18. februar 2020 - 22:44 Der er 2 kommentarer

Hjemmeside programmering (indtast og se resultat)

Hej

Jeg sidder med et sprøgelsmål vedr. programmering af en hjemmeside til et bestemt formål.

Jeg har sidder som frivillige leder i en ungdomsorganisation, hvor vi i den region jeg høre til har 30 gruppe/enheder, jeg har lavet et pointskema til en konkurrence som skal løbe over et år. I pointskemaet er der 10 punktet som de 30 grupper/enheder skal "kontrolleres" i når en fra dommerpanelet er på besøg.

Mit spørgslmål går på. Kan jeg lave en hjemmeside hvor "dommeren" logger på og indtaster resultatet for besøget. Grupperne skal så kunne logge en på en fælles side og løbene se resultatet for alle de 30 grupper, men en procentvis resutatet for besøget.

God råd til evt. løsninger

Er jeg ude i noget PHP eller en anden programmerings kode?
Jan Seniormester
19. februar 2020 - 00:52 #1
ja, database, og styring, evt. php eller dotnet (aspx)
database styres gerne fra php med mySQL

det er ikke nødvendigt at logge ind, og dermed have 31-32 brugere med hvert sit password. du vil jo blot vise nogle resultater som dommeren har indtastet.
så derfor kunne du godt lave det i wordpress hjemmesidesystemet, da det som dommeren skriver er en "artikel".  herefter placerer man artiklerne der på skærmen hvor man ønsker.

du kan også have det hele i et regneark, og så via Visual Basic kode, hive celler ud og vise dem i en ganske simpel HTML table, eller du kan også bare lade alle elever havde fil-adgang til at åbne et xecell regneark som ligger på en delt mappe. du kan dele dokumentet i en dropbox.    nu slipper du for at kode hjemmeside og php og database. :) (husk bare at gøre regnearket skrivebeskyttet når det gemmes af dommeren)
Zhenzar Novice
19. februar 2020 - 12:10 #2
Ja, hvis siden er lavet i Wordpress er der mange plugin's der kan hjælpe. Fx. Ninja forms.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Optimér produktiviteten og lad din printer følge med ud i skyen
De fleste virksomheder investerer betydelige beløb i den digitale transformationsproces, men skriver alligevel dokumenter ud som aldrig før, og medarbejdere opfatter decideret print som en forudsætning for at kunne arbejde effektivt. Alligevel er virksomhedens printstruktur ofte et systemmæssigt stedbarn, der er sammenstykket af mange forskellige enheder og platforme – hvilket skaber forvirring og betydeligt tidsspilde. Print passer heller helt ind i hverken den eksisterende digitale infrastruktur eller i den cloudbaserede infrastruktur, virksomheden sigter mod. Det udfordrer både sikkerhed, produktivitet og digital strategi som hele. I denne hvidbog kan du læse om udfordringerne og om, hvordan du håndterer dem mest effektivt som et led i den digitale transformationsproces.