mort1 Ekspert
30. april 2020 - 12:38 Der er 2 kommentarer

Advarsel i Gmail

Forleden fik jeg en Gmail med en advarsel vedrørende adressen - Adressen er i forvejen kendt af mig, så hvorfor mon jeg fik advarslen ? Er der andre herinde, som har prøvet noget tilsvarende ? https://ibb.co/cgLsj8T
Thomas S Ekspert
30. april 2020 - 12:43 #1
det kan være at:

mailadressen har på et tidspunkt sendt SPAM og er blevet flaget af Google (muligvis blevet hacket?)
Nogen har udgivet sig at sende fra mailadressen, og det er blevet noteret
Den mail du har fået slet ikke er fra den mailadresse du tror den kommer fra (tit kan du se en snyde-mail, når svar-adressen er en anden end afsenderadressen)
Jørgen B. Professor
30. april 2020 - 12:45 #2
Du kan markere dette som ikke phishing eller spam besked. Eller tilføje mail adresse og kontakt oplysning til din Google contacts, så vil denne advarsel stoppe med at forevise.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Fremtiden har aldrig set mere usikker ud for Intel: Her er det, der kan redde – og dødsdømme chip-kæmpen
Computerviews: Intels nyslåede topchef Pat Gelsinger står overfor en stribe rigtig svære beslutninger. Hvis han ikke træder varsomt, vil chip-giganten sandsynligvis sygne hen.
Computerworld
Denne malware er den største trussel mod din virksomhed lige nu
Den mest aktive malware i verden sniger sig ind, og at svært at gøre nøget ved. Se her hvordan du tager dine forholdsregler.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Overser du muligheder for at optimere din Dynamics-investering?
Der er omfattende og ofte oversete muligheder for at understøtte centrale forretningsprocesser med Dynamics 365 Finance & Operations. For eksempel i form af fuld EDI-integration, som optimerer logistik og forsyning. Eller ved at automatisere håndteringen af konsignation eller centrale processer vedrørende elektronisk dokumentflow og dropshipping. Læs mere i dette whitepaper, der også går i dybden med fire konkrete cases.