kasperchr Novice
19. januar 2019 - 22:19 Der er 6 kommentarer

Lokale skribenter søges

Hej

Jeg søger lokale skribenter til nyheder på https://nyheder24.dk.

Mvh
irve Praktikant
19. januar 2019 - 22:44 #1
Hej
Kan du måske være lidt mere uddybende i hvad du søger?
Og evt. en direkte kontakt mulighed = e-mail adresse ?

/Morten
20. januar 2019 - 06:41 #2
... eller var det måske blot en opdatering til folket, skabt til at forebygge de mange der dagligt går og får disse spontane "GISP; søger de mon reportere lokalt på nyheder24!??!" - "HVORFOR VED JEG IKKE OM DE GØR DET!!!!!!!" stunder :-) I så fald, så synes jeg sgu det er flot og imødekommende journalistisk praksis.... skulle det imidlertid IKKE være tilfældet, så er jeg nok mere inclined til at holde med #1 :-)

Jep....det er for tidligt at stå op! Jeg er tilsyneladende stadigvæk minimum 15% mere skør end min normværdi foreskriver er et tåleligt niveau!
claes57 Ekspert
20. januar 2019 - 08:49 #3
info er på siden https://nyheder24.dk./om
20. januar 2019 - 11:46 #4
#3: tak for update :-) det var nu alt andet end særlig seriøst mit tidligere indlæg, blot en følgevirkning af massivt søvnunderskud for min part ! :-)

SÅ meget klogere synes jeg nu heller ikke man bliver:
"Har du en god historie, så send den til kontakt@nyheder24.dk eller kontakt os på Facebook."

:-)
Spilskabet.dk Praktikant
29. januar 2020 - 23:16 #5
Det er ikke helt nemt at finde de rigtige skribenter når det handler om lidt mere konkrete og komplekse emner, jeg ser altid på hvilken persontype.jeg ønsker skal give mine blogs en form for.liv, st hvordan ham/hun kan formidle denne.lidtere.sjældne.baggrundsviden til at lave noget mere.unikt content.på.min side https://spilskabet.dk/. Det falder mig derfor naturligt at du skal kigge efter en der har passion indenfor det segment du henvender dig til.

Mvh spilskabet
Mik S. Oddershede Praktikant
16. juli 2020 - 21:38 #6
Hos www.belugi.dk søger vi også altid skribenter, der har lyst til at skrive om sexlegetøj og frækt lingeri!
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Knowit overtager konsulenthuset Creuna: 80 danske Creuna-medarbejdere følger med i købet
Konsulenthuset Knowit køber Creuna, der i de senere år har landet dundrende underskud. Ambitionen er nu at blive Nordens førende leverandør af datadrevet CX. 80 danske Creuna-medarbejdere følger med i købet.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.