milter Ekspert
07. april 2020 - 18:40 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Reverse image search

Jeg har gennem flere år brugt TinEye til det, som kaldes "reverse image search"  som en tilføjelse i min Google Chrome sammen med Chromes egen "Søg efter billedet på Google". Det seneste års tid er det, efter min mening, blevet dårligere og dårligere, dvs. jeg får færre og færre resultater, og jeg har ikke fundet nogen bedre erstatning for det. Chromes egen "Søg efter billedet på Google" ser også ud til at være blevet dårligere.

Er der nogen her, som kender til den slags? Og jo, jeg har søgt og søgt på nettet gennem flere måneder. men jeg har endnu ikke fundet noget, der virker så godt som TinEye gjorde indtil for ca., måske godt,  et år siden. Jeg har afinstalleret og geninstalleret TinEye flere gange og prøvet at ændre dets søgekriterier uden virkning.

Er der nogen, som ved, om medier eller andre f.eks. kan forhindre søgninger på billeder på deres websites eller på lignende måde kan forhindre, at f.eks. TinEye gennemsøger deres sider?

Som sagt, jeg har søgt en hel del på nettet, så jeg behøver ikke links til "reverse image search" eller lignende :-)
kurt54 Ekspert
07. april 2020 - 19:55 #1
på russiske yandex.com er der billedsøgning ala google.
milter Ekspert
11. april 2020 - 17:19 #2
Tak for forslaget. Jeg havde faktisk prøvet yandex gennem et stykke tid uden at kunne se den store forskel mellem den og TinEye. Jeg har læst lidt mere om emnet og fundet ud af, at der tilsyneladende er stor forskel på, hvilket område af vores klode man søger på den slags fra. Der findes langt flere billeder i deres søgeresultater fra f.eks. Europa end fra Mellemøsten, og det er billeder fra det område, jeg mest er interesseret i.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
"Jeg vil selv bestemme, om jeg skal ansætte fem bestemte medarbejdere, eller om mine medarbejdere skal løbe nøgne rundt om bygningen for at nå målsætningerne"
"Jeg vil selv bestemme, om jeg skal ansætte fem bestemte medarbejdere, eller om mine medarbejdere skal løbe nøgen rundt om bygningen for at nå målsætningerne."
Computerworld
Trump kræver pludselig ‘en masse penge’ for at godkende Microsofts køb af TikTok
Præsident Donald Trump siger, at USA skal have ‘en masse penge’, hvis Microsoft skal have grønt lys til at købe kinesiske TikTok. Kina truer med at svare igen.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.