fransker Novice
14. april 2020 - 11:06 Der er 4 kommentarer

Gør det svært at gemme billeder

Hej CW!

Jeg sidder med et par kunder som gerne vil have at deres billeder på siden ikke kan gemmes ligesom på denne side : https://paulun.dk/ejendomme/villa-1-fam/2770/jacob-appels-alle-10/

Jeg kan ikke se hvad de har gjort. Nogen der har en løsning der kan virke på alle billeder på en hjemmeside?

Mvh,

Frederik Drost
Slater Ekspert
14. april 2020 - 11:20 #1
Generelt vil jeg sige: lad være. Det giver ingen mening. Billeder kan altid gemmes, du gør det kun en smule mere besværligt - og hvorfor dog gøre det? Der er copyright på billederne automatisk, så det vil være ulovligt for andre at stjæle dem - og dem der har tænkt sig at stjæle dem og er ligeglade med loven, kan sagtens omgå det uanset.

Det med at forhindre downloads var noget man forsøgte på tibage i 90'erne, og det var pinligt dengang.

Men hvis du absolut vil gøre det lidt sværere, så kan du bare lægge et lag oven på billedet. Det kan du f.eks. sådan: http://snip.kilolima.dk/#/3pBcOVq

Så kan man ikke bare højreklikke på billedet og vælge gem.
kurt54 Ekspert
14. april 2020 - 15:52 #2
enig med #1

og det eksempel du giver er da heller ikke vellykket med det - I min browser (opera) er det bare at højreklikke og vælg gem som - så er billedet og nogle flere billeder og andet juks gemt.
Jan Seniormester
14. april 2020 - 16:14 #3
billederne ligger jo på klientens computer når man ser billedet.
derfor kan man bare fiske billederne op fra sin browser cache.. ergo...
fransker Novice
15. april 2020 - 11:37 #4
Damn, ok :)

Nu skal jeg bare overbevise mine kunder :) De går ud fra de fleste ikke kan finde ud af mere end at højreklikke og vil gerne kontaktes for brug af billeder.

Tak for svar (Slater især)!
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Apples nye iPhone er bygget til fart og stil: Så gode er iPhone 12 og iPhone 12 Pro
Computerworld tester: IPhone 12 og iPhone 12 Pro er bygget til fart og til at se godt ud. Varen leveres stilsikkert, men noget er overset i farten.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.