grzona Professor
30. juni 2019 - 21:47 Der er 1 kommentar og
9 løsninger

spærret nemid

kan det virkeligt psaae at man via cpr nummer ikke kan få en øjeblikkelig imidlertidig kode til sin NemID, indtil man vendter på en ny? det kunne man da eller engang:-(
30. juni 2019 - 22:10 #1
nej. du skal vente på nyt papkort
grzona Professor
30. juni 2019 - 22:14 #2
irreterende. man kunne da ellers engang lige få et imderlitigt kode??
ErikHg Ekspert
30. juni 2019 - 22:22 #3
Jeg har lige fået besked fra Nets om, at der kun var tyve nøgler tilbage på mit NemID. Jeg synes, at det generelt går hurtigt før man modtager et nye nøglekort. Så jeg synes det virker underligt at du har brugt dem alle. Du må da have fået en oplysning om det når du har anvendt NemID.
grzona Professor
30. juni 2019 - 23:36 #4
jeg har omkring 80 nøgler. men mit NemID er bare spærret. der var engang man kunne bestille et imderlitidig kode på NemID .dk
claes57 Ekspert
01. juli 2019 - 08:27 #5
Når du får nyt pap, så, som det første, hent en nemid app til tlf/tablet og aktivér den. Så kande fremover logge på med fx fingeraftryk, og dit pap gemmer du, så det ikke kan misbruges af andre.
claes57 Ekspert
01. juli 2019 - 08:29 #6
Stavekontrol: kan du blev lavet om til kande
ink Ekspert
01. juli 2019 - 09:06 #7
Ifølge nemid’s hjemmeside, kan du få en ny kode i Borgerservice.
puren Ekspert
01. juli 2019 - 13:15 #8
Som ink siger kan man hente et nyt nemid på borgerservice men også i ens bank.

Og nej ikke det der fu*** app der er mindst 4 sikkerheds huller i den s en tråd på deepweb. Incl at man ikke må bruge den når man har rooted / jailbroken sin mobil

Og får jeg adgangskode til din mobil eger jeg sandsynligvis dit digitale liv da du jo sikkert er for doven til at indtaste din info når du skal logge ind med menid og når så siden beder mig bekræfte mig med app ja så har jeg jo din pin kode
ErikHg Ekspert
06. juli 2019 - 10:08 #9
Man kan ikke hente et nyt NEM ID i banken - men om det er muligt hos Borgerservice ved jeg ikke.
puren Ekspert
25. august 2019 - 19:24 #10
ErikHg >> var ikke klar over de havde ændret det
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Corona skaber bølgegang i Canons danske printforretning: "Vi er nede med 18 procent, men det kunne have endt meget værre"
Canon danske printforretning er bølget frem og tilbage siden landets nedlukning i marts. Nu lyder nedgangen på 18 procent, men administrerende direktør Kim Nielsen er fortrøstningsfuld. "Det kunne have endt meget værre," fortæller han.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan grundlægger du en datacenterstrategi
Covid-19 understregede behovet for at kunne administrere datacentret på afstand – og for at lade virksomhedens øvrige medarbejdere løse endnu flere opgaver hjemmefra. Det har givet en lang række erfaringer, som kan komme din organisation til gavn på jeres videre digitale rejse. Herunder om, hvordan man optimerer forbindelsen mellem applikationer og data – og om, hvordan man målrettet placerer specifikke workloads, hvor det giver den største forretningsmæssige værdi. Det kan du læse meget mere om i denne hvidbog.