crjensen Juniormester
10. oktober 2019 - 19:41 Der er 3 kommentarer

Forblive i fuldskærm

Jeg har en PowerPoint med 22 slides.
Hver slide består af en video, som under indstillinger er sat til "Afspil automatisk" og "Fuldskærm."
Meningen er, at når hver video er færdig med at afspille, så skal PowerPoint ikke lukke den afspillede video ned, men fastholde den sidste frame i hver video i fuldskærm på projektorskærmen.

Jeg har gjort det før i andre PowerPoints, og i den nye PowerPoint jeg har lavet i dag, fungerer det da også fint i langt de fleste af de 22 slides: Når en video i en slide er færdig med at afspille - i fuldskærm - forbliver videoen i fuldskærm og viser den sidste videoframe.
MEN: I en række helt random antal slides sker det ikke. Når en video er slut, vises sliden som den reelt ser ud: En hvid baggrund, teksten "Slide nr. NN" og så videoen i dens oprindelige størrelse.

HVORFOR skifter PowerPoint mellem at gøre som jeg har indstillet og gøre noget andet.
Jeg har igen og igen tjekket indstillinger i samtlige 22 slides, og alle er ens indstillede, så vidt jeg kan se - nemlig med "Afspil automatisk" og "Fuldskærm."
Tak for al hjælp!
Halfdan Seniormester
10. oktober 2019 - 22:59 #1
Mmm, kan lyde som en bug...
Hvilken version af Microsoft Office bruger du, PC/Mac, den tynde online klient eller selve pakken installeret som software? Hvis der er tale om en bug burde man kunne finde en support-ticket på det på community/udvikler-sidenHilsen
Halfdan
Udvikler og lokal SEO specialist
Miklagard
a3-seo.dk Guru
11. oktober 2019 - 10:59 #2
Kan der være en forskel på størrelse/formatet af videoen i slidet der fejler??
crjensen Juniormester
11. oktober 2019 - 11:13 #3
Tak for jeres kommentarer, Halfdan og a3-seo.dk
Jeg har tjekket de videofiler, der resulterer i at fullscreen stopper:
De har samme data og format som de øvrige videofiler.

Jeg bruger til min PC Office 365, som opdateres online. Om det derfor er den komplette pakke, jeg har, ved jeg faktisk ikke.

Jeg har sendt en supportticket til Microsoft.

Carsten.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Exchange-sårbarhed truer selskaber over hele kloden: Sådan blev den opdaget af Dubex fra Søborg
En række akutte sårbarheder i Microsoft Exchange Server har sendt en panisk bølge gennem Exchange-miljøet. Sårbarhederne blev opdaget af danske Dubex. Se her, hvordan de blev opdaget af det danske selskab. "Var hackerne lykkedes med det, ville det være forholdsvist voldsomt," siger Jacob Herbst fra Dubex.
Computerworld
Hånden på hjertet: Er der plads i din virksomhed til it-nørderne, der sjosker rundt i ikke nødvendigvis ens strømpesokker?
Klumme: Er der plads i din organisation til it-nørder, der går rundt på arbejdspladsen i to ikke nødvendigvis ens strømpesokker, fordi det er svært virkeligt at koncentrere sig, når skoene klemmer?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.