cali1 Mester
06. maj 2019 - 19:34 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

Formel virker ikke i office365

https://support.microsoft.com/da-dk/help/213367/how-to-compare-data-in-two-columns-to-find-duplicates-in-excel

Jeg ville prøve denne sammenligningsmulighed men jeg kan ikke få den til at virke i office365, der sker intet, når jeg trykket udfyld nedad.

Håber i kan hjælpe - på forhånd tak.
07. maj 2019 - 01:44 #1
Hvad hvis du kopierer manuelt?
cali1 Mester
07. maj 2019 - 07:06 #2
Så kopierer den bare formelen.
07. maj 2019 - 09:39 #3
Mener du, at den viser formlen i cellerne?

Har du husket at starte indtastningen med lighedstegnet?

Er det en engelsk sproget version af Excel, du anvender?
Hvis den er dansksproget hedder formlen:
=HVIS(ER.FEJL(SAMMENLIGN(A1;$C$1:$C$5;0));"";A1)
cali1 Mester
07. maj 2019 - 17:54 #4
@erikjuul - ja jeg har lavet den på engelsk, så lærte jeg at kan man ikke - din formel var bare spot on! Tak for hjælpen.
cali1 Mester
07. maj 2019 - 17:56 #5
@erikjuul - ja jeg har lavet den på engelsk, så lærte jeg at det kan man ikke - din formel var bare spot on! Tak for hjælpen.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Exchange-sårbarhed truer selskaber over hele kloden: Sådan blev den opdaget af Dubex fra Søborg
En række akutte sårbarheder i Microsoft Exchange Server har sendt en panisk bølge gennem Exchange-miljøet. Sårbarhederne blev opdaget af danske Dubex. Se her, hvordan de blev opdaget af det danske selskab. "Var hackerne lykkedes med det, ville det være forholdsvist voldsomt," siger Jacob Herbst fra Dubex.
Computerworld
Hånden på hjertet: Er der plads i din virksomhed til it-nørderne, der sjosker rundt i ikke nødvendigvis ens strømpesokker?
Klumme: Er der plads i din organisation til it-nørder, der går rundt på arbejdspladsen i to ikke nødvendigvis ens strømpesokker, fordi det er svært virkeligt at koncentrere sig, når skoene klemmer?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed? Har en af dine kunder eller leverandører for nyligt bedt dig om at udveksle elektroniske dokumenter (EDI)? Så hent dette whitepaper og få et overblik over, hvad EDI er, og hvilke fordele producenter og grossister som dig kan se frem til, når du investerer i EDI til din forretning.