Peter Micheelsen Juniormester
15. marts 2019 - 17:30 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

flere wordpress på samme domæne

Hej
Jeg vil gerne lave en testside på mit eksisterende domæne ved UnoEuro, hvor der i forvejen ligger en aktiv side
Er det muligt at lave en mappe på hotellet og evt kalde den test, og lægge en wordpress eller lignende CMS ind i den, sideløbende med at den anden side kører videre
claes57 Ekspert
15. marts 2019 - 18:00 #1
du kan lave en mappe (det giver så ikke et nyt domæne, men du kan tilgå den) og wordpress skal installeres uden deres et-klik (som - uden at teste det - nok overskriver alt i roden på domæne)
Hvis du fx på et pc har xampp, og i den en kopi af dit domæne, så kan du lege med det på din pc (localhost), og når du har styr på filer, så kopiere /test mappen op via ftp.
https://www.apachefriends.org/index.html
claes57 Ekspert
15. marts 2019 - 18:01 #2
osb: husk at give rettigheder (læs/skriv) til de forskellige data-mapper i systemet på localhost, og tilsvarende, nå du har kopieret det til dit domæne.
Peter Micheelsen Juniormester
16. marts 2019 - 13:24 #3
1000 Tak for hjælpen, jeg havde ikke kendskab til Xampp, så den vil jeg prøve at kikke på
a3-seo.dk Professor
17. marts 2019 - 04:23 #4
Du kan sagtens have flere domæner ved unoeuro på samme hosting, samt flere WP installationer!

1- Du kan oprette et subdomæne, der så hedder nyt-navn/dit-domæne.dk
2- Du kan oprette  et subdomæne, der så hedder dit-domæne.dk/nyt-navn
3- Du kan, hvis du har købt et nyt domæne, ligge det i roden af din hosting mappe, ved at oprette en ny mappe du kalder /nyt-navn.dk. Så vil begge domæner dele den samme hosting, og du kan indstallere en selvstændig WP her.

Så vil de begge stå som 2 selvstændige domæner. dvs. dit-oprindelige.dk + dit-nye.dk

Blot husk at oprette en selvstændig database til det nye, ellers ligges dine data i den samme, som hoveddomænet, hvilket kan blive noget rod ;-)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Se listen: Disse ti selskaber misbruges mest i mailsvindel
Kendte brands over hele verden misbruges hver dag i svindel-mails til at narre penge og oplysninger ud af virksomheder. Men hvilke virksomhedsnavne er de mest populære at misbruge? Se hele listen her.
Computerworld
TDC ruller fiber ud til flere tusinder husstande - tilbyder gratis opkobling på disse adresser
TDC går i gang med fiber-udrulning til 2.500 husstande på Fyn og Sjælland. Se hvilket husstande, der snart får mulighed for at koble sig på.
CIO
CIO Jesper Riis fra DSV: Sådan arbejder jeg med governance så omkostninger og kompleksitet kan begrænses
Der er dømt stram governance hos Jesper Riis, CIO for verdens femtestørste transportvirksomhed. Men det er samtidig en betingelse for innovationen slår han fast. Hør mere om ledelse, performancekultur og vision hos globale DSV med de danske rødder.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Vil du snydes når du skal vælge printløsning?
Svaret er forhåbentlig/naturligvis nej, men sandheden er at det er et reelt problem for mange virksomheder. I langt de fleste tilfælde skrives der under på kontrakter, der binder virksomheder til unødigt kostbare og langvarige leasing og lejeforløb, og underskriften er desværre bindende. Derfor – der er mange penge at spare ved at få den rigtige rådgivning og sætte sig ind i aftalerne, og vi har samlet 5 gode råd i dette whitepaper.