milter Ekspert
07. april 2020 - 18:40 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Reverse image search

Jeg har gennem flere år brugt TinEye til det, som kaldes "reverse image search"  som en tilføjelse i min Google Chrome sammen med Chromes egen "Søg efter billedet på Google". Det seneste års tid er det, efter min mening, blevet dårligere og dårligere, dvs. jeg får færre og færre resultater, og jeg har ikke fundet nogen bedre erstatning for det. Chromes egen "Søg efter billedet på Google" ser også ud til at være blevet dårligere.

Er der nogen her, som kender til den slags? Og jo, jeg har søgt og søgt på nettet gennem flere måneder. men jeg har endnu ikke fundet noget, der virker så godt som TinEye gjorde indtil for ca., måske godt,  et år siden. Jeg har afinstalleret og geninstalleret TinEye flere gange og prøvet at ændre dets søgekriterier uden virkning.

Er der nogen, som ved, om medier eller andre f.eks. kan forhindre søgninger på billeder på deres websites eller på lignende måde kan forhindre, at f.eks. TinEye gennemsøger deres sider?

Som sagt, jeg har søgt en hel del på nettet, så jeg behøver ikke links til "reverse image search" eller lignende :-)
kurt54 Ekspert
07. april 2020 - 19:55 #1
på russiske yandex.com er der billedsøgning ala google.
milter Ekspert
11. april 2020 - 17:19 #2
Tak for forslaget. Jeg havde faktisk prøvet yandex gennem et stykke tid uden at kunne se den store forskel mellem den og TinEye. Jeg har læst lidt mere om emnet og fundet ud af, at der tilsyneladende er stor forskel på, hvilket område af vores klode man søger på den slags fra. Der findes langt flere billeder i deres søgeresultater fra f.eks. Europa end fra Mellemøsten, og det er billeder fra det område, jeg mest er interesseret i.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Knowit overtager konsulenthuset Creuna: 80 danske Creuna-medarbejdere følger med i købet
Konsulenthuset Knowit køber Creuna, der i de senere år har landet dundrende underskud. Ambitionen er nu at blive Nordens førende leverandør af datadrevet CX. 80 danske Creuna-medarbejdere følger med i købet.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.