milter Ekspert
12. februar 2019 - 13:13 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

Hjælp ang. https://www.rte.ie/playerinternational/

Min kone er fra Irland og har indtil for 2-3 uger siden kunnet se diverse TV-programmer fra Irland via https://www.rte.ie/playerinternational/ . Af en eller anden grund vil siden ikke åbne længere, eller rettere, siden vil godt åbne, men så snart jeg klikker på "WATCH VIDEO", bliver siden halvmørk, men udover det sker der intet. Jeg får en advarsel i adresselinjen om, at "Siden forsøger at indlæse scripts fra kilder, som ikke er godkendte"  Jeg klikker så på advarslen > Indlæs usikre scripts > RTE player åbner så og jeg klikker igen "WATCH VIDEO" > Så kommer en meddelelse: "Could not load feed. Error #5", samtidig med, at adresselinjen advarer med teksten "Ikke sikker" i rød skrift.

Er der nogen, der gider teste RTE Player via linket og se, hvad der sker hos jer? Og fortæl mig gerne, hvilken browser I bruger.

Jeg bruger Windows 10, version 1803, 64 bit og Chrome version 72.0.3626.96. Jeg har også forsøgt at åbne med Edge uden held.
ink Ekspert
12. februar 2019 - 13:27 #1
Har testet på både Safari og Chrome under MacOS. Samme problem.

Testet med IE og EDGE i Windows10. Samme problem.

Har du prøvet at downloade appen og så bruge en telefon/tablet til at streame til TV?
ink Ekspert
12. februar 2019 - 13:33 #2
I Safari på min iPhone virker det heller ikke.

Så downloadede jeg appen og den kører fint på iPhone. Herfra kan streames til AppleTV, så problemet kan løses.
claes57 Ekspert
12. februar 2019 - 14:29 #3
ikke sikker - meldingen kommer, fordi der vil streames fra en http: ting, og ikke https: - og det vil google chrome ikke være med til.
milter Ekspert
12. februar 2019 - 14:30 #4
Tak, ink. Vi streamer ikke her i huset.  Vi har i forvejen mere end tilstrækkeligt med programmer via YouSees fulde pakke til at fodre et ældre Sony KDL40W4500 og en Philips 36 tommer.

Jeg går ud fra, problemet må skyldes en dårlig programmering fra RTE's side, og at de forhåbentligt snart finder en løsning på det. Jeg tror, jeg vil skrive en mail til dem, selv om jeg inderst inde nok ikke har store forhåbninger til den slags :-)
milter Ekspert
12. februar 2019 - 14:53 #5
@ claes57.

Jeg har føjet linket i mit spørgsmål til som "Trusted site" i Chrome vha. vejledningen herunder:

http://kb.mcgill.ca/?portalid=2&articleid=1925#tab:homeTab:crumb:8:artId:1925:src:article

Den side (mcgill.ca) åbner fint, selv om det også er et "usikkert" sted (http), men RTE PLayer vil stadig ikke åbne.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Fremtiden har aldrig set mere usikker ud for Intel: Her er det, der kan redde – og dødsdømme chip-kæmpen
Computerviews: Intels nyslåede topchef Pat Gelsinger står overfor en stribe rigtig svære beslutninger. Hvis han ikke træder varsomt, vil chip-giganten sandsynligvis sygne hen.
Computerworld
Denne malware er den største trussel mod din virksomhed lige nu
Den mest aktive malware i verden sniger sig ind, og at svært at gøre nøget ved. Se her hvordan du tager dine forholdsregler.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Overser du muligheder for at optimere din Dynamics-investering?
Der er omfattende og ofte oversete muligheder for at understøtte centrale forretningsprocesser med Dynamics 365 Finance & Operations. For eksempel i form af fuld EDI-integration, som optimerer logistik og forsyning. Eller ved at automatisere håndteringen af konsignation eller centrale processer vedrørende elektronisk dokumentflow og dropshipping. Læs mere i dette whitepaper, der også går i dybden med fire konkrete cases.