hades Praktikant
14. marts 2019 - 18:54 Der er 3 kommentarer

Intet trådløst internet på Apple Extreme efter af internetudbyder

Hej Eksperter.

Vi er netop skiftet fra ComX til Bolig:net i vores boligforening. Jeg har intet ændret på min router, men efter skiftet kan jeg ikke få adgang til Internettet gennem min Apple Extreme router ( 1. Generation). Hvis jeg smider et kabel i væggen og direkte i min Macbook Pro er der  ingen problemer. Det på altså være routere der ikke kan gå på nettet. Det lokale netværk i huset vi WiFi på routeren virker fint. Har I nogen idéer til hvordan jeg får problemet løst?
ink Ekspert
14. marts 2019 - 19:10 #1
Du har selvfølgelig genstartet din router?
hades Praktikant
14. marts 2019 - 19:24 #2
Ja jeg har genstartet samt lavet en blød reset på routeren. Det virkede desværre ikke. Jeg har lige lavet en hård reset, så jeg måtte oprette netværk password mv på ny og det virkede :-)
Rune1983 Professor
15. marts 2019 - 09:13 #3
Så din konklusion/løsning var at lave en hard reset?
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Midt i spionage-rygter og mediestorm: Computerworld besøger Huawei i Kina - tag med på besøg hos det måske mest omstridte tech-firma lige nu
Reportage, Shenzhen: “Exacting, rigorous, tests drive learning, all for real battles.” Computerworld er taget på besøg i det gigantiske hovedkvarter for verdens måske mest omtalte tech-selskab lige nu
Computerworld
Google slipper første version af Android 10 løs: Her er de vigtigste nyheder
Tiende version af styresystemet Android er ude i sin første betaversion: Her er de nye funktioner, som systemsoftwaren vil byde på.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Her er alt hvad du skal være opmærksom på ved den Microsoft cloud-baserede suite
Microsoft Office 365 fortsætter med at blive bedre og bedre og Office 365's kommercielle indtjening alene er steget med 38% i Q4 i 2018. Dette er måske ikke så overraskende, med styrken og fleksibiliteten in mente, men mange organisationer er stadig uvidende om begrænsningerne af Office 365, specielt når det gælder backup. I dette whitepaper kigger vi nærmere på, hvorfor Litigation Hold er en rigtig dårlig idé at bruge som backup.