Avatar billede ressurex Praktikant
28. september 2019 - 08:34

HTPC/Android boks til 2 x NETFLIX

Da jeg har brug for at køre flere netflix players i fremtiden, pt to af gangen så leder jeg efter et htpc setup hvor jeg route hver netflix instance igennem et dedikeret netkort. ( dansk med tekster til fruen og amerikansk Netflix til familien )

kører pt med flere COREELEC S905x bokse, og de er prisbillige og rigtig fine med KODI. dog elendige til netflix streaming synes jeg. der er ikke power nok.

Jeg vil gerne have det samlet i een boks, således at jeg kan starte hver netflix op på boksen i stuen efter behov med hver deres netflix GEO lokation setup.

Derfor tror jeg en HTPC??? med CPU kraft, flere LAN kort til hver deres IP/proxy instance og efter følgende 2x portable KODI og en firewall utilly er vejen frem...

Nu kommer så også spørgsmålet jeg ikke har tid til at google efter. findes der allerede løsninger som disse, hvor en har lavet en fin app til feks en Nvidia Shield der kan route det hele som jeg gerne vil have det ?

Eller er en HTPC med windows 10 og en form for software routing løsningen.  ??

hvad ville i anbefale ?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester