htx98i17 Professor
03. februar 2019 - 13:11 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

chromecast

jeg har fået en google chromecast og undrer mig over hvordan jeg benytter apps'ene på den? kan man ikke sætte en film igang på netflix eller dr tv program direkte fra chromecasten som man kan på et apple tv med fjernbetjeningen? der er jo ingen fjernbetjening med til chromecasten.
Slater Ekspert
03. februar 2019 - 13:25 #1
Nej, der har du vist misforstået hvad en Chromecast er. Der er ikke apps på den, den har intet styresystem, det eneste den kan er at modtage en streaming url eller signal og omdanne det til HDMI, så det kan sendes på et fjernsyn. Alt styres fra apps på din telefon, tablet eller pc. Så for at se f.eks. Netflix, starter du Netflix app'en på telefon/tablet, eller går ind på websitet med Google Chrome på en pc, og hvis de er på samme netværk er der så et Chromecast-ikon du kan trykke på for at sende det til Chromecast.
Arne Mathiesen Ekspert
03. februar 2019 - 13:44 #2
Ja og tenk hvor fint du får det nå, den Gamle Gubben her ikke meg men han sa tenk je4g slipper å falle i alle disse ledninger.
Jeg elsker cromkasten min sa han.
Se på søylen til Slater også han er enig.
Arne.
Kammerjunken Praktikant
22. februar 2019 - 12:46 #3
Du skal bruge telefon/tablet. Her er en guide: https://www.youtube.com/watch?v=-3nQREwFwXE
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Mens Kevin Magnussen kører Formel 1-ræs, kæmper international top-CIO i kulissen for at beskytte vitale data
Det vigtigste for CIO hos Haas F1 er it-sikkerhed. Her fortæller han til amerikansk medie, hvordan han griber den opgave an med sikkerhedslag og en ny platform, der overvåger racerholdets globale netværk.
Computerworld
Google blokerer med omgående virkning for Huaweis brug af Android-licenser - se hvad det kommer til at betyde for dig
Google begrænser med omgående virkning kinesiske Huaweis brug af Android. Huawei vil ikke længere have adgang til tjenester fra Google.
CIO
Danske Joachim Ærtebjerg er med i toppen som CTO for Intel i EMEA - hør hans bud på it-udviklingen efter 25 år hos processor-giganten
Tech fra Toppen: Danske Joachim Ærtebjerg har arbejdet for Intel siden de lancerede Pentium-processoren i midten af 90´erne. I dag er han CTO for EMEA-området - og giver her sit bud på it-udviklingen.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Kvartalsrapport på cyber-trusselslandskabet
I denne rapport dykker vi ned i cyber-trusselsbilledet for Q4. Vi har opsummeret statistikkerne fra millioner af trusselsforekomster observeret af Fortinet enheder i live produktionsmiljøer i hele verden. Ifølge IDC er Fortinet den mest adapterede netværks-sikkerhedsløsning, med 4,2 mio. implementerede devices. Det giver et unikt perspektiv på trusselslandskabet, som er destilleret ned i denne rapport. Download den her og få det fulde overblik.