rene1111 Juniormester
15. marts 2019 - 18:17 Der er 5 kommentarer

Internet

Kan ikke komme på nettet med min gamle laptop, den kører med windows xp. Den har fin forbindelse til router, trådløst, men kan ikke komme på nettet. Har nu prøvet mange gange, havde også en her for at kigge på problemet, som skulle være ekspert på computeren, han kunne heller ikke løse problemet. Nogen her som ved hvad skyldtes det?
Jørgen B. Forsker
15. marts 2019 - 21:16 #1
Ja, return to dead technology.
Er du heldig, skal du starte med framework opdatering, og service pack opdatering, og driver installation.
Hvorpå skal du kontrollere om din nerværkskort fungerer, og tror næppe at der vil være understøttelse medmindre du finder nogen, ROM-driver installation af diverse forskellige driver til XP. Er alt bevaret, så er du heldig, men det rækker ikke længere.

- Hvorfor?

Det er en technologi der ikke længere er understøttet, og vil ikke virke hvorfor nye framework vil ikke kunne installeres og Windows Opdateringer vil ikke længere ikke kan hentes, da disse også er skiftet til nyt struktur mv. You name it, der er intet at hente længere medmindre for samler og udbyder for dødt technologi.

Samt, browser teknik er for længst overhalet og understøttes ikke, så du kan stort set ikke få det til at virke, da det ikke længere understøttes, det kan vidst lykkes med vise bevaret browser installationer, men om det så vil spille eftr hensigten tør det ikke sige, da det vi kun være sårbart på alle fronter.

Du er vidst havnet i død havne og indtørt sø.
CRKrogh Ekspert
15. marts 2019 - 21:25 #2
Der er faktisk en god artikel om det her:
https://www.quora.com/Could-you-still-access-the-internet-with-a-Windows-XP-computer-from-2003-and-view-modern-websites

Men som du kan se, er det ikke helt uden udfordringer.
Mikael Ekspert
15. marts 2019 - 21:30 #3
Sådan en lille billig sag har løst mange net problemer for mig.. Også på Xp.

Der medfølger en lille cd skive med driver.. Bare indlæs driveren til windows.. Derefter er det bare at smide pluggen i en usb port.
https://www.av-cables.dk/usb-wifi-stik/wireless-usb-dongle-150-mbps.html?gclid=CjwKCAjwmq3kBRB_EiwAJkNDp3waiZgKR_F8xuxOwvhOCfL53d0ledbES50DyDMB-6icKixcDBqaixoCGD4QAvD_BwE

Muligvis får du stadig problemer med IE browseren.. Men så kan du hente en Chrome installationsfil via en anden computer.. Og køre Chrome installationen på din Xp.
https://www.google.com/intl/da_ALL/chrome/
rene1111 Juniormester
15. marts 2019 - 23:21 #4
Ok. Jeg forsøger imorgen. Kunne man få forbindelse med kabel, altså Lan forbindelse? Min anden gamle computer, som er stationer, med Xp, kan godt komme på nettet trådløst, mærkeligt. Jeg har brug for de computere som kører med xp, fordi jeg har ArchiCad 11 installeret, som ikke kan køre med nyere Windows og vil ikke købe en nyeste version af ArchiCad, den er meget dyr, så meget tegner jeg heller ikke mere.
Jørgen B. Forsker
16. marts 2019 - 14:29 #5
🤣😂😆
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Mens Kevin Magnussen kører Formel 1-ræs, kæmper international top-CIO i kulissen for at beskytte vitale data
Det vigtigste for CIO hos Haas F1 er it-sikkerhed. Her fortæller han til amerikansk medie, hvordan han griber den opgave an med sikkerhedslag og en ny platform, der overvåger racerholdets globale netværk.
Computerworld
Google blokerer med omgående virkning for Huaweis brug af Android-licenser - se hvad det kommer til at betyde for dig
Google begrænser med omgående virkning kinesiske Huaweis brug af Android. Huawei vil ikke længere have adgang til tjenester fra Google.
CIO
Danske Joachim Ærtebjerg er med i toppen som CTO for Intel i EMEA - hør hans bud på it-udviklingen efter 25 år hos processor-giganten
Tech fra Toppen: Danske Joachim Ærtebjerg har arbejdet for Intel siden de lancerede Pentium-processoren i midten af 90´erne. I dag er han CTO for EMEA-området - og giver her sit bud på it-udviklingen.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Kvartalsrapport på cyber-trusselslandskabet
I denne rapport dykker vi ned i cyber-trusselsbilledet for Q4. Vi har opsummeret statistikkerne fra millioner af trusselsforekomster observeret af Fortinet enheder i live produktionsmiljøer i hele verden. Ifølge IDC er Fortinet den mest adapterede netværks-sikkerhedsløsning, med 4,2 mio. implementerede devices. Det giver et unikt perspektiv på trusselslandskabet, som er destilleret ned i denne rapport. Download den her og få det fulde overblik.