hkv Seniormester
16. marts 2020 - 16:08 Der er 5 kommentarer og
1 løsning

Strømforbrug

Jeg har følgende pc:
https://www.elgiganten.dk/product/pc-tablets/stationar-pc/HP590P0003NO/hp-pavilion-590-p0003no-stationar-computer
til den har jeg koblet 2 skærme:
https://www.dustinhome.dk/product/5011062687/cf390-series-c27f390fhu?ssel=false&utm_campaign=pricerunner&utm_source=pricerunner.dk&utm_medium=pricecompare&utm_content=5637146248
Den ene via hdmi stik og den anden via usb med dette kabel:
https://www.av-cables.dk/soeg/?efter=k1791
Når de 2 skærme er sat til, kan jeg ikke få lyd i mine tilkoblede højttalere. Kobler jeg den ene skærm fra, virker højttalerne.
Er problemet, at den strømforsyning der er i denne pc ikke kan trække disse 2 skærme og højttalerne på samme tid, eller kan problemet ligge et andet sted?
Mvh hkv
220661 Ekspert
16. marts 2020 - 16:15 #1
Hvor trækker du lyden til dine højttalere ud?
Er det  fra skærmen med Hdmi tilslutning?
Er det kun når du tager usb skærmen fra du får lyd?
220661 Ekspert
16. marts 2020 - 16:16 #2
Skærmene har vel deres egne forsyninger der leverer strømmen til skærmen?
ole_madsen Ekspert
16. marts 2020 - 16:41 #3
Lyd transporteres via HDMI kabel til skærmen - så jeg gætter på lyden kun forsvinder når HDMI skærmen tændes.

Når lyden er forsvundet, så højreklik på højttalersymbolet nede i højrehjørne, og vælg "Åben indstillinger for lyd". Vælg her hvilken output enhed du vil bruge...
hkv Seniormester
16. marts 2020 - 16:52 #4
#1 Lyden trækkes fra 1 usb stik., og ja, det er når jeg tager usb skærmen fra, jeg får lyd. Jeg får ikke lyd, hvis jeg tager hdmi skærmen fra.
#2 Ja, skærmene har deres egne strømforsyninger.
220661 Ekspert
16. marts 2020 - 16:55 #5
#4 Ok. Prøv #3 :-)
hkv Seniormester
27. marts 2020 - 15:59 #6
Så blev problemet løst.
Jeg købte en bluetooth højttaler, og så var der ingen konflikt med hdmi eller usb.
Tak for input.
Mvh hkv
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Anne Marie Engtoft Larsen gør klar til at rejse til USA som Danmarks nye tech-ambassadør: "Jeg har glædet mig helt vildt"
Interview: Om få dage drager Anne Marie Engtoft Larsen til Silicon Valley, hvor hun indtager embedet som Danmarks nye tech-ambassadør. "Mit mandat bliver at at fokusere på, hvordan vi skaber handling," siger hun i sit første interview som Danmarks tech-ambassadør.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Midt i en Corona-tid: Holder du sikre og brugervenlige onlinemøder?
Åbne kontormiljøer, personlige møder, teambuilding og håndtryk har tidligere været en del af hverdagen for mange danske virksomheder, men det har covid-19 ændret på. Tidligere klassiske arbejdsformer er blevet erstattet af nye og mange medarbejdere arbejder f.eks. hjemmefra, på skift eller under nye og mere beskyttede forhold. Denne nye virkelighed har resulteret i en større produktivitet og effektivitet blandt de medarbejdere, som trives med at arbejde hjemmefra. Eksempler som øget fokus, effektiv brug af tid og færre forstyrrelser er blandt de positive tendenser. Det har fået flere ledere til at overveje at implementere muligheder for fleksible arbejdsmiljøer og faste hjemmearbejdsdage. Er det også tilfældet i din virksomhed? Hvis ja, så læs med i denne e-guide og find inspiration til, hvordan din virksomhed kan opnå de største fordele med online møder baseret på Cisco Webex.