theappledude Juniormester
22. april 2020 - 13:31 Der er 1 kommentar og
2 løsninger

Google My business, hvem skal man have fat i.

Hej, jeg ønsker at oprette en Google My Business til min webshop. Troede egenligt at værktøjet var mest velegnet til fysiske foretninger, men kan se at mange Webshops også har en.

Nogen der har links til videoer, artikler, guides eller andet, med en god og grundig vejledning?
Evt. også bud på virksomheder/bureauer der kan opsætte dette.
ink Ekspert
22. april 2020 - 13:41 #1
theappledude Juniormester
27. april 2020 - 11:15 #2
Tak for svar ink, jeg nød godt af dit link. Derudover læste jeg på https://googleadsekspert.dk - og er stille og roligt begyndt at gå igang med GoogleMyBusiness.

Til dem der er interesserede, anbefaler jeg kraftigt at man selv opretter en GoogleMyBusiness - at betale penge for en så hurtigt overstået opgave, er dumt :)
Det fandt jeg hurtigt ud af!
ink Ekspert
27. april 2020 - 13:13 #3
Hvis du lige markerer din kommentar som svar, kan andre se den er løst og måske få gavn af din erfaring 😀😀
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
For to år siden nedsænkede Microsoft 864 servere i Nordsøen: Nu er datacenteret på land igen - se resultatet her
Microsoft har efter to år hævet sit undervands-datacenter op af Nordsøen. Her er de erfaringer, selskabet har gjort sig.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan gearer du Cloud og IoT for at accelerere din digitale transformationsstrategi
Print er fortsat en værdifuld og integreret forretningsfunktion, men organisationer har svært ved at se sammenhængen mellem print og de bredere strategiske it-initiativer, såsom it-outsourcing, cloud migration og digital transformation. IoT får også stadig mere opmærksomhed og dataanalyse af allestedsnærværende implementering af IoT-teknologi, får betydelig opmærksomhed og traction. På verdensplan har 61% af de adspurgte virksomheder implementeret IoT projekter, mens yderligere 27% har planer om at implementere det indenfor de næste 12 måneder. Lige så vigtigt er det at hele 85% af alle IoT beslutningstagere i organisationerne har et budget allokeret til IoT projekter. Dette whitepaper bruger data fra en nylig undersøgelse fra IDC, som undersøger hvordan virksomheder prioriterer strategiske it-investeringer, som driver den digitale transformation og kigger mere specifikt på hvordan disse investeringer kan mappes til langsigtede krav omkring brugen af papir og print.