fransker Novice
14. april 2020 - 11:06 Der er 4 kommentarer

Gør det svært at gemme billeder

Hej CW!

Jeg sidder med et par kunder som gerne vil have at deres billeder på siden ikke kan gemmes ligesom på denne side : https://paulun.dk/ejendomme/villa-1-fam/2770/jacob-appels-alle-10/

Jeg kan ikke se hvad de har gjort. Nogen der har en løsning der kan virke på alle billeder på en hjemmeside?

Mvh,

Frederik Drost
Slater Ekspert
14. april 2020 - 11:20 #1
Generelt vil jeg sige: lad være. Det giver ingen mening. Billeder kan altid gemmes, du gør det kun en smule mere besværligt - og hvorfor dog gøre det? Der er copyright på billederne automatisk, så det vil være ulovligt for andre at stjæle dem - og dem der har tænkt sig at stjæle dem og er ligeglade med loven, kan sagtens omgå det uanset.

Det med at forhindre downloads var noget man forsøgte på tibage i 90'erne, og det var pinligt dengang.

Men hvis du absolut vil gøre det lidt sværere, så kan du bare lægge et lag oven på billedet. Det kan du f.eks. sådan: http://snip.kilolima.dk/#/3pBcOVq

Så kan man ikke bare højreklikke på billedet og vælge gem.
kurt54 Ekspert
14. april 2020 - 15:52 #2
enig med #1

og det eksempel du giver er da heller ikke vellykket med det - I min browser (opera) er det bare at højreklikke og vælg gem som - så er billedet og nogle flere billeder og andet juks gemt.
Jan Seniormester
14. april 2020 - 16:14 #3
billederne ligger jo på klientens computer når man ser billedet.
derfor kan man bare fiske billederne op fra sin browser cache.. ergo...
fransker Novice
15. april 2020 - 11:37 #4
Damn, ok :)

Nu skal jeg bare overbevise mine kunder :) De går ud fra de fleste ikke kan finde ud af mere end at højreklikke og vil gerne kontaktes for brug af billeder.

Tak for svar (Slater især)!
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Top-CIO Mads Madsbjerg lander topjob i Novo Nordisk efter fyring fra FLSmidth for et år siden
Mads Madsbjerg Hansen lander topstilling i Novo Nordisk, efter han i fjor blev fyret som CIO i cementgiganten FLSmidth.
Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
IDC – styrken af en hybrid cloud strategi
Cloud computing er blevet en integreret del af forretningsstrategi og it-arkitektur for mange virksomheder i løbet af det sidste årti. Brugen af cloud er blevet udbredt, fordi virksomheder vil indføre nye forretningsmodeller, udtrække værdifuld indsigt fra enorme datamængder, håndtere krævende arbejdsbelastninger, levere nye produkter hurtigere og opnå konkurrencemæssige fordele. Men cloudadoption har også introduceret nye udfordringer. Denne undersøgelse af virksomhedens it-kunder fremhæver de største udfordringer med offentlig cloud.