Ludowich Praktikant
24. marts 2020 - 22:43 Der er 7 kommentarer og
1 løsning

Hvordan afinstallerer jeg kali linux og downloader windows?

Det er egentligt bare mit spørgsmål. Ved ikke om det overhovedet er muligt. Hvis det er, er der så nogen der kan hjælpe?
puren Ekspert
25. marts 2020 - 01:43 #1
1. download windows som ISO
2. lav en USB nøgle som windows installer
3. installer windows
valby Ekspert
25. marts 2020 - 11:13 #2
Stort set enig med #1. Men hvorfor ikke lægge windows direkte ind på en USB?
https://www.microsoft.com/da-dk/software-download/windows10
puren Ekspert
25. marts 2020 - 11:29 #3
#2 fordi det program du linker til virker (i mit perspektiv) nogle gange, så syntes jeg det er letter at have en ISO, ja der er lidt "mere" arbejde i det men løsning der er 100%
https://www.intowindows.com/how-to-install-windows-7vista-from-usb-drive-detailed-100-working-guide/
valby Ekspert
25. marts 2020 - 11:42 #4
Ok, så har vi forskellige erfaringer, Jeg har flere gange lavet en USB fra linket, og det har virket fint, hver gang. :-)
puren Ekspert
25. marts 2020 - 11:49 #5
#4 ja det kan jeg forstå og så geneger det min lever at jeg skal bruge 2 usb penne eller lave 1 nu og 1 igen om en mdr eller noget så skal jeg downloade win 10 2 gang min vej skal jeg kun downloade det 1 gang
valby Ekspert
25. marts 2020 - 12:08 #6
Jeg kan ikke følge dit problem. Man henter værktøjet på en 1 USB, og med det henter man Windows 10, med de nyeste opdateringer, og så kører det bare. De følgende opdateringer går jo bare direkte ind i Windows, fra Microsoft server.
Og vil man også installere Windows 10 på en anden PC, kan man bruge den samme USB.
220661 Ekspert
25. marts 2020 - 15:57 #7
Hvis man henter det man kalder til "anden pc" kan filen bruges til både Home og Pro udgaverne. Vælger man at hente en der er tilpasset til den pc men henter på, kan det tænkes men ikke får den fulde pakke.
Kun en ide, ved ikke om det passer:
Har du erfaring med det Valby?
valby Ekspert
25. marts 2020 - 18:16 #8
Nej men jeg tvivler på, at det betyder noget, hvis man vælger en ren installation.
Mon ikke det mere er hvis man opgradere, og der så ligger nogle programmer på computeren i forvejen?
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Apples nye iPhone er bygget til fart og stil: Så gode er iPhone 12 og iPhone 12 Pro
Computerworld tester: IPhone 12 og iPhone 12 Pro er bygget til fart og til at se godt ud. Varen leveres stilsikkert, men noget er overset i farten.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Beskyt virksomhedens data og digitale aktiver i døgndrift
Den massive stigning i antallet af medarbejder som arbejder hjemmefra samt et konstant omskifteligt digitalt trusselsbilleder stiller hele tiden nye og stigende krav til virksomhedens sikkerhedsinfrastruktur. Mange virksomheder står derfor overfor at skulle implementere løsninger medintelligent monitorering af data, infrastruktur samt fokuseret indsats for sikring af virksomhedens digitale aktiver. Men har på den anden side typiske ikke de nødvendige ressourcer, budget eller tiden til disse projekter – eller for den sagsskyld at blive afhængig af specifikke teknologier, dyre konsulentydelser og specialressourcer. En mulig strategi til at håndtere udfordringen kan være at vælge en komplet Cloudbaseret sikkerhedsplatform baseret på gennemprøvet AI-teknologi. Men hvordan kommer du godt i gang? Det får du svar på i denne hvidbog.