lb-brauner Juniormester
31. januar 2020 - 09:38 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Adobe creative Cloud & Onedrive

Jeg har lige installeret Linux Mint, men hvordan installere jeg Photoshop, Lightroom CC m.v. . Mangler også OneDrive, kan den installeres på Linux?
Håber nogen af jer kan hjælpe.
Slater Ekspert
31. januar 2020 - 09:49 #1
Hvis du forventede at kunne bruge alle de samme programmer som på Windows, så har det været et forkert valg at skifte til Linux. Nogle folk er ofte meget hurtige til at råde til det, og det er altså ikke så simpelt for en almindelig bruger - og det siger jeg, der bruger Linux til hverdag.

Adobe-programmerne virker ikke direkte på Linux overhovedet, men de (eller i hvert fald Photoshop, som er det eneste jeg selv har prøvet med) kan køres rimelig godt over noget der hedder Wine.
Jeg bruger ikke Mint, men eftersom det er Debian-baseret burde du kunne bruge dette: https://wiki.winehq.org/Debian

Men ikke alting virker, og det der virker har som regel ulemper og er mindre stabilt.
I stedet kan du også vælge at bruge Linux-native alternativer, som f.eks. Gimp i stedet for Photoshop.

Og nej, OneDrive klienten findes ikke til Linux. Efter sigende skulle insync kunne bruges til det, men det er meget sværere at sætte op.
lb-brauner Juniormester
31. januar 2020 - 10:06 #2
Tak for svar! Jeg hopper tilbage til mit velkendte Windows 10.
Andershoegh Seniormester
31. januar 2020 - 10:34 #3
Hvis du vil have Windowsprogrammerne kan det lade sig gøre med betalingsprogrammet  Crossover


https://www.codeweavers.com/products/crossover-linux/download

Hvis du er villig til  det, mener jeg ikke der er problemer med de programmer du nævner
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Corona skaber bølgegang i Canons danske printforretning: "Vi er nede med 18 procent, men det kunne have endt meget værre"
Canon danske printforretning er bølget frem og tilbage siden landets nedlukning i marts. Nu lyder nedgangen på 18 procent, men administrerende direktør Kim Nielsen er fortrøstningsfuld. "Det kunne have endt meget værre," fortæller han.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Hybrid infrastruktur giver Jutlander Banks medarbejdere mere tid til kunderne
Hos Jutlander Bank sørger den nye, hybride infrastruktur fra HPE for, at bankens kunderådgivere i dag kan bruge væsentlig mere tid hos den enkelte kunde. I denne kundecase kan du få indsigt i hvordan IT-chef Kim Meling Christensen har oplevet samarbejdet med Atea og HPE – samt hvilke kundevendte fordele og muligheder for automatisering som det har givet.