mort1 Ekspert
05. februar 2020 - 13:18 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

Stikkontakt / forlænger som afbryder når pc slukkes

Jeg har haft et par forlængere med 4-6 stik, som var forbundet til computeren med usb stik, så strømmen til ekstraudstyret, printer, skærm, højttalere, ekstern hd osv. automatisk blev afbrudt når computeren blev slukket.
Jeg synes imidlertid ikke, at de holder så længe - Er der nogen herinde som har har erfaring med et tilsvarende produkt?
finb Ekspert
05. februar 2020 - 13:47 #1
Du kan sætte et relæ i stikdåsen, der slukker tilbehøret,
så din stikdåse skånes.
ink Ekspert
05. februar 2020 - 18:49 #2
Det er efter min mening dårligt at slukke en printer ved at afbryde strømmen til den.
En printer går normalt i dvale, og bruger meget lidt strøm. Hvis du slukker den og så tænder igen vil en printer bruge meget blæk for at rense mv
mort1 Ekspert
07. februar 2020 - 14:16 #3
Ink #2 - Jeg har ingen anelse om, hvor meget strøm min Canon TS-8050 bruger når den blot er i stand by, den har i øvrigt ikke været inde over den defekte elspareskinne finder jeg ud af, men jeg plejer at slukke den (manuelt)
Jeg finder også ud af, at den spareskinne jeg bruger slet ikke er forbundet via USB, men er styret af hovedforbrugeren, altså pc'en, men det ændrer ikke på, at den ikke virker.
Det er ikke fordi en ny koster en formue, men faktisk kunne jeg godt tænke mig, at afprøve ideen fra finb #1, hvis jeg kan finde en "opskrift".
ink Ekspert
07. februar 2020 - 14:33 #4
Ifølge specifikationen bruger den
Strømforbrug
Slukket: ca. 0,3 W 
Standby (tilsluttet pc via USB): ca. 1,0 W (scannerlampe slukket)
Standby (alle porte tilsluttet): ca. 1,8 W (scannerlampe slukket)
Tid til at gå i standby: 12 minutter
Kopiering: ca. 16 W

I standby med 1 W bruger den for ca. 22 kr strøm om året.
mort1 Ekspert
07. februar 2020 - 14:53 #5
Tak ink - Min printer er tilsluttet trådløst, så må jeg se, hvor stor forskel det gør
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Anne Marie Engtoft Larsen gør klar til at rejse til USA som Danmarks nye tech-ambassadør: "Jeg har glædet mig helt vildt"
Interview: Om få dage drager Anne Marie Engtoft Larsen til Silicon Valley, hvor hun indtager embedet som Danmarks nye tech-ambassadør. "Mit mandat bliver at at fokusere på, hvordan vi skaber handling," siger hun i sit første interview som Danmarks tech-ambassadør.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan opbevarer du effektivt og sikkert dine data – også med hybrid cloud
Cloud er her der og alle vegne. Men mange organisationer foretrækker en mere blandet tilgang, hvor dele af virksomhedens workload og it-miljøer sendes i clouden, mens andre dele placeres i andre og ofte lokale datacentre. Det stiller ofte mange forskelligartede krav til behovet for lokal storage. Men med IBM FlashSystem kan du konsolidere dit storage-behov og reducere kompleksiteten. Samtidig er FlashSystem all-flash og hybrid-løsninger bygget på et standardiseret sæt af værktøjer og APIs, som giver dig adgang til enterprise-løsninger uanset størrelsen på din organisation. I dette whitepaper fra Atea og IBM kan du læse om IBMs storeløsninger og de yderligere fordele som du kan opnå med dem.