mort1 Ekspert
30. april 2020 - 12:38 Der er 2 kommentarer

Advarsel i Gmail

Forleden fik jeg en Gmail med en advarsel vedrørende adressen - Adressen er i forvejen kendt af mig, så hvorfor mon jeg fik advarslen ? Er der andre herinde, som har prøvet noget tilsvarende ? https://ibb.co/cgLsj8T
Thomas S Ekspert
30. april 2020 - 12:43 #1
det kan være at:

mailadressen har på et tidspunkt sendt SPAM og er blevet flaget af Google (muligvis blevet hacket?)
Nogen har udgivet sig at sende fra mailadressen, og det er blevet noteret
Den mail du har fået slet ikke er fra den mailadresse du tror den kommer fra (tit kan du se en snyde-mail, når svar-adressen er en anden end afsenderadressen)
Jørgen B. Professor
30. april 2020 - 12:45 #2
Du kan markere dette som ikke phishing eller spam besked. Eller tilføje mail adresse og kontakt oplysning til din Google contacts, så vil denne advarsel stoppe med at forevise.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Overblik: DXC Technology og Netcompany stormer frem som offentlig it-leverandør - Atea og Conscia taber terræn
Det offentlige Danmark bruger hvert år milliarder af kroner på it-indkøb. I løbet af 2019 tog DXC Technology og Netcompany store indhug i de offentlige it-budgetter - samtidig rykkede Atea og Conscia baglæns. Det viser nye tal fra Udbudsvagten.
Computerworld
Forsvarsministeren overvejer at give dansk politi lov til at blokere for websites uden dommerkendelse
Forsvarsminister Trine Bramsen (S) vil diskutere muligheden for at give politiet mulighed for at blokere for websites uden dommerkendelse.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
White paper
Tre trin for at få succes med dit Machine Learning-projekt
At have succes med digital transformation gennem implementering af kunstig intelligens — og Machine Learning specifikt – afhænger i vid udstrækning af korrekt planlægning og rettidig styring af forventninger. Fejl, der foretages på ledelsesniveau, kan føre til alvorlige konsekvenser. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du effektivt kan organisere ML-udvikling og undgå de mest almindelige faldgruber. Whitepaperet er skrevet af WaveAccess, der har over 19 års erfaring inden for softwareudvikling, 5+ års erfaring med ML- og AI-projektudvikling og en portefølje på 20+ relaterede projekter inden for forskellige brancher.