philip B Praktikant
07. januar 2020 - 21:12 Der er 3 kommentarer

import af airsoft våben

hej

ville lige høre om der er nogle specielle regler for import af airsoft fra østrig/tyskland

MVH
Philip B
CRKrogh Ekspert
07. januar 2020 - 21:16 #1
VIlle nok spørge min lokale venlige politistation, da reglerne er ret firkantede på det område - så undgår du en masse meninger, "jeg tror" og andre gætterier, der kan bringe dig i fedtefadet.
fendt Juniormester
08. januar 2020 - 12:57 #2
Det kommer ret meget an på hvilken type du agter at indføre. Vil du selv køre det over grænsen bag i bilen, eller havde det sendt med post. Der findes jo sider i hele verdenen der sælger hardball våben, så du ikke skal tænke på noget, andet end at bestille og vente i spænding på dagen det dukker op.
CRKrogh Ekspert
08. januar 2020 - 19:30 #3
Som sagt, det er ligegyldigt, hvor meget du er i god tro (eller "ikke vidste...") - så falder hammeren, hvis du ikke holder dig indenfor rammerne!
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed? Har en af dine kunder eller leverandører for nyligt bedt dig om at udveksle elektroniske dokumenter (EDI)? Så hent dette whitepaper og få et overblik over, hvad EDI er, og hvilke fordele producenter og grossister som dig kan se frem til, når du investerer i EDI til din forretning.