31. januar 2020 - 21:20 Der er 2 kommentarer

Min fætter vil gerne tjene lidt ekstra

Jeg har en fætter på 15 år som gerne vil tjene penge online og han har ikke tid til et fritidsjob men han har ikke rigtig kunne finde noget han var gammel nok til. Hvis der er nogen der kender en webside hvor man kan tjene penge nemt og hurtigt uden man behøver at være 18 så gi en besked det vil både min fætter og mig være glade for
claes57 Ekspert
01. februar 2020 - 11:08 #1
som et job, man kan gå til/fra og arbejde når der er tid, så opret en blog. Det skal selvfølgeligt være interessant for mange, velskrevet, og med billeder/video. Så snart der er 100.000 læsere, så er der mulighed for reklamepenge.
Ellers, så har job det med at være aftaler om fast arbejdsmængde på faste tider...
Daniel B. Nielsen Praktikant
01. februar 2020 - 19:44 #2
Hej Pelle
Der findes ikke nogen nem og hurtig måde, hvorpå man kan tjene en fornuftig sum penge. Jeg startede selv med affiliate marketing som 15-årige, hvilket er en god måde at tjene penge som passiv indkomst. På den måde kan man arbejde når det passer sig, og sin indtægt afspejler den indsats man har lagt i sine affiliate-projekter. I dag kombinerer jeg mine affiliate-projekter med mit webureau https://www.dbnweb.dk/.

Meeen... noget som affiliate marketing, og blogging som claes57 er inde på, er meget langsigtet. Det er lysten der skal drive værket, og hvad indtjening angår, så lægger man rigtig meget arbejde i det i starten, uden man tjener alverden. Derfor er det noget som mange opgiver, eftersom pengene ikke strømmer ind fra dag 1.

Så mit råd er at være kreativ. Hvad er din interesse, og hvordan kan man tjene penge på det?
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Danmarks Statistik skifter fra Oracle og SAS Institute til open source-platforme for at spare på licensbetalinger: "Vi ser et teknologi-landskab, hvor nogle af de store spillere er ved at blive overhalet af nye letvægtsprodukter"
Interview: For at nedbringe udgifterne til de årlige licensbetalinger mindsker Danmarks Statistik forbruget af kerner hos Oracle og SAS Institute for i stedet at bruge open source-platforme. "Vi har haft sindssygt gode resultater med at introducere dem. På de åbne platforme kan vi bygge en del mere selv," siger CIO Annie Stahel. Se platformene her.
Computerworld
NemID ramt af nedbrud
Det er ikke muligt at logge på med NemID i øjeblikket. Nets bekræfter, at der er driftsproblemer. (Opdateret).
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.