milter Ekspert
12. februar 2019 - 13:13 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

Hjælp ang. https://www.rte.ie/playerinternational/

Min kone er fra Irland og har indtil for 2-3 uger siden kunnet se diverse TV-programmer fra Irland via https://www.rte.ie/playerinternational/ . Af en eller anden grund vil siden ikke åbne længere, eller rettere, siden vil godt åbne, men så snart jeg klikker på "WATCH VIDEO", bliver siden halvmørk, men udover det sker der intet. Jeg får en advarsel i adresselinjen om, at "Siden forsøger at indlæse scripts fra kilder, som ikke er godkendte"  Jeg klikker så på advarslen > Indlæs usikre scripts > RTE player åbner så og jeg klikker igen "WATCH VIDEO" > Så kommer en meddelelse: "Could not load feed. Error #5", samtidig med, at adresselinjen advarer med teksten "Ikke sikker" i rød skrift.

Er der nogen, der gider teste RTE Player via linket og se, hvad der sker hos jer? Og fortæl mig gerne, hvilken browser I bruger.

Jeg bruger Windows 10, version 1803, 64 bit og Chrome version 72.0.3626.96. Jeg har også forsøgt at åbne med Edge uden held.
ink Ekspert
12. februar 2019 - 13:27 #1
Har testet på både Safari og Chrome under MacOS. Samme problem.

Testet med IE og EDGE i Windows10. Samme problem.

Har du prøvet at downloade appen og så bruge en telefon/tablet til at streame til TV?
ink Ekspert
12. februar 2019 - 13:33 #2
I Safari på min iPhone virker det heller ikke.

Så downloadede jeg appen og den kører fint på iPhone. Herfra kan streames til AppleTV, så problemet kan løses.
claes57 Ekspert
12. februar 2019 - 14:29 #3
ikke sikker - meldingen kommer, fordi der vil streames fra en http: ting, og ikke https: - og det vil google chrome ikke være med til.
milter Ekspert
12. februar 2019 - 14:30 #4
Tak, ink. Vi streamer ikke her i huset.  Vi har i forvejen mere end tilstrækkeligt med programmer via YouSees fulde pakke til at fodre et ældre Sony KDL40W4500 og en Philips 36 tommer.

Jeg går ud fra, problemet må skyldes en dårlig programmering fra RTE's side, og at de forhåbentligt snart finder en løsning på det. Jeg tror, jeg vil skrive en mail til dem, selv om jeg inderst inde nok ikke har store forhåbninger til den slags :-)
milter Ekspert
12. februar 2019 - 14:53 #5
@ claes57.

Jeg har føjet linket i mit spørgsmål til som "Trusted site" i Chrome vha. vejledningen herunder:

http://kb.mcgill.ca/?portalid=2&articleid=1925#tab:homeTab:crumb:8:artId:1925:src:article

Den side (mcgill.ca) åbner fint, selv om det også er et "usikkert" sted (http), men RTE PLayer vil stadig ikke åbne.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
"Jeg vil selv bestemme, om jeg skal ansætte fem bestemte medarbejdere, eller om mine medarbejdere skal løbe nøgne rundt om bygningen for at nå målsætningerne"
"Jeg vil selv bestemme, om jeg skal ansætte fem bestemte medarbejdere, eller om mine medarbejdere skal løbe nøgen rundt om bygningen for at nå målsætningerne."
Computerworld
Trump kræver pludselig ‘en masse penge’ for at godkende Microsofts køb af TikTok
Præsident Donald Trump siger, at USA skal have ‘en masse penge’, hvis Microsoft skal have grønt lys til at købe kinesiske TikTok. Kina truer med at svare igen.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.