dammark98 Novice
17. september 2019 - 16:47 Der er 5 kommentarer

Hvordan gør jeg mit site hurtigere? (Wordpress-plugin?)

Hej alle

Jeg er totalt ny, men har lavet denne affiliate side, https://kompressoren.dk

Jeg har taget Googles hastighedstest og den gav mig en mobilscore på 35 og en computerscore på 86. Jeg synes det lyder lidt sløvt :-S. Kan i se nogle forbedringer jeg kan lave, og kan i anbefale nogle Wordpress-plugin som kan hjælpe med at gøre mit site hurtigere? :-)

Venlig hilsen
Halfdan Seniormester
17. september 2019 - 19:29 #1
Hej Simon

Puha. Der er rigtig mange ting at tage fat i her, så det kommer lidt an på formålet. Udover Google Page Speed (som jeg formoder du anvender til hastighedstest) vil jeg anbefale dig at anvende:

https://gtmetrix.com/
https://www.webpagetest.org/

Alle tre værktøjer er rigtig gode til at sige noget om hastighed, som er en væsentlig faktorer for SEO. Med dette sagt er der også en række andre ting der spiller ind, bl.a. sikkerhed. Du kan til dette formål starte med at tjekke din side på fx:

https://observatory.mozilla.org/

Og til den helt store finale skal du nok tjekke SEO på din side. Både on-site og off-site SEO spiller en væsentlig del ift. hvordan du ranker online. Netop som affiliate side er du interesseret i stor synlighed så der er en stor klik-rate til din hjemmeside som får en cookie ned/reference-link når de klikker videre. Her har du klaret det ret godt - antager du er bekendt med backlinking, for der er en del :D - men de er faldende. Derudover er er få refering domains. Ahrefs SEMrush og en række andre gratis-værktøjer kan give dig en masse indsigt. Jeg ville måske gå til step #2 og arbejde med at se om du kan få/bytte ift. referring links.

Sidst men ikke mindst, Ahrefs har lige smidt en blog-post med deres bud på top 15 plugin for WordPress der er must-have for at give en solid SEO:

https://ahrefs.com/blog/best-seo-plugins-for-wordpress/

Knæk og bræk

Hilsen
Halfdan
Udvikler og lokal SEO specialist
Miklagard
dammark98 Novice
18. september 2019 - 10:19 #2
Tak for dit gode svar! Der er vidst massere at tage fat på ;-) Dejligt.

Med venlig hilsen
Simon
14. oktober 2019 - 15:35 #3
Hej Simon,

Hvis du har lidt kr. og øre til et plugin, kan jeg anbefale dig at bruge WP Rocket.

https://wp-rocket.me/

Det bliver kåret til det bedste optimeringsplugin gang på gang.

Samtidig er det en "Plug and Play" løsning, som selv nyere kan sætte op uden problemer. :-)

Jeg har bl.a. brugt det på min egen hjemmeside https://nicolaisoerensen.dk og fornyligt på et tungere site https://charlotteschou.dk (hjemmesiden er tung pga. mange billeder, en baggrundsvideo og chatsystem).

Det tager 5-30 minutter at sætte op alt efter hvem man er og hvor meget erfaring man har med det – og det skyder både reel hastighed samt Pagespeed metrics helt i vejret :-)

Både Strip & event bureauet Charlotte Schou og jeg selv har oplevet flere kunder. :-)

Håber det hjælper!

Mvh Nicolai Sørensen, Brandpartner
DN1 Praktikant
22. oktober 2019 - 14:04 #4
Kan klart anbefale at installere et eller flere af følgende plugins:

- WP Rocket
- WP Fastest Cache
- Cache Enabler
- WP Super Cache
- W3 Total Cache
- WP Super Minify
- WP Smush.it

Har selv brugt dem på min WordPress side https://digitalnews.dk/, hvilket har løftet den markant.

Dbh.
Lasse P Praktikant
30. juni 2020 - 13:02 #5
Hej Simon

Vi har stødt på flere af de samme udfordringer på vores website: https://cuffcph.dk/

Vi oplever typisk problemer grundet for mange plugins.

Så vi har overvejet at begynde at se ind i en ny løsning for valg af CMS-system.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Optimér produktiviteten og lad din printer følge med ud i skyen
De fleste virksomheder investerer betydelige beløb i den digitale transformationsproces, men skriver alligevel dokumenter ud som aldrig før, og medarbejdere opfatter decideret print som en forudsætning for at kunne arbejde effektivt. Alligevel er virksomhedens printstruktur ofte et systemmæssigt stedbarn, der er sammenstykket af mange forskellige enheder og platforme – hvilket skaber forvirring og betydeligt tidsspilde. Print passer heller helt ind i hverken den eksisterende digitale infrastruktur eller i den cloudbaserede infrastruktur, virksomheden sigter mod. Det udfordrer både sikkerhed, produktivitet og digital strategi som hele. I denne hvidbog kan du læse om udfordringerne og om, hvordan du håndterer dem mest effektivt som et led i den digitale transformationsproces.