Rune1983 Guru
31. oktober 2019 - 07:49 Der er 2 kommentarer

Udfør funktion når der bliver ændring i MySQL tabel.

Hej eksperter.
Har ikke kunne finde eksempel på nettet.
Nogen der sidder inde med et eksempel på C# kode, som trigger en funktion når en given MySQL tabel ændre indhold (primært når der bliver insat ny række i tabellen af andet mindre system)
acore Ekspert
31. oktober 2019 - 09:29 #1
Og det kan ikke laves med en SQL TRIGGER? https://dev.mysql.com/doc/refman/8.0/en/trigger-syntax.html
arne_v Ekspert
31. oktober 2019 - 14:27 #2
MySQL har mange gode egenskaber, men den her problemstilling er ikke en af dem. MySQL er markant vanskeligere end Oracle, DB2, SQLServer, PostgreSQL etc. til det her.

Mig bekendt er der kun to muligheder:

1) lave en traad som poller den tabel og udfoerer kode naar der er noget nyt

1A) brug en trigger til at opertte en raekke i en anden tabel og poll den tabel (grundliggende samme teknik som 1, men det giver lidt fleksibilitet til f.eks. at slette raekken i den anden tabel, naar man har processet den)

2)  den rigtige loesning som bare er lidt omstaendig med MySQL:

anden applikation--(insert)--tabel--trigger--(kald)--UDF skrevet i C/C++--(skrive)--socket eller MQ--(laes)--din C# applikation
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Kæmpestort gaming-headset er perfekt til dine lange Teams-møder - men har også nogle besværligheder
Længe før vi andre blev slået hjem til hjemmekontorets endeløse webmøder har gamerne gennemskuet behovet for komfortabelt grej. Så vi tog danske EPOS top gamingheadset med på arbejde. Læs testen her.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Fri medarbejdermobilitet - med digital bodyguard
Om at gå fra adgangsstyring på personniveau til adgangsstyring på desktopniveau. I takt med at flere og flere medarbejdere arbejder remote og logger på jeres systemer og netværk uden for virksomhedens sikkerhedsværn, risikerer de at efterlade døren til forretningen på klem. Dermed bliver endpoints som pc’ere, Mac’s og servere et oplagt mål for hackere, som vil ind i virksomhedens infrastruktur. I blandt sker det også, at medarbejdere udnytter deres privilegerede adgangsrettigheder til skadelige formål. Det er derfor mere aktuelt end nogensinde at rette opmærksomheden mod jeres endpoints og de rettigheder, der ligger her.