mvnmvn Praktikant
15. marts 2019 - 18:45 Der er 5 kommentarer

Stabil Wifi Router

Hej

Min kæreste skal, når hun arbejder hjemmefra, kobles op via noget der hedder Citrix. Hun har tit problemer med at hun bliver smidt af, og hendes kolleger mener det vil hjælpe og skifte vores Wifi router. Og det skal nok passe, vil skyde på den eksisterende er 8-10 år gammel. Så jeg søger råd til hvad jeg skal købe, så vi kan få det til at fungere. tænker budgettet hedder 1000-1500 kr, selvfølgelig også gerne billigere, men håber der er nogle der vil dele deres erfaringer.

MVH Michael
ebea Ekspert
15. marts 2019 - 19:07 #1
Når du/i bruger Citrix, tyder det mere på, at det er et hastighedsproblem, fremfor et router problem. Citrisxsystemet, bruger rimelig meget data, når der arbejdes på systemet. Så hvis jeg var dig, ville jeg da checke den aktuelle datahastighed, når i er opkoblet på Citrix systemet (lav en speedtest, samtidig).
mvnmvn Praktikant
15. marts 2019 - 19:11 #2
tak, det vil jeg prøve og kigge på først så. Vil det give mening og gøre det på en anden PC der står ved siden af, og så se om der sker et dyk, eller skal det være på den PC som Citrix kører på?
ebea Ekspert
15. marts 2019 - 19:32 #3
#2 - Det burde ikke gøre nogen forskel, da i bruger samme linje. Men du kan da prøve på den samme PC som Citrix kører på!
ebea Ekspert
15. marts 2019 - 19:34 #4
En lille tilføjelse, og det er, at beslastningen jo er størst, når der overføres data på Citrix. Så hvis der ikke arbejdes når du laver testen, så blir' hastighedstesten jo ikke retvisende.
kurtba Ekspert
15. marts 2019 - 20:16 #5
Hvis routeren er 8-10 år gammel, er den helt sikkert et problem, idet den så slet ikke kan levere data jfr. de nye standarder. Dernæst skal I også se på, hvor står Jeres nuværende router i forhold til hvor der arbejdes. Er der for langt er det måske et mesh system, et acces punkt eller extender via elnettet, som I har brug for.
Mange glemmer også, at de typisk har masser af data på deres telefon, så man bare kan lave internetdeling på telefonen og så koble på det i stedet for.
Fordelen er her, at det så virker uanset hvor man er.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Hackere kræver løsepenge af Norsk Hydro i omfattende ransomware-angreb: "Hele vores globale netværk er nede"
Alle offentlige norske virksomheder er sat i alarmberedskab efter et omfattende ransomware-angreb, der har fået hele Norsk Hydros globale netværk til at gå ned.
Computerworld
Yousee, Telmore og TDC Erhverv bliver nu en del af et helt nyt underholdningsselskab
TDC Group bliver i fremtiden splittet op i to selskaber, og det ene selskab, der kommer til at fokusere på digital underholdning har netop fået sit navn.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Kvartalsrapport på cyber-trusselslandskabet
I denne rapport dykker vi ned i cyber-trusselsbilledet for Q4. Vi har opsummeret statistikkerne fra millioner af trusselsforekomster observeret af Fortinet enheder i live produktionsmiljøer i hele verden. Ifølge IDC er Fortinet den mest adapterede netværks-sikkerhedsløsning, med 4,2 mio. implementerede devices. Det giver et unikt perspektiv på trusselslandskabet, som er destilleret ned i denne rapport. Download den her og få det fulde overblik.