mvnmvn Praktikant
15. marts 2019 - 18:45 Der er 5 kommentarer

Stabil Wifi Router

Hej

Min kæreste skal, når hun arbejder hjemmefra, kobles op via noget der hedder Citrix. Hun har tit problemer med at hun bliver smidt af, og hendes kolleger mener det vil hjælpe og skifte vores Wifi router. Og det skal nok passe, vil skyde på den eksisterende er 8-10 år gammel. Så jeg søger råd til hvad jeg skal købe, så vi kan få det til at fungere. tænker budgettet hedder 1000-1500 kr, selvfølgelig også gerne billigere, men håber der er nogle der vil dele deres erfaringer.

MVH Michael
ebea Ekspert
15. marts 2019 - 19:07 #1
Når du/i bruger Citrix, tyder det mere på, at det er et hastighedsproblem, fremfor et router problem. Citrisxsystemet, bruger rimelig meget data, når der arbejdes på systemet. Så hvis jeg var dig, ville jeg da checke den aktuelle datahastighed, når i er opkoblet på Citrix systemet (lav en speedtest, samtidig).
mvnmvn Praktikant
15. marts 2019 - 19:11 #2
tak, det vil jeg prøve og kigge på først så. Vil det give mening og gøre det på en anden PC der står ved siden af, og så se om der sker et dyk, eller skal det være på den PC som Citrix kører på?
ebea Ekspert
15. marts 2019 - 19:32 #3
#2 - Det burde ikke gøre nogen forskel, da i bruger samme linje. Men du kan da prøve på den samme PC som Citrix kører på!
ebea Ekspert
15. marts 2019 - 19:34 #4
En lille tilføjelse, og det er, at beslastningen jo er størst, når der overføres data på Citrix. Så hvis der ikke arbejdes når du laver testen, så blir' hastighedstesten jo ikke retvisende.
kurtba Ekspert
15. marts 2019 - 20:16 #5
Hvis routeren er 8-10 år gammel, er den helt sikkert et problem, idet den så slet ikke kan levere data jfr. de nye standarder. Dernæst skal I også se på, hvor står Jeres nuværende router i forhold til hvor der arbejdes. Er der for langt er det måske et mesh system, et acces punkt eller extender via elnettet, som I har brug for.
Mange glemmer også, at de typisk har masser af data på deres telefon, så man bare kan lave internetdeling på telefonen og så koble på det i stedet for.
Fordelen er her, at det så virker uanset hvor man er.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Se listen: Disse ti selskaber misbruges mest i mailsvindel
Kendte brands over hele verden misbruges hver dag i svindel-mails til at narre penge og oplysninger ud af virksomheder. Men hvilke virksomhedsnavne er de mest populære at misbruge? Se hele listen her.
Computerworld
TDC ruller fiber ud til flere tusinder husstande - tilbyder gratis opkobling på disse adresser
TDC går i gang med fiber-udrulning til 2.500 husstande på Fyn og Sjælland. Se hvilket husstande, der snart får mulighed for at koble sig på.
CIO
CIO Jesper Riis fra DSV: Sådan arbejder jeg med governance så omkostninger og kompleksitet kan begrænses
Der er dømt stram governance hos Jesper Riis, CIO for verdens femtestørste transportvirksomhed. Men det er samtidig en betingelse for innovationen slår han fast. Hør mere om ledelse, performancekultur og vision hos globale DSV med de danske rødder.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Spændende undersøgelse: Her ligger forretningsværdien i print-sikkerhed
En undersøgelse fra IDC viser, at der for virksomheder er en solid business case i at prioritere sikkerhed på print, og ethvert it-initiativ der kan nedbringe omkostninger, er attraktivt for ledere. I undersøgelsen har IDC lavet dybdegående interviews med 16 organisationer, som bruger en entreprise printerløsning, og disse interviews viser at der ligger stor forretningsværdi i denne løsning. Organisationerne blev bedt om at beskrive forskellen på ”før” og ”efter” og det viser sig, at de har opnået et mere sikkert print-miljø, samtidig med at der spares både penge og tid.