BacceDK Juniormester
01. februar 2020 - 20:13

Ubiquiti unifi spørgsmål

Halløj i forum.
Jeg står til at skal opgradere min evigt langsomme yousee dsl linie med fiber.
Til det tænker jeg at bruge Ubiquiti unifi.
Min opsætning er tiltænkt med følgende.
1 x UniFi USG Security Gateway
2 x Ubiquiti UniFi AP LR WiFi Access Point
2 x Ubiquiti UniFi Switch US-8-60W

mit problem er den cloud key.
Som jeg forstår det er den nødvendig hvis man ikke selv vil hoste netværks reglerne på egen pc, eller en eventuel server.
Er det rigtig forstået ? eller gemmer USG stadig dataen ?
Ønsker p.t. ikke at have servere kørende, men syntes også at pengene til sådan en cloud key er temmelig spildte, hvis jeg egentlig ikke har noget at bruge den til.
En almindelig router / firewall husker jo selv sine data...

Det skal siges at fiber selskabet IKKe leverer router / firewall de leverer dog noget som kan bruges til trådløst, men så er det ikke muligt at køre kablet, og alt hvad der kan kables SKAL kables, så egen router / firewall er nødvendigt.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Fremtiden har aldrig set mere usikker ud for Intel: Her er det, der kan redde – og dødsdømme chip-kæmpen
Computerviews: Intels nyslåede topchef Pat Gelsinger står overfor en stribe rigtig svære beslutninger. Hvis han ikke træder varsomt, vil chip-giganten sandsynligvis sygne hen.
Computerworld
Akut mangel på chip tvinger verdens største bil-producenter til at drosle ned for produktionen af biler
Flere af verdens største bil-producenter er tvunget til at drosle ned for produktionen på grund af mangel på chip, som de ikke kan få leveret.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.