kasperchr Novice
19. januar 2019 - 22:19 Der er 5 kommentarer

Lokale skribenter søges

Hej

Jeg søger lokale skribenter til nyheder på https://nyheder24.dk.

Mvh
irve Praktikant
19. januar 2019 - 22:44 #1
Hej
Kan du måske være lidt mere uddybende i hvad du søger?
Og evt. en direkte kontakt mulighed = e-mail adresse ?

/Morten
20. januar 2019 - 06:41 #2
... eller var det måske blot en opdatering til folket, skabt til at forebygge de mange der dagligt går og får disse spontane "GISP; søger de mon reportere lokalt på nyheder24!??!" - "HVORFOR VED JEG IKKE OM DE GØR DET!!!!!!!" stunder :-) I så fald, så synes jeg sgu det er flot og imødekommende journalistisk praksis.... skulle det imidlertid IKKE være tilfældet, så er jeg nok mere inclined til at holde med #1 :-)

Jep....det er for tidligt at stå op! Jeg er tilsyneladende stadigvæk minimum 15% mere skør end min normværdi foreskriver er et tåleligt niveau!
claes57 Ekspert
20. januar 2019 - 08:49 #3
info er på siden https://nyheder24.dk./om
20. januar 2019 - 11:46 #4
#3: tak for update :-) det var nu alt andet end særlig seriøst mit tidligere indlæg, blot en følgevirkning af massivt søvnunderskud for min part ! :-)

SÅ meget klogere synes jeg nu heller ikke man bliver:
"Har du en god historie, så send den til kontakt@nyheder24.dk eller kontakt os på Facebook."

:-)
Spilskabet.dk Praktikant
29. januar 2020 - 23:16 #5
Det er ikke helt nemt at finde de rigtige skribenter når det handler om lidt mere konkrete og komplekse emner, jeg ser altid på hvilken persontype.jeg ønsker skal give mine blogs en form for.liv, st hvordan ham/hun kan formidle denne.lidtere.sjældne.baggrundsviden til at lave noget mere.unikt content.på.min side https://spilskabet.dk/. Det falder mig derfor naturligt at du skal kigge efter en der har passion indenfor det segment du henvender dig til.

Mvh spilskabet
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
"Nu hænger mit store maleri på 3 meter i længden og 1,80 meter i højden så her hos Danmarks Statistik"
"Den største ære er at give inspiration til andre mennesker. Jeg kan ikke forestille mig, at man kan opleve noget, der er mere smigrende for én selv som menneske end at være en inspiration for andre."
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.