rene1111 Juniormester
15. marts 2019 - 18:17 Der er 5 kommentarer

Internet

Kan ikke komme på nettet med min gamle laptop, den kører med windows xp. Den har fin forbindelse til router, trådløst, men kan ikke komme på nettet. Har nu prøvet mange gange, havde også en her for at kigge på problemet, som skulle være ekspert på computeren, han kunne heller ikke løse problemet. Nogen her som ved hvad skyldtes det?
Jørgen A. B. Forsker
15. marts 2019 - 21:16 #1
Ja, return to dead technology.
Er du heldig, skal du starte med framework opdatering, og service pack opdatering, og driver installation.
Hvorpå skal du kontrollere om din nerværkskort fungerer, og tror næppe at der vil være understøttelse medmindre du finder nogen, ROM-driver installation af diverse forskellige driver til XP. Er alt bevaret, så er du heldig, men det rækker ikke længere.

- Hvorfor?

Det er en technologi der ikke længere er understøttet, og vil ikke virke hvorfor nye framework vil ikke kunne installeres og Windows Opdateringer vil ikke længere ikke kan hentes, da disse også er skiftet til nyt struktur mv. You name it, der er intet at hente længere medmindre for samler og udbyder for dødt technologi.

Samt, browser teknik er for længst overhalet og understøttes ikke, så du kan stort set ikke få det til at virke, da det ikke længere understøttes, det kan vidst lykkes med vise bevaret browser installationer, men om det så vil spille eftr hensigten tør det ikke sige, da det vi kun være sårbart på alle fronter.

Du er vidst havnet i død havne og indtørt sø.
CRKrogh Ekspert
15. marts 2019 - 21:25 #2
Der er faktisk en god artikel om det her:
https://www.quora.com/Could-you-still-access-the-internet-with-a-Windows-XP-computer-from-2003-and-view-modern-websites

Men som du kan se, er det ikke helt uden udfordringer.
Mikael Ekspert
15. marts 2019 - 21:30 #3
Sådan en lille billig sag har løst mange net problemer for mig.. Også på Xp.

Der medfølger en lille cd skive med driver.. Bare indlæs driveren til windows.. Derefter er det bare at smide pluggen i en usb port.
https://www.av-cables.dk/usb-wifi-stik/wireless-usb-dongle-150-mbps.html?gclid=CjwKCAjwmq3kBRB_EiwAJkNDp3waiZgKR_F8xuxOwvhOCfL53d0ledbES50DyDMB-6icKixcDBqaixoCGD4QAvD_BwE

Muligvis får du stadig problemer med IE browseren.. Men så kan du hente en Chrome installationsfil via en anden computer.. Og køre Chrome installationen på din Xp.
https://www.google.com/intl/da_ALL/chrome/
rene1111 Juniormester
15. marts 2019 - 23:21 #4
Ok. Jeg forsøger imorgen. Kunne man få forbindelse med kabel, altså Lan forbindelse? Min anden gamle computer, som er stationer, med Xp, kan godt komme på nettet trådløst, mærkeligt. Jeg har brug for de computere som kører med xp, fordi jeg har ArchiCad 11 installeret, som ikke kan køre med nyere Windows og vil ikke købe en nyeste version af ArchiCad, den er meget dyr, så meget tegner jeg heller ikke mere.
Jørgen A. B. Forsker
16. marts 2019 - 14:29 #5
🤣😂😆
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenesterSeneste spørgsmål Seneste aktivitet
I går 23:04 Android Af ZeBa i Mobiltelefoner
I går 20:58 pdf filer Af evo i Andet software
I går 20:10 AutoKeys med undermacro Af per2edb i Access
I går 18:52 BSOD: system thread exception not handled Af Sten-hader-BSOD i Windows
I går 18:43 PowerBi Af micaud i Excel


Premium
En ny udbudslov kan se dagens lys i 2020: Få overblikket her
Evalueringen af den nuværende udbudslov blev sat i gang, da erhvervsminister Rasmus Jarlov udsendte et høringsbrev i demcember 2018. Lovforslaget og eventuelle ændringer forventes at ligge klar i 2020.
Computerworld
Yousee, Telmore og TDC Erhverv bliver nu en del af et helt nyt underholdningsselskab
TDC Group bliver i fremtiden splittet op i to selskaber, og det ene selskab, der kommer til at fokusere på digital underholdning har netop fået sit navn.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Sådan gør du din forretning agil uden at komplicere netværkssikkerheden
Mange virksomheder er i gang med en form for digital transformation, i forhold til hvordan produkter og services bringes til markedet og i sidste ende levere værdi til kunderne. Men digital transformation bringer også kompleksitet med sig i forhold til dem der opererer netværket. I dette white paper kigger vi nærmere på, hvordan du laver en succesfuld transformation og gør dit netværk sikkert.