Avatar billede Onlinetekster Novice
29. februar 2020 - 09:58 Der er 2 kommentarer

Er det en god idé med indholdsfortegnelse på blog?

Hej alle

Jeg er lidt i tvivl om, hvorvidt det er en god idé at have en indholdsfortegnelse på en blog. Giver det nogen værdi for brugervenligheden? Jeg har forsøgt at lave en her: https://mariesverden.dk/sexstillinger/. Er dog i tvivl om, om det betyder, at jeg giver alt indhold ud med det samme?

Kom gerne med input.
Avatar billede Mortenrv Praktikant
29. februar 2020 - 23:02 #1
Jeg har et plugin på min wordpress installation på https://undervandsitetet.dk der automatisk laver en indholdsfortegnelse sådan at h2-h6 overskrifter "Dykning uden makker", "Sikker dykning", "Hvad gør du når du er alene?" osv bliver samlet i en indholdsfortegnelse oppe i højre hjørne (dog ikke på forsiden, men ex her: https://undervandsitetet.dk/dykkerudstyr/) som er foldet sammen.
1. det giver overblik for den besøgende
2. Google kan også læse med og lægger ofte side-links ud i søgeresultaterne (SERP) på baggrund af de overskrifter (og det gjorde Google ikke før jeg begyndte med det plugin).
Så mit svar er : Ja - gør det!
Avatar billede PetraJensen Praktikant
31. marts 2020 - 20:12 #2
Se det er smart. Men hvad hedder det plugin du bruger ?
Jeg har nemlig prøvet forskellige på https://bit.ly/2UPY5Ar , men synes ikke rigtig det virker som det skal nemlig :( Dog er jeg bange for det er noget med det theme jeg har købt.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester