smartphones.
Computerworld
Google blokerer med omgående virkning for Huaweis brug af Android-licenser - se hvad det kommer til at betyde for dig
Google begrænser med omgående virkning kinesiske Huaweis brug af Android. Huawei vil ikke længere have adgang til tjenester fra Google.
CIO
Danske Joachim Ærtebjerg er med i toppen som CTO for Intel i EMEA - hør hans bud på it-udviklingen efter 25 år hos processor-giganten
Tech fra Toppen: Danske Joachim Ærtebjerg har arbejdet for Intel siden de lancerede Pentium-processoren i midten af 90´erne. I dag er han CTO for EMEA-området - og giver her sit bud på it-udviklingen.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Lav din egen robot på få minutter med Fable
Tilbage i 2011 startede Shape Robotics udviklingen af Fable, et robotsystem bygget enkelt op på moduler. Det gør at studerende kan bygge deres egen robot på få minutter ved brug af interaktive blokke eller Python API. I denne video fortæller Moises Pacheco, CTO i Shape Robotics om processen med at skabe en intuitiv app sammen med Ciklum, og et partnerskab med Microsoft.