SimonW Praktikant
20. februar 2020 - 12:29 Der er 2 kommentarer

Trådløs router skal ofte genstartes

Jeg har et problem med min trådløse router.

Jeg har en TP link archer c9 som jeg er ved at være ret træt af.

Problemet er at hvis jeg tænder den, så er der fuld skrue på internettet trådløst, så går der typisk et par dage hvor hastigheden bliver dårliger og dårligere, og til sidst kan jeg ikke engang gå på en internet side fra computeren uden at det tager voldsomt lang tid at åbne siden, jeg kan så genstarte routeren og så virker alt fint i et par dage igen.

Jeg har fiber fra energi midt, en 200/200 forbindelse, og når jeg køre en hastigheds test efter genstart, så måler den maks, men efter et par dages drift, så er hastigheden helte nede på 8/8 eller lavere, og så kan jeg genstarte routeren og alt virker fint igen.

Er der nogen der har en ide om hvad der er galt?

Jeg bor ude på landet, så jeg har ingen andre trådløse netværk i nærheden.

Routeren har den nyeste firmware.

Jeg har følgende tilsluttet den trådløse router:

Stationær pc
bærbar pc
2x ipad
Nvidia shield konsol(som er forbundet med et kabel til den trådløse router)

Min shield har fin hastighed igennem kablet, også når det trådløse begynder at svigte.

Jeg har ikke min mobil forbundet til det trådløse, da hastigheden på det simpelthen er elendig, ved ikke om det muligvis er telefonens skyld.
Jan Seniormester
20. februar 2020 - 12:48 #1
Løsningen er som regel at nedgradere firmwaren.
Når man googler kan man se at dette problem har ramt mange.
Prøv at lægge en ældre firmware ind.
jobertsen Praktikant
20. februar 2020 - 15:13 #2
Jeg vil også prøve at ændre firmware først. Ellers vil jeg sandsynligvis kontakte din udbyder for at spørge, om der er et problem med din forbindelse?
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Dette smartwatch er som skabt til at krydse Gobi-ørkenen – men det fungerer også fint herhjemme
Garmin Instinct Solar er et af de første smart-ure, som slet ikke behøver at blive opladet – det har sin fordele og naturligvis også sine begrænsinger.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
White paper
Digital transformation tvinger organisationer til at nå deres digitale mål på nye måder
Allerede for to år siden hævdede nordiske virksomheder, at virksomhedernes konkurrenceevne og sågar overlevelse var afhængig af en vellykket digitalisering. De var klar, fulde af håb og på vej mod det digitale paradis. Hvordan gik det så? Hvor er de nu? For at finde ud af det, interviewede DigiPlex og Norstat 377 forretningsledere og IT-beslutningstagere fra organisationer fordelt over hele Danmark, Sverige og Norge om deres digitaliseringsfremskridt, om hvordan de har håndteret pandemien, og om hvordan IT understøtter eller står i vejen for indfrielsen af deres bæredygtighedsmål. DigiPlex kan nu dele en rapport med resultaterne fra undersøgelsen samt tanker om, hvordan man håndterer dem. De deler også nogle nyttige tips til, hvordan man skaber en pålidelig infrastruktur, der kan tilskynde til og understøtte ambitioner i den digitale økonomi. Læs mere i rapporten Nordic Data Center Trends 2020: Riding out the Storm.