huddie Forsker
05. oktober 2019 - 16:29 Der er 1 kommentar og
4 løsninger

Ang. en hjemmeside og sikkerhed

Hej Eksperter!

Jeg vil kort og godt bare høre om der er nogen der ved om der er noget "muggent" ved denne hjemmeside:
https://centralmovies.network/

Mest fordi de ikke har nogen kontakt oplysninger og at jeg skal oplyse mine konto oplysninger, selv om visse dele skulle være gratis.
End ikke deres Facebook link giver mulighed for mere info eller kontakt til personerne bag siden.
Siden ser eller meget tilforladelig ud, men det er jo ingen sikkerhed i sig selv.

Så er der nogen der har nogen erfaring med den side?

På forhånd tak for hjælpen.

Med venlig hilsen
Huddie
ErikHg Ekspert
05. oktober 2019 - 16:45 #1
Jeg har kikket på Trustpilot, men kan ikke finde nogen anmeldelser af firmaet.
Det at der ikke rigtig er nogle oplysninger, gør mig lidt mistænksom, det kan godt være som du selv skriver at der er noget "muggent" ved firmaet.
Det er altid bedre at lade tvivlen kom én selv til gode, end bare hovedløst at kaste sig ud i noget man ikke rigtig ved hvad er.
ejvindh Professor
05. oktober 2019 - 16:55 #2
Det ligner en af de mange hjemmesider, der distribuerer links til gratis film og tv. Jeg er ikke jura-ekspert, men mit umiddelbare hunch ville nok være, at det ikke er lovligt. Derfor ville jeg nok også selv være meget varsom med at indtaste personlige oplysninger sådan et sted.

Når der ikke findes nogle info om siden, er det nok fordi disse hjemmesider bliver lukket ned med jævne mellemrum og opstår på nye adresser.
ole_madsen Ekspert
05. oktober 2019 - 17:14 #3
Man kan en gang imellem være heldig at blive advaret af en "url tjekker".

Men selvfølgelig kan siden være så ny, at den ikke er blevet opdaget endnu.

Den nævnte er ikke så gammel endda, men ser ellers ikke ud til at være blacklisted noget sted: https://www.urlvoid.com/scan/centralmovies.network/
huddie Forsker
05. oktober 2019 - 19:35 #4
Det var kun fordi jeg var på jagt efter filmen "Barneleg"(1988) på BluRay at jeg stødte på den side.
Dog lader det ikke til den findes på BlueRay med dansk tekst. Den jeg har er på alm. DVD og der er kvaliteten ikke så god som de efterfølgende film i serien.
- de blev også lavet på et andet  film selskab.

Jeg havde købt en version på online Blockbuster, men der kan jeg p.t. ikke komme ind da jeg stadig bruger PS3. Man skal have PS4 for at kunne se film på Blockbuster.

Afventer om PS5 bliver bagudkompatibel med både PS4 og PS3, så jeg stadig kan spille de spil jeg har. De er ikke dårlige fordi de kun kan spilles på PS3.
06. oktober 2019 - 11:39 #5
den side er formentlig en pirat side, og du bør scanne for virus og malware, nu da du har besøgt den. det kan også være at den kører en bitcoin udregner i baggrunden.
det er ikke en side jeg ville bruge. der er rigeligt med kendte og respekterede sider at bruge i stedet for.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Apples nye iPhone er bygget til fart og stil: Så gode er iPhone 12 og iPhone 12 Pro
Computerworld tester: IPhone 12 og iPhone 12 Pro er bygget til fart og til at se godt ud. Varen leveres stilsikkert, men noget er overset i farten.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Hybrid infrastruktur giver Jutlander Banks medarbejdere mere tid til kunderne
Hos Jutlander Bank sørger den nye, hybride infrastruktur fra HPE for, at bankens kunderådgivere i dag kan bruge væsentlig mere tid hos den enkelte kunde. I denne kundecase kan du få indsigt i hvordan IT-chef Kim Meling Christensen har oplevet samarbejdet med Atea og HPE – samt hvilke kundevendte fordele og muligheder for automatisering som det har givet.