hanibald Mester
06. august 2019 - 21:46 Der er 3 kommentarer

Apache (Windows) - http-spamopkald

Findes der programmer el.lign., der kan installeres, så de afviser http-spamopkald (nogle af dem), før de når error log eller access log i Apache (WAMP - Windows10)
07. august 2019 - 01:29 #1
Der er antibot software, DDOS beskyttelse osv software.
Men jeg har lige googlet og det er noget af en jungle..

Som sådan kan du jo ikke forhindre en bot med en ordbog, i at forsøge at læse alle mulige sider fra din webserver. Du må bare smide en masse 404 i hovedet på dem :)

Hvis din hjemmeside kører på en database, med alle sider som &?2647823685.php så kan botten ikke finde noget og du får bare en masse 404..

Jeg tror du bliver nødt til at afprøve noget af det DDOS protection software der findes... se hvad det kan gøre for dig.
Peter Kruse Mester
07. august 2019 - 12:10 #2
Jeg bruger dette i min .htaccess fil, på min hjemmeside. Det fungere godt for mig, men tror måske jeg ikke helt forstår dit spørgsmål, kan du eventuelt uddybe det lidt mere. :D

KODE:

https://pastebin.com/KDyWg9st

Koden blev alt for lang :D
Peter Kruse Mester
07. august 2019 - 12:12 #3
Her er en anden .htaccess kode:

https://pastebin.com/r2qcd7MC

Source : https://github.com/bluedragonz/bad-bot-blocker

Kilde: Stackoverflow
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Huaweis Matebook X er særlig laptop med en svaghed, som du skal være opmærksom på
Huawei beviser endnu en gang, at de sagtens kan mingle sig med de bedste pc-producenter. Men alligevel skyder selskabet lidt ved siden af, med sin nyeste maskine.
Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.