Forsvinder Info om et billede, når det oplades til Google drive?
Jeg vil gerne lagre mine billeder på Google drive. Jeg er dog ærgerlig over, at data for de enkelte billeder ikke flyttes med, når jeg oplader til skyen. Er det almindelig at man så giver afkald på sine informationer om tid og sted for optagelsen? Jeg oplader fra IMac via Finder. På forhånd tak for info?
I dette særtema ser vi på, hvordan cloud og AI bliver fundamentet for virksomhedernes digitale forretning, og hvordan de nye muligheder for automatisering og forretningsværdi kan udnyttes uden at miste overblik, sikkerhed og menneskelig kontrol.
Husk lige der er forskel på Google Drev og Google Fotos!
Synes godt om
Ny brugerNybegynder
Din løsning...
Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.